- 22 Kasım 2011
- 3.572
- 2.527
- 398
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.881
Kuzum son durum ne ? :26:
canım eğer yetiştiremeyecek varsa ben yardımcı olabilirim.....
bilgin olsun.....adedini yazman yeterli......
Oy canim benim Allah razi olsun
İnce düşünceli arkadasim
YENİ LİSTE
1) mavigece07 -- Ceylinimdeceylinim için 200 Adet Okunacak 20 adet okundu
2)Enfl ---220 BİTTİ.
3)Lilruba --- 220 BİTTİ.
4)MissCherryBloosom--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
5)Ceylinimdeceylinim----- Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak + 44
6)fndkfndk--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
7)rapisa---Ceylinimdeceylinim için 120 Adet Okunacak 100 bitti.
8)tolin ---- -Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
9)Sottile ----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
10)capoeira--- 220 BİTTİ.
11)özgem81 ----220 BİTTİ
12)Nehirsu85--70 adet okunacak 150 bitti
13)buujuu--Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
14)perican55---- 220 BİTTİ
15)Nara87 ----- 220 BİTTİ
16)deryadeniz28--- 220 BİTTİ
17)Kelebekcim---220 BİTTİ
18)berirem-----220 BİTTİ
19)Statistician-----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
20)cezmi_naz-----Ceylinimdeceylinim için 220 Adet Okunacak
son durum bu....Kızlar yarına kadar bitirmemiz lazım ...haydiiiiiiiii
Kizlar ne yaptiniz son durum ne ?
Cuma akşamı son demiştiniz?perşembe akşamını mı kastettiniz yoksa?okuyorum şuanda yarısı bitti sayılır eğer yarın akşam sonsa bu akşam evde bitirmeye çalışırım inşallah:26:
Okuyunca haber veririm ben canım. Merak etme asla geciktirmem.
Cherry canim ne yaptin ?
Tamam canim benim sagolasin
Cumaya kadar nasıl olsa diye yavaşladım canım ben. 70 duruyor hala ama merak etme bitiririm ben.
Kızlar buraya yazmıştım mülakatım için dua edin diye. Dua eden herkesten Allah razı olsun fakat yine kazanamamışım ben.
Oy kuzum ya.
Hayirlisi buymus demek ki.
Üzme kendini.
bitirdim ALLAH kabul etsin
Amin canım.Ama o kadar çok ihtiyacım var ki tahmin bile edemezsin. Bide her şey üst üste gelmeye başladı. Yoruldum ben.
Amin canım.Ama o kadar çok ihtiyacım var ki tahmin bile edemezsin. Bide her şey üst üste gelmeye başladı. Yoruldum ben.
kızlar herkese merhabalar, ben ceylinin listesine son anda dahil oldugum için kimseyle tanışamadım şimdi aklımdayken tanıtayım azıcık kendimi
29 yaşında 1 senelik mimar bir bayanım, sakaryalıyım fakat ankarada iş arıyorum dünden beriyani hayatım biraz karışık durumda, neyse aranıza katılabildigim için çok sevindim arada göz atıyordum buraya ceylinden görüp ama liste tam diye hiç ses çıkartmıyorum, bişeyler sebep oldu da ben de katılabildim aranıza daha çok kaynaşıp güzel dostluklar kazanırız inşallah
canım, tam olarak olayını bilmiyorum ama geçmişe bakarken gördüğüm kadarıyla biraz kafan karışıkmış sanırım. aynı durumlardan ben de geçtim ve ben her duamda " Rabbim gönlümdeki hayırlı ise önüme çıkar, degil ise onu gönlümden çıkar " derdim hep. hiç de yanıltmadı büyük Allahım saolsunsen de öyle dua et bence
istihare konusunda da ben internette araştırırken hep aynı şeylere rastladım, önce 2 rekat onun kendine ait namazından, daha sonra da duasını okuyup kıbleye dönerek yatmak :26: ben 1 kere denedim şimdiye kadar, onda da ilk 2 gece ruya görmedim 3. gece ruya gördüm, ki istihareye yattıgımdan beri yattıgım konuyla ilgili hep olumlu gelişmeler oldu şükür
baştan ben de çok çekindim ama araştırınca gördüm ki açıklamalarından yazan şeyler hep aynı " eger duasını ettigin şey senin için hayırlı ise Rabbim önünde kapılar açıp o işi kolaylaştırıyormuş, eger hayırsız ise engeller çıkarıp uzaklaştıryormuş seni o işten " o yuzden eger niyetlenirsen istihareye Rabbim hayırlısını göstersin inşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?