- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.921
Agzina yüreğine saglik canimm.
Allah razi olsun
canım pas veriyorsa dainanıyorumki dua ediyorum Allah tan geliyor 3 aydır ayrıyız bir kere bile ne aradı ne sordu. whatsupp a girmiyordu 1 haftadır görüyorum whatsupp a giriyor şöyle yazmış durumuna " hakkını helal et sevgilim sen yokkende bir kaç defa sevdim seni" sonra ben bişey yapmadım baktım 1-2 gün sonra durumunu değişmiş bu iskambil sembolleri varya onlardan koymuş. bende kendi durumumu değiştim " ağaç resmi" koydum odun manasında sonra baktım hala onun durumu aynı dedim heralde anlamadı yine kendi durumumu değişip bu sefer "odun" yazdım baktım " saat sonra falan değişmiş durumunu" bebeğum" yazmış bana bebeğum derdi de sonra bende değiştim durumumu"pisliğum" yazdım sonra 1 gün falan mesaj atacak diye heveslendim böyle mutlu oldum falan o kadar bundan hala bir mesaj falan gelmeyince yine sinirim bozuldu ağladım. sonra yine durumumu değiştim" üzgün yüz ifadesi yaptım baktım sonra o da aynı ifadeyi koymuş kendi durumuna
Ahaha
Birşeydiyeyim mi size.
Gurur falan hhikaye.
Seven adam arar sorar mesaj atar.
Ben sanmıyorumki iki tarafta severken ayrilik olsun.
EEğer ayrilik varsa birinden biri seviyordur .
canım pas veriyorsa dainanıyorumki dua ediyorum Allah tan geliyor 3 aydır ayrıyız bir kere bile ne aradı ne sordu. whatsupp a girmiyordu 1 haftadır görüyorum whatsupp a giriyor şöyle yazmış durumuna " hakkını helal et sevgilim sen yokkende bir kaç defa sevdim seni" sonra ben bişey yapmadım baktım 1-2 gün sonra durumunu değişmiş bu iskambil sembolleri varya onlardan koymuş. bende kendi durumumu değiştim " ağaç resmi" koydum odun manasında sonra baktım hala onun durumu aynı dedim heralde anlamadı yine kendi durumumu değişip bu sefer "odun" yazdım baktım " saat sonra falan değişmiş durumunu" bebeğum" yazmış bana bebeğum derdi de sonra bende değiştim durumumu"pisliğum" yazdım sonra 1 gün falan mesaj atacak diye heveslendim böyle mutlu oldum falan o kadar bundan hala bir mesaj falan gelmeyince yine sinirim bozuldu ağladım. sonra yine durumumu değiştim" üzgün yüz ifadesi yaptım baktım sonra o da aynı ifadeyi koymuş kendi durumuna
Ahaha
Birşeydiyeyim mi size.
Gurur falan hhikaye.
Ahaha
Birşeydiyeyim mi size.
Gurur falan hhikaye.
ya bu erkekler ne kadar da sadece kendiler odaklı yaşıyorlar yaabeyefendi hem ayrılıyor hem hala sana pas veriyor bu nedir yani
bence sen ona hiç pas verme, şuan hala onu düşündüğünü bildiginden rahat davranıyordur sana karşı, yavaştan alıyordur işleri yaniama sen onu unutmaya başladıgını belirten şeyler yaparsan, hatta o hiç yokmuş olmamış gibi şeyler yazarsan veya paylaşırsan o zaman paçaları tutuşur eger hala seviyorsa ve bir adım atmayı planlıyorsa o zaman yapar bunu eger o durumda da geri dönmezse zatten istemiyor demektir :26:
doğru işte bu canımı sıkıyor
ya keşke yeni biri olsa da paçaları tutuşsa deli olucam ya
Bizde çok kavga ederiz.
Aksam bir ton kavga ederiz sabah uyanirim gunaydin askim yazmis.
Bence ask beraberken güzel ayriyken değil.
