Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Hayırlı evlat icin Meryem suresi
- Konu Sahibi mels0619
- Başlangıç Tarihi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 17 Ağustos 2019
- 378
- 377
- 103
- 38
Bildiğim kadarı ile tek seferde de okuyabilirsin,aralıklı olarakta okuyabilirsin..önemli olan niyet..Allah gönlüne göre versin..Arkadaslar cocugumun olmasi icin Meryem suresini okumak istiyorum 41 kere okunmasi gerekiyormus heralde gunde bir kere mi okunmasi gerekiyo bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
- 5 Ağustos 2019
- 653
- 1.137
- 28
Evet günde birer kereden toplam 41 günArkadaslar cocugumun olmasi icin Meryem suresini okumak istiyorum 41 kere okunmasi gerekiyormus heralde gunde bir kere mi okunmasi gerekiyo bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
Allah sağlıkla ve hayırla kısmet etsin
- 28 Şubat 2018
- 769
- 876
- 23
Hergun bir tane 41 gun hiç ara vermeden bir şişe suya okuyun.Arkadaslar cocugumun olmasi icin Meryem suresini okumak istiyorum 41 kere okunmasi gerekiyormus heralde gunde bir kere mi okunmasi gerekiyo bilgisi olanlar yardimci olabilir mi?
41 günün sonun da sudan içmeye baslayabilirsiniz hepsi bitmek zorunda değil ara ara icebilirsiniz
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Hergün oku adet olursanda kimseye okutturma adetin bittikten sonra kaldığın yerden devam et kesinkes inanarak okumak lazım ben okurken araya 1 adet ve ameliyat olmuştum sonra kaldığım yerden devam ettim. Sonra hamdolsun Rabbime hamile olduğumu öğrendim. Şimdi tekrar istiyorum aylardır... Allah bütün isteyenlere benimle beraber sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Aminn sagolunBildiğim kadarı ile tek seferde de okuyabilirsin,aralıklı olarakta okuyabilirsin..önemli olan niyet..Allah gönlüne göre versin..
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Hmm bunu duymamistim cok sagolunHer gün bir defa suya okuyup içebilirsiniz veya hurma da olur 41 gün bu şekilde devam edebilirsiniz. 41 hurmayı kendiniz veya çevrenize dağıtıp okutarak hepsini birlikte de tüketebilirsiniz. Ben iki şekilde de yapanı gördüm
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Rabbim bebeginizi size bagislasin insallah banada nasip olur bende gorumceme soylemistim birlikte okuyalim diye cunku adet olunca okuyamiycam diye bilmiyodum boyle oldugunu..Hergün oku adet olursanda kimseye okutturma adetin bittikten sonra kaldığın yerden devam et kesinkes inanarak okumak lazım ben okurken araya 1 adet ve ameliyat olmuştum sonra kaldığım yerden devam ettim. Sonra hamdolsun Rabbime hamile olduğumu öğrendim. Şimdi tekrar istiyorum aylardır... Allah bütün isteyenlere benimle beraber sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Rabbim bebeginizi size bagislasin insallah banada nasip olur bende gorumceme soylemistim birlikte okuyalim diye cunku adet olunca okuyamiycam diye bilmiyodum boyle oldugunu..
Amin canım Allah razı olsun tez zamanda sanada hayırlısını Rabbim nasip etsin
İstersen okut görümcene ben şundan dolayı dedim en yürekten en içten kendimiz ederizya hani bu bizim duamız sonuçta diye dedim
Sen istersen okutabilirsin Allah kabul etsin
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Öyle tabi okumaya basladik artik insallah bu ay olur olmazsa artik diger ay ben okurum cok sagolun benim gibi isteyen herkese rabbim nasip etsinsizin ne kadar sure sonra oldu bizim daha 1 yil olmadi evleneli ama istiyorum ben tedavinin streside var bi yandan cok zorAmin canım Allah razı olsun tez zamanda sanada hayırlısını Rabbim nasip etsin
İstersen okut görümcene ben şundan dolayı dedim en yürekten en içten kendimiz ederizya hani bu bizim duamız sonuçta diye dedim
Sen istersen okutabilirsin Allah kabul etsin
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Öyle tabi okumaya basladik artik insallah bu ay olur olmazsa artik diger ay ben okurum cok sagolun benim gibi isteyen herkese rabbim nasip etsinsizin ne kadar sure sonra oldu bizim daha 1 yil olmadi evleneli ama istiyorum ben tedavinin streside var bi yandan cok zor
Benim evlendiğimden beri bi sıkıntım vardı psikolojik sanmıştım zamana bıraktık doktorlarda hep oyaladılar bende çok stres altındaydım o yüzden seni iyi anlıyorum ☹ bendeki çok şükür hastalık değildide doğuştan bi sıkıntıymış meğerse o kadar zaman boşuna beklemişiz operasyon oldum
Tam 27 ay sonra hamile kaldım çok şükür
Yaşım o zaman 30'du 31'ime yakın doğum yaptım daha önce olmasını çok isterdim☹
Çok şükür yinede tabi. . senin yaşın 30 altındaysa hiç dert etme olur inşÂllah
Yaş çok önemli hele 30'dan sonra yaşın vermiş olduğu stresde ayrı oluyor doğurganlık azalıyor hamilelikte sıkıntılar olabiliyor kromozomların kalitesi düşüyor vs... Ben 3,5 ay önce kürtaj oldum 10+3 haftalıkken bebeğim gelişemedi çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın sağlıktan önemlisi yok
Sağlıklı olmayınca hamile kalmanın bile önemi kalmıyor ben başta öyle sevinmiştimki sonra kürtajla sonuçlanınca o hüsranı yaşamak daha zor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
Senin sıkıntın ne peki?
