- 12 Eylül 2014
- 250
- 192
Tesekkur ederim cnm allah razi olsuncanım be bir atne okurum senin içinn okuynca yazarıımm..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim cnm allah razi olsuncanım be bir atne okurum senin içinn okuynca yazarıımm..
olur canm inşallah aşılama vs.. neden düşünmüyorsunCok dogru cnm ama takmamak elde degil kalp baska mantik baska söylüyor.iki tüpüm de kapaliymisti teki hsg ile açıldı. Rabbim ne zmn derse ozmn olcak yada olmicak cok dogru ama elde degil
canım 2.000 çekmiştim. 500 adet daha çektim. 1000 adet daha alıyım. bu akşam nasipse çekerim. yani bana toplam 3.500 yazabilirsin.( birde hep beraber yasin-i şerif okuyoruz adlı konumuzda da yasin okuyabileceksin dimi canım, 2 adet yazılmış sana benim listemde hatırlatmak istedim.)kılarrr 7.000 kaldı paylaşalım bitsin ben katılamıyorum çok fazla çıkışta kursa gidiyorum ev iş kurs derken pertim çıkıyor
tamm canım ekliyorum 1i bitti 1i kaldı merak etme onda sorun yok akşama bitirir yazarım inşallahcanım 2.000 çekmiştim. 500 adet daha çektim. 1000 adet daha alıyım. bu akşam nasipse çekerim. yani bana toplam 3.500 yazabilirsin.( birde hep beraber yasin-i şerif okuyoruz adlı konumuzda da yasin okuyabileceksin dimi canım, 2 adet yazılmış sana benim listemde hatırlatmak istedim.)
2500 aliyorm Rabbim hepimizin kucaklarini tez vakitte doldursun inşallah bu imtihan başka hiçbişeye benzemiyor
aminn canm canı yürekten aminnn2500 aliyorm Rabbim hepimizin kucaklarini tez vakitte doldursun inşallah bu imtihan başka hiçbişeye benzemiyor
almak istediğin sayı varsa bildirebilirssin ben eklerim seni canımben hafta sonu giremeyebilirim