Sizin sebeplerinin ne bilmiyorum ama eğer hala onun sizi sevdiğini dusunuyorsaniz durmayin bir mesaj atin derim.
O adam yabancı değil ki sonuçta bir zaman caninizdan candi o
haklısın kesinlikleama bazı erkekler kaybetmeden deger anlamıyorlar, onların önce kaybetmeleri lazım ki sonra bulduklarına sevinip kıymet bilsinler
Bizde çok kavga ederiz.
Aksam bir ton kavga ederiz sabah uyanirim gunaydin askim yazmis.
Bence ask beraberken güzel ayriyken değil.
Sizin sebeplerinin ne bilmiyorum ama eğer hala onun sizi sevdiğini dusunuyorsaniz durmayin bir mesaj atin derim.
O adam yabancı değil ki sonuçta bir zaman caninizdan candi o
hayır mesaj atmıycam hatta artık onun için dua etmekle bile doğru yapıp yapmadığımı sorgular oldum. ayrılmak isteyen o idi ve ben kesinlikle onu haklı görmüyorum.bir adım atması gereken o böyle salak salak whatsupp a hala bakıp duruyorum ya kendime şaşıyorum . salak duygularım üffff ne uyuz bişey ya.
ya artık bence istihareye yatıp ona göre vazgeçicem yada dua etmeye devam edicem
illa birisinin olması lazım degil ki paçasının tutuşması içinvarmış gibi davranabilirsin mesela
ayy benm eski sevgilimde böyleydi yaa, gece kavga etmişiz ben sinirden uyuyamamışım, sabah bi kalkıyorum günaydın aşkım yazmışben ne kadar sorun çözme taraftarıysam, o da o kadar sorunlardan kaçma tarafıydı, hala neden ayrıldıgımızı bilmiyorum ama çok da iyi oldu diyorum şimdi
Sen bilirsin canim.
Hakkinda hayirlisi olsun.
Ama gurur güçlü yapar belki ama mutlu yapmazmis unutma
illa birisinin olması lazım degil ki paçasının tutuşması içinvarmış gibi davranabilirsin mesela
ayy benm eski sevgilimde böyleydi yaa, gece kavga etmişiz ben sinirden uyuyamamışım, sabah bi kalkıyorum günaydın aşkım yazmışben ne kadar sorun çözme taraftarıysam, o da o kadar sorunlardan kaçma tarafıydı, hala neden ayrıldıgımızı bilmiyorum ama çok da iyi oldu diyorum şimdi
Orasi da var :)
Bizim ki su doğum gününden sonra bambaşka biri oldu desem yeridir inan ki
Hatirlarsin doğum günündeki faciayi
belkide bu noktaya gelme sebebimz benimgurur yapmam gerekirken onu affetmemdendir şimdi yine mesaj atsam totosu iyice havaya kalkar
bilmiyorum ya böyle şeyler pek bana göre değil daha önce de mesela biz beraberken başka benimle görüşmek isteyen falan oldu önce sinirlendi falan bişeyler sonra onu kıskandırmaya çalıştığımı falan düşündü
Ne güzel o zaman
Ben pek nazi çekilmesi birşey değilim de bakma boyle pitircik tavirlarima cesmi
Geç cevap yazarim arar acmam sonrada sana küstüm derim noldu der bilmiyor musun Ali Yuh sana derim kendini suçlu görür birde
Bize 6 yil 6 ay 6 gün olmuş bu arada
Dur biraz trip atiyim bundan dolayi ahaha manyak miyim ne
o doğum günündeki faciada seni kaybedecegini anladı işte
biz onları vazgeçilmez zannediyoruz ve bunu öyle bir hissettiriyoruz ki insanlıktan çıkıyorlar bazenhalbuki o kapı hep açık olacak ki o korkuyla hep tetikte olacaklar
halbuki bi çiçek almak, bi güzel söz söylemek bize dünyaları vermektir ama ona bile ihtiyaç duymayacak kadar şımartıyoruz herifleri
çok akıllandım ben çookk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?