Rabbim tekrar nasip eder inşallah CanımBenim evlendiğimden beri bi sıkıntım vardı psikolojik sanmıştım zamana bıraktık doktorlarda hep oyaladılar bende çok stres altındaydım o yüzden seni iyi anlıyorum ☹ bendeki çok şükür hastalık değildide doğuştan bi sıkıntıymış meğerse o kadar zaman boşuna beklemişiz operasyon oldum
Yaş çok önemli hele 30'dan sonra yaşın vermiş olduğu stresde ayrı oluyor doğurganlık azalıyor hamilelikte sıkıntılar olabiliyor kromozomların kalitesi düşüyor vs... Ben 3,5 ay önce kürtaj oldum 10+3 haftalıkken bebeğim gelişemedi çok üzüldüm Allah tekrar yaşatmasın sağlıktan önemlisi yok
Sağlıklı olmayınca hamile kalmanın bile önemi kalmıyor ben başta öyle sevinmiştimki sonra kürtajla sonuçlanınca o hüsranı yaşamak daha zor Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin cümlemize
Senin sıkıntın ne peki?
- 6 Mayıs 2016
- 9.113
- 9.077
- 198
Rabbim tekrar nasip eder inşallah Canım
Amin inşÂllah canım bütün isteyenlerede
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Sende cok cekmissin canim saglicakla kucagina al insallah bebegini benimde yasim 27 istiyoruz hayirlica olsun diye benim cok sukur sıkıntim yok yumurtaliklara falan bakildi tuplere bakilmadi sadece esimde var malesef tedavi goruyo su anBenim evlendiğimden beri bi sıkıntım vardı psikolojik sanmıştım zamana bıraktık doktorlarda hep oyaladılar bende çok stres altındaydım o yüzden seni iyi anlıyorum ☹ bendeki çok şükür hastalık değildide doğuştan bi sıkıntıymış meğerse o kadar zaman boşuna beklemişiz operasyon oldum
Senin sıkıntın ne peki?
- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Öncelikle Rabbim sana ve isteyen herkese içi sıra bana da versin inşallah
Ama ben hala anlamadım nasıl olacak bir şişe suya 41 gün mü okuyacağız sonra mı içeceğiz yoksa 41 gün bir bardak suya okuyup eşimle birlikte mi içeceğim tam olarak aydınlatır mısınız
Canim iki turlude oluyo sanirim simdi tekrar okudumda mesajlari gunde 1 bardak suya okuyup icedebilirsin 41 gun boyunca ayni suya okuyup da icebilirsinÖncelikle Rabbim sana ve isteyen herkese içi sıra bana da versin inşallah
Ama ben hala anlamadım nasıl olacak bir şişe suya 41 gün mü okuyacağız sonra mı içeceğiz yoksa 41 gün bir bardak suya okuyup eşimle birlikte mi içeceğim tam olarak aydınlatır mısınız
- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
eşinizdeki sorun ne acabaSende cok cekmissin canim saglicakla kucagina al insallah bebegini benimde yasim 27 istiyoruz hayirlica olsun diye benim cok sukur sıkıntim yok yumurtaliklara falan bakildi tuplere bakilmadi sadece esimde var malesef tedavi goruyo su an
- 25 Mart 2019
- 384
- 164
- 53
- 34
Sayi hiz ve morfoloji sizinde mi sıkıntı esinizdeeşinizdeki sorun ne acaba
- 25 Haziran 2019
- 3.461
- 6.998
- 73
bizde sayı 10,00 ml , ama ileri hız %1 malesef 1 aydır ilaç ve kür takviyeleri uyguluyoruzSayi hiz ve morfoloji sizinde mi sıkıntı esinizde