aynı anda aynı şeyi yazmışız mantıken ama set sayısını tutturamamışız :)Bana toplam 5000 okunacak
28×180=5040 ediyor kalan 40 i da okudum yani bana 28 kez es semi zikrinin gunluk sayisindan cekilmis olacak
Sayiyi 5040 yapabiliriz
çok mantıklı..evet ben de aynısını yazıyordum senin mesajını görmeden önce... Mesela "Ya Semi" için toplam 33 set desek, toplamda 33 X 180= 5940 adet oluyor. 5000 yerine 5940 a yükseltebiliriz toplam sayıyı ...kim ne kadar okursa düşeriz. ( ha şöyle bir şey de yapılabilir...okuyanlar da 180 nin katları şeklinde okuyabilirler. Hatta sana da uyarsa herkes okuduğu set sayısını yazar listeye, toplam 33 ten düşeriz, hesaplama ile de vakit kaybetmeyiz. bunların hepsi konu sahibi olarak sana bir öneri yani...)
ben de 3 set = 54o okudum umutsuzcuk için...
500 ben okudum canim
ben de 3 set = 54o okudum umutsuzcuk için...
kızlar duaların kabulü için 5040kez (28*180)YA SEMİ YA ALLAHBana toplam 5000 okunacak
28×180=5040 ediyor kalan 40 i da okudum yani bana 28 kez es semi zikrinin gunluk sayisindan cekilmis olacak
Sayiyi 5040 yapabiliriz
canım 180 ve katları şeklinde kim ne kadar okursa onu yazarız. 180 ve katları şeklinde dememizin sebebi de bu Esmanın ebced değeri 180 olduğu içindir.Kactane daha okumam gerekiyor kac düşuyor nasil oluyor cnm anlatirsan sevinirim anlamadim cunku
Ekledim canım.Toplam 5040 olacak kim ne kadar isterse okuyacak degil mi
Ben onceden yazmistim 40 okudum diye eklerseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?