- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.941
şuan ayrısınız ama beraber oldugunuz zamanları unut
tabi sen bilirsin canım yanlış bişey de yapmanı istemem, ama ben olsam onu unuttugumu hissettiriddim, eger o durumda da bişey yapmazsa zaten umursamiyordur nettir bu
iyi yapıyosun iyi bu erkek milletine acımaya gerek yok
şuan hoşlaştıgım bi çocuk var ya, ona bi kere rest çektim görüşme konusuyla ilgili, baya bi trip attım vs. şimdi var ya whatsap ta bişey yazsam da geç görse bile açıklama yapıyorsakın sen trip atma diyor sürekli
gerçi kıyamıyorum da ama napalım, beyinleri hepsinin aynı çalışıyordur diye düşündüğümden geçmişte yapmadıklarımı yapıyorum
maşallah diyip totomu bi kaşıyım da bozulmasın
Ahahaşuan ayrısınız ama beraber oldugunuz zamanları unut
tabi sen bilirsin canım yanlış bişey de yapmanı istemem, ama ben olsam onu unuttugumu hissettiriddim, eger o durumda da bişey yapmazsa zaten umursamiyordur nettir bu
iyi yapıyosun iyi bu erkek milletine acımaya gerek yok
şuan hoşlaştıgım bi çocuk var ya, ona bi kere rest çektim görüşme konusuyla ilgili, baya bi trip attım vs. şimdi var ya whatsap ta bişey yazsam da geç görse bile açıklama yapıyorsakın sen trip atma diyor sürekli
gerçi kıyamıyorum da ama napalım, beyinleri hepsinin aynı çalışıyordur diye düşündüğümden geçmişte yapmadıklarımı yapıyorum
maşallah diyip totomu bi kaşıyım da bozulmasın
çok güzel bir yorum olmuş canım....harfinden noktasına kadar katılıyorum....
aslında bende artık istihareye yatıp net bir cevap alabilirsem artık ona göre onun içinbirşey yapıp yapmamaya karar vermek istiyorum.
şimdi birisi varmış gibi yapsam yine kıskandırmaya çalıştığımı düşünür ki zaten öyle olmuş olacak
Ahaha
İyi yapıyorsun anacım mustehak bunlara
EE yani enişte adayimiz nasil anlat bakalim
yaa işte buna mustehak degil aslında da yine de biraz gözünü korkutayım dedim, ayarını kaçırdıysam demek 1 ayı geçti hala bu konuyla ilgili laf sokuyor bana
yeni enişte adayımız 2 senelik arkadaşım yavrum yaa, işim zor yaniçevremdeki bizi beraber gören herkes onun bana karşı bişeyler hissettigini düşünüyor ama ben bi türlü belli edemiyorum ona ben de sopalıgım sanırım
aslında bende artık istihareye yatıp net bir cevap alabilirsem artık ona göre onun içinbirşey yapıp yapmamaya karar vermek istiyorum.
şimdi birisi varmış gibi yapsam yine kıskandırmaya çalıştığımı düşünür ki zaten öyle olmuş olacak
Ahaha
İyi yapıyorsun anacım mustehak bunlara
EE yani enişte adayimiz nasil anlat bakalim
yıldönümünde terk edilmiş bir insanım yani, biraz bişeyler öğrendim sanırım
benm hoşlandıgım çocuk aramızın çok bozuk oldugu bir zamanda whatsap durumuna " THE END " yazmıştı da acayip tutuşup küslüğü bitirmek için adım atmıştımilla başkası varmış gibi davranmana gerek yok yani, bittigini hissettir yeter ama sen üzgün suratlar koyarsan hala onu unutmadıgını düşünüp, dönecegi varsa da bekler ki tabiri caizse " burnun sürtsün "
merhaba hatunlar.....
kuzum bu adamlar baş belası ya.....teknoloji o kadar ilerledi.....herşey değişti.....bi bu adamlar değişmiyor....yakında robot çıkacak çakma insan otur diyeceksin oturacak kalk diyeceksin kalkacak....gidip gülünü çiçeğini alacak....
