- 5 Kasım 2014
- 7.514
- 5.191
- 39
EMEKLİ OLMAK ÇOK UZAKLARDA Bİ HAYAL DAHA 30 YAŞINDAYIM EŞİM 35evet en iyisi emekli olmak tüm planlamalarımı yaparsam 3 sene içinde işi gücü bırakıcam
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
EMEKLİ OLMAK ÇOK UZAKLARDA Bİ HAYAL DAHA 30 YAŞINDAYIM EŞİM 35evet en iyisi emekli olmak tüm planlamalarımı yaparsam 3 sene içinde işi gücü bırakıcam
EMEKLİ OLMAK ÇOK UZAKLARDA Bİ HAYAL DAHA 30 YAŞINDAYIM EŞİM 35
HOŞ GELDİN SEFALAR GETİRDİN TATLIMKizlar adetim bitti ben geldim
3 SENEDE NASIL BİTİRCEN BE TATLIM.ah ah bende 27 yaşına giricem eşimle aynı yaşıtız (( ama olsun akıllı yatırımlarım sayesinde emekli olucam.. şimdi ev kredisi çekicem. 3 yılda bitiririm.veririm kiraya 1.300 tl yeter bana
3 SENEDE NASIL BİTİRCEN BE TATLIM.
NE İŞ YAPIYON KUZUM.ben türkiye şartlarına göre iyi kazanıyorum mesleğimden dolayı
NE İŞ YAPIYON KUZUM.
BEN TİPİK MEMUR MAAŞI 2050 ALIYOM..
OOO İYİMİŞnacizane avukatlık yapıyoruz
tabiki her zmnOOO İYİMİŞ
OZAMAN SORARIM SANA AKLIMA TAKILAN BİŞİ OLURSA... AVUKATCIM...
1001 ihlas okumamıza başlıyoruz kızlar , başlamadan önce ;
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez la ilahe illallah
10 kez salavat
ZEYNEP
arkadaşımızın hayırlı dileği için diyebilirsiniz
1) kalemero (ÖZGE)....................:MUAF
2)trksng (ÖZLEM)............ ...............
3)babamın kızıyım (SİBEL)..............51
4)z_ipek...................................................50
5).istanbulun sultani (ZEYNEP).. MUAF
6)belinayesila(şengül)....................250
7)gulucukgs(betül şule)......... ....:MUAF
8)askımınaskıyım................................:
9)umutsuzcuk.................................:100
10)yasemin...................................... 100
11) masculin(ayse)..........................
12)volhat.........................................200
13)CReSS_34....................................250
kalan :...........................................0
Çok farklı Canım ya şaşırdım bu durumaCanım normalde sabah eşimi yolculadıktan sonra biraz haber falan izleyip uyuyordum. Öğleden sonra uyanıp eşim gelmeden de ev-yemek vs işleri hallediyordum gece de uyanık oluyordum.. Ama bu aralar hepten tuhaflaştı uyku düzenim. Akşam yemekten sonra tv vs izlerken uyuyakalıyorum gece uyanıyorum, tüm gün uyanık oluyorum...Zaten çocukluğumdan beri geceleri uyumakta zorlanırdım daha doğrusu geceyi seviyorum ve uyuyarak harcamak istemiyorum o saatleri...Üniversite bitene kadar ki öğrencilik hayatımda da gece olmadan asla ders-sınav çalışamazdım...10 yıllık iş hayatımda da hep sorun olmuştu gece uyuyup sabah erken uyanmak...Allahtan şuan evdeyim, çalışmıyorum :)
Bir garip düzen işte benimkisi :) Eşim başlarda çok yadırgamıştı bu huyumu ama o da şimdi alıştı bana, ses etmiyor :)
Para kazanmaktan daha güzel şeyler var bu Hayatta,
DUA kazanmak gibi....
Dualarınıza talibim..
Canım valla çok araştırdım netten benim bu durumumun açıklamasını.. En son şu kanaate vardım ki bazı insanların biyolojik saati farklı olabiliyormuş. Ben de onlardanım herhalde :)Çok farklı Canım ya şaşırdım bu duruma