canım çok teşekkür ederimm allah razı olsunnnn çok sağoll.canim senin için fatiha inşirah ayetel kursi felak nas okudum Ya Şafi cektim 100 tane Rabbim sifa versin tez vakitte insallah
bebeğini de hayirla saglikla kucagina al insallah
Cnm cok gecmis olsun dualarim seninle 3 fatiha 3 ihlas 7 ayetel kursu okudum RABBİM sifa versinkızlar günaydın duamı okudum esmalar için.
sizden bi ricam var. hamileyim ve hastalandım. gece ateşlendim. bütün vucudum kırılıyor. hiç halim yok. ama allahın izniyle dualarımı okuyacağım. sizden isteğim bana da birer fatiha ayetel kürsi okur musunuz iyileşmem için. şimdiden teşekkürler.
Saol cnm allah razı olsun. İn inşallah.Cnm cok gecmis olsun dualarim seninle 3 fatiha 3 ihlas 7 ayetel kursu okudum RABBİM sifa versin
Cnm okudum rabbim sifa versin tez vakittecanım çok teşekkür ederimm allah razı olsunnnn çok sağoll.
Allah razı olsun okuyan bütün arkadaşlarımdan. Mevlam gönül muradınızı sizlere nasip etsin inşallahArkadaslar 11 kisi olduk cok sukur bugun ilk siradaki arkadasimizla baslayalim yeterince bekledik baska gelen olmaz sanirim
Dua cok uzun surmuyor en cok 2 gune tamamlayalim
Allah dualarimizi kabul etsin
1000 adet ya latif cekip (ya latif ,ya latif olarak)bitince 100 adet salavati fatih okuyoruz
Arkadaşlar 6.Arkadaşımız esmaaaaalarrr a geçtik Rabbim kabul etsin
DUASI OKUNAN ARKADASIMIZ ESMAAAAALARRR
DUASI:Allah'ım Sema kulunun cok şükür kabul ettigin duasının devamını nasip et.Saglikli ve rahat bir hamilelik gecirmesini ve sağlık ve sıhhatle yavrularını kucaklarına almayı nasip et. Fiziksel ruhsal anlamda sağlıklı, güzel ahlaklı, imanlı inançlı, salih saliha bir evlat nasip eyle Yarabbim. Evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et Allah'ım.
- Z zencefiltarcin OKUNDU
tubatesbih OKUNDU Hannaz OKUNDU hasbeee OKUNDU gulbera OKUNDU esmaaaaalarrr OKUNDU TEKPRENSES OKUNDU - I Irmak-986 OKUNDU
_Birce_ OKUNDU - A arkadasimes OKUNDU
- O Ozzgeee OKUNDU
esmaaaaalarrr duan bitti cnm rabbim kabul oldu mutlulugu yasamayi nasip eylesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?