- 3 Aralık 2014
- 1.604
- 1.565
- 168
Kizlar Allah razi olsun bana sira gelmis ve ben bugun girenedim hic...kusura bakmayin ne olur...1001 İhlas Suresi okumamıza başlıyoruz kızlar , başlamadan önce ;
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
UMUTSUZCUK
arkadaşımızın hayırlı dileği için diyebilirsiniz
1) kalemero(ÖZGE).........:MUAF
2)trksng (ÖZLEM)............ ...100.
3)babamın kızıyım (SİBEL)...100
4)z_ipek.................................
5).istanbulunsultani(ZEYNEP) 100
6)belinayesila(şengül)..............500
7)umutsuzcuk...................
8)gulucukgs(betülşule).......:MUAF
9)yasemin...........................101
10) masculin(ayse)........................
11)volhat..................................
12)CReSS_34...........................100
kalan :..................................0
Biz senin yerine sana okuduk canim sen hic uzulmeKizlar Allah razi olsun bana sira gelmis ve ben bugun girenedim hic...kusura bakmayin ne olur...
Canim benim en cok da sen okumussun Allah razi olsun..rabbim seninde diger arkadaslarin da dileklerini kabul etsinBiz senin yerine sana okuduk canim sen hic uzulme
Canım bu kadar cok alma diğer arkadaşlarada kalsın maksat bütün arkadaşların duasını almak dimi. Okudun mu düşelim mi yoksa biraz azaltacanmıYeni listede betulşule arkadaşim icin 500 okuycam yarin liseyi yenilerken yazarmisiniz
Canim ozelden yaz istersen okuyamiycaklarsa okuyup bitireyim bugunZ z_ipektrksng kızlar dua alırmısınız
@gulucukgs canım muaflık bitti mi sıra sende sende okumak istiyordun kendine
Canım @gulucukgs ve Z z_ipek bugün girmemişler hiç. Girselerdi uğrarlardı sayfaya zatenCanim ozelden yaz istersen okuyamiycaklarsa okuyup bitireyim bugun
Valla dün ben girdim formumuz kapalidir die çikti dedim heralde çalışma var bi dahada girmedm gribim zaten uyuyorum hep kusura bskmayinCanım @gulucukgs ve Z z_ipek bugün girmemişler hiç. Girselerdi uğrarlardı sayfaya zatentrksng e msj attım simdi o girmiş bugün. Bide @gulucukgs kendi için okumak istiyordu muaflığım bitiyor demişti o yüzden yarını bekleyelim belki yarın bakar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?