Ayy nasil heyecanlisindir simdi srn
Biraz cilve yap azicik fettan ol ne var bunda
merhaba hatunlar.....
kuzum bu adamlar baş belası ya.....teknoloji o kadar ilerledi.....herşey değişti.....bi bu adamlar değişmiyor....yakında robot çıkacak çakma insan otur diyeceksin oturacak kalk diyeceksin kalkacak....gidip gülünü çiçeğini alacak....
İste bu kizlar ahaha
İçimden bir ses bu is olacak diyor varyavalla heyecanlıyım gülüm cidden çok heyecanlıyım bu konudaçocuk doğum günümde işinden kaçtı da geldi ( ki çok resmi bir kurumda çalışıyor ) ankarada iş aradıgımı duyunca bi takla atmadıgı kaldı falan ama ben napıyorum, ancak kendimce sinyaller veriyorum işte bunu nasıl anlayacaksa artık
neyse ki inşallah ankarada bi iş bulursam o zaman sık sık görüşmek için baya bi çabalayacagım, o zaman olur belki
doğum günümde 2 tane çok yakın erkek arkadaşıma dedim ki" bana çiçek alın " birine papatyaları sevdigimi söyledim, diğerine sadece çiçek dedim
doğum günümde biri bir kucak papatya almış ( o söyledigim arkadaş), diğeri kaktüs almış çiçek istedin, ben de aldım diyor bide
erkeklere robot muamelesi yapmak lazım aslında, herşeyi tek tek söyleyecesin ki yanlış yapma ihtimalleri olmasın
Öyle de çekilmez ki ya
Erkek dediğin azicik asi olacak
ben hayallerimdeki erkek için hep, şuan hoşlandıgım çocugun 1 karış fazlasını istemiştimRabbim saolsun sesimi duydu, herşeyini verdi bitek boyu kısa
İste bu kizlar ahaha
İçimden bir ses bu is olacak diyor varya
Doğum günükonusuna olan ilgimi biliyorsun, bence tamamdir.
YYeğenlerinin babası olacak bu adam
Cidden bak cesmi içimde bur coşku var su an
Amaan önemli değil ki boy.
Sen yoldan yürü o kaldirimdan
yıldönümünde terk edilmiş bir insanım yani, biraz bişeyler öğrendim sanırım
benm hoşlandıgım çocuk aramızın çok bozuk oldugu bir zamanda whatsap durumuna " THE END " yazmıştı da acayip tutuşup küslüğü bitirmek için adım atmıştımilla başkası varmış gibi davranmana gerek yok yani, bittigini hissettir yeter ama sen üzgün suratlar koyarsan hala onu unutmadıgını düşünüp, dönecegi varsa da bekler ki tabiri caizse " burnun sürtsün "
evet canım robot işte isteğe göre ayarlanır......
bazen bakıyorum etrafıma 4 4lük pırlanta gibi arkadaşlarım var güzellik desen güzeller...kendilerine de bakıyorlar.....anlayışlı sosyaller ama bu erkekler yine
üzüyor yine üzüyor.....aradıkları ne ben çözebilmiş değilim......
işte budur.......
kızda çok şekermiş yani ne istese hakkı.....
ben hayallerimdeki erkek için hep, şuan hoşlandıgım çocugun 1 karış fazlasını istemiştimRabbim saolsun sesimi duydu, herşeyini verdi bitek boyu kısa
Eğer hayirliysa inşallah canimmayyy canımmm inşallah içine doğmuştur da bu iş olunca kutlarız burada hep beraber :118:
özel günlere ben de çok dikkat ederim, ama doğum günümün oldugu gün çalışıyordu, toplantıları vardı ki normalde kaçamaz asla, yakarlar adamıama artık nasıl yaptıysa ayarlamış, bide beni aradı ben gelemiyorum falan dedi, yarım saat sonra bi baktım gelmiş supriz yapmış bi sarılmışım ki çocuga bi arkadaş resmen ohaa dedii
ama işte 2 senelik bi arkadaşlık var o yuzden yavaş ilerliyoruz sanırım biraz :26: ama o coşku bende ddee var ceylin, olacak diyorum ya eninde sonunda olacak, o adam benm kaderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?