Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Kizlar ne yaptiniz son durum ne ?

Cuma akşamı son demiştiniz?perşembe akşamını mı kastettiniz yoksa?okuyorum şuanda yarısı bitti sayılır eğer yarın akşam sonsa bu akşam evde bitirmeye çalışırım inşallah:26:

Cuma akşamı son demiştiniz?perşembe akşamını mı kastettiniz yoksa?okuyorum şuanda yarısı bitti sayılır eğer yarın akşam sonsa bu akşam evde bitirmeye çalışırım inşallah:26:

Haber vereyim dedim canim .
Cuma aksami son ama ne kadar erken bitirirsek o kadar iyi

Kızlar buraya yazmıştım mülakatım için dua edin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun fakat yine kazanamamışım ben.

Amin canım. Ama o kadar çok ihtiyacım var ki tahmin bile edemezsin. Bide her şey üst üste gelmeye başladı. Yoruldum ben.

Allah yardimcin olsun canimm.
Hepsi sınav unutma.
Sukret.
Rabbim bana yeter de.
Ne zan sikissam hep derim.
Çok şükür en zor anlarimda bile Rabbim kurtardı beni.

Amin canım. Ama o kadar çok ihtiyacım var ki tahmin bile edemezsin. Bide her şey üst üste gelmeye başladı. Yoruldum ben.

f
ındığım çok üzüldüm...... dilerim daha iyi bir iş bulursun canım.....Allah büyüktür.....bende iş yerimde çok mutsuzum....aylardır maaşımı ödemediler....

çok bunaldım...yarından itibaren izne ayrıldım......kpss ya çalışacağım.....üzme kendini gülüm.....çalışanda dertli......

hayırlısı olsun......

selam canım hoşgeldin aramıza canım gerçekten çok doğru söylüyorsun. bende ara ara öyle dua ettim yani onu unutmak istedim hakkımda hayırlısı kimse o çıksın karşıma diye ama gitgellerim oluyor bir bakıyorum umurumda değil diyorum sanki unutuyorum sonra birşey oluyor zırıl zırıl ağlamaya başlıyorum o zaman kendimi çok kötü hissediyorum sanki kriz gibi geliyor.artık hayatımda ilgimi çeken başka biri olsa belki böyle olmayacak yada olacak yada gerçekten seviyorum sebebi herne ise durum bu. mesela şöyleyim.birgün dua ediyorum hayırlısıyla evlenmek için ama bu o veya birbaşkası hakkımda hayırlısı kimse o kişiyle evlenmek için aradan birkaç saat geçiyor aklıma o geliyor bu sefer bana dönsün beni sevsin diye dua ediyorum.bazen beni sevdiğini düşünüyorum bazende sevseydi yanımda olurdu diyorum sinirim bozuluyo yine ağlıyorum.böyle işte canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…