bu gün yeni arkadaşa geçeceğizEsmaonur yeni kisimi.... Ben karistirdimda...
tamm canım Allah kabul etsinesmaonur ve Ersu kardeşime 1.000 er Ya Latif okudum. Allah kabul etsin.
senden haber bekliyoruz @esmaonur01 arkadaşımız için okudun mu ?Ben yarina bitircen ins. Bugun yetistiremedim. sizin yeni arkadasa gecin ben ikisini okurum ins.
kalemero ben 5000 almıştım..istediğiniz şekilde dağıtabilirsiniz onu...bu gün yeni arkadaşa geçeceğiz
sen okudun mu canm 5.000kalemero ben 5000 almıştım..istediğiniz şekilde dağıtabilirsiniz onu...
tamm canım olur sen not al banada bunları not aldım okuyorum de ben listeye eklerim senibirde ben çok hastayım, üşütmüşüm, belki buraya giremem ama, sıradaki arkadaşları not alıp okuyacağım inşaallah sonra bildirim yaparım olur mu
evetsen okudun mu canm 5.000
tamm canım
canm çok karışıklık oluyor böyle olunca vallahi bizler zor durumda kalıyoruz sırası olan arkadaşa karşı lütfen düzenli bildirim yapın 2.dk almaz :)Arkadaşlar kaç gündür giremedim haber bile vermedim nolur kusura bakmayın.En son mutlu umutlu için okumuştum ama bildirimde bulunamadım.bugün kime okunuyorsa devam edebilirim
canm çok karışıklık oluyor böyle olunca vallahi bizler zor durumda kalıyoruz sırası olan arkadaşa karşı lütfen düzenli bildirim yapın 2.dk almaz
Doğru sölüyosun cnm ben sıradaki arkadaş ersu galiba okumaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?