Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben cok ozur diliyorum yanlis anlamisim. Sandim ki 4 yildir cocuk yetistirirken sadece bu dualari yapiyorsunuz. Sonra tekrar okudum ve anladim. İnsallah en kisa surede hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.amin teşekkürler evet 4 yıldır yapmadığım tek şey tüp bebek yapmam gerekeni doktoruma danışarak yaptım
Sanırım doktora gidin diyecektiniz ama dile kolay 4 yıl ve her şey bahane Allah vermedikten sonra olmuyor duanız için de teşekkürleryanlis anlamisim ozur diliyorumallah kabul etsin dualarinizi. Rabbim biran once kucaginiza almak nasip etsin.
önemli değil teşekkür ederim siz de sağlıcakla kucağınıza alın inşallahBen cok ozur diliyorum yanlis anlamisim. Sandim ki 4 yildir cocuk yetistirirken sadece bu dualari yapiyorsunuz. Sonra tekrar okudum ve anladim. İnsallah en kisa surede hayirlisiyla kucaginiza alirsiniz.
Canım gecenin bu saatinde yardıma geldin Allah razı olsun çok teşekkür ederim:)1000 aliyorum kalan 6000
Ederim cnmFtzgmz7 bana da yardımcı olur musun canim
Sağ ol canim Allah razı olsun gecenin bu saatinde geri cevirmedin beniEderim cnm
Benim için de okuyabilir misin canimEderim cnm
Süre var mı cnm?Benim için de okuyabilir misin canim
Yok canım bir süre tutmadım açıkçası ama ne kadar çabuk bitse o kadar iyidir herhalde bilemedimSüre var mı cnm?
Allah razı olsun canım aynı anda yazdık kalan 5000 oldu sayende500 Okudum
Kalan 6.000