- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
ersu arkadaşımız için 1.000 adet okudum. (özelden mesaj yazmıştım, unutursun diye ersu ark. geçtiğiniz için buraya yazıyorum.)arkadaşlar listenin işleyiş şekilini ne yazık ki geç gelen bildirimler yüzünden değiştiriyorum yeni liste yapılacak ve herkes yeni arkadaş için ne kadar okumak istiyorsa o sayıyı söyleyecek ve liste bu şekilde güncelenerek devam edecek.... girmeyen kişiye kafamızdan sayı yazıyoruz arkadaş günlerce gelmiyor ve liste yarım yarım kalıyor bu şekilde olsun o an aktif olanlarla okuruz
yok unutmadım canm ekledim zaten seni yeni listeyeersu arkadaşımız için 1.000 adet okudum. (özelden mesaj yazmıştım, unutursun diye ersu ark. geçtiğiniz için buraya yazıyorum.)
amin canım tez zamanda hamiş ol nur topu gibi bebişler versin Rabbim sanaYARABBİ;
yok mu benden birşey isteyen kulum vereyim diye bizi müjdelendirdiğin sözünle cüret edip gizli saklı açık beyan senden istediğimiz dileklerimiz için kapına huzuruna geldik,bizleri boş çevirme geri çevirme ya rab.
bizim senden başka hiç kimsemiz yok gidecek ne bir kapı nede bir avuntu varımız sonramız evvellimiz herşeyimiz sensin ya rab. sen bizlerri görüyorsun ve bizleri unutmuyorsun her türlü canlıya cansıza yavrusunu verip sevindiriyorsun.bir meyvayı bile çekirdeğiyle çoğaltıyorusun
ya rab sana yalvarıyor ve derdimizi sana açıyoruz hayırlı katından hayırlı bir nesil istiyoruz bizleri boş geri çevirme.
elbet sen bilirsin zamanını herşey senin ol demenle değil mi biliyoruz allahım inanıyoruz ama yinede senden ümidimizi kesmiyoruz.
allahım sen eşlerimizin boynunuda bükük bırakma soylarının devamını bizesenin yolunda yetiştireceğimiz hayırlı evlatlarla sağla.ya rab canıım cananım kocamın da yüzünü güldür başkalarının çocuklarına hasretle baktırma ya rab.
isimlerinin nuruna gücüne inandık ve okumuş olduğumuz yüce isimlerinden olan ya latif zikriin hürmetine peygamber efendimizin hürmetine gelmiş geçmiş bütün kıymetli zatlarının hürmetine hz zekeriyanın ettiği senden istediği dilek hürmetine bütün evlat kokusu çeken annelerin didinip çabalayan bu uğurda zulum gören kadınlarımıza için sırada bu forumda senin vesilenle tanışma fırstaı elde ettiğimiz arkadaşlarıma ve bana eşime hayırlı bir evlat nasip eyle AMİN
5.000 adeti ben alabilirim. bu akşam bitiririm inşallah.ERSU arkadaşımızın 5.000 eksiği var hemen bunu da aramızda paylaşalım yarın yeni arkadaşa geçelim
canm sen 1.000 okumuştun zaten 4.000 daha okuyabilirsin :) 1.000 adet ersu aldı5.000 adeti ben alabilirim. bu akşam bitiririm inşallah.
canm 1.000 adet sana yazdım 4.000 de N nebahat_1990 aldı bitti senn listen :)Ben 1000 okuyacam bitmezse tekrar alırım
Okuyanlardan Allah razı olsun
Evet 1000 adet okudum.Rabbim kabul etsin inşallahşimdi sen ersuya mı okuyorsunhoppacuppa 1.000 adet mi artık isteyen istediği kadar alıp okuyacak
ersu arkadaşımız için toplam 5.000 adet ya-latif okudum.canm sen 1.000 okumuştun zaten 4.000 daha okuyabilirsin :) 1.000 adet ersu aldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?