- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.861
doğru söylüyorsun canım öyle yapayım
hergun ne kaDAR OKUDUGUMUZU bildirecek miyiz ceylinim :26: cuma gününe bitecegi için ben her gun 55 tane okuma zorunlulugu getirdim kendime ama daha erkene bitme gibi bi durum olursa söyle bana daha hızlı okuyayım
Bende katılabirmiyim canım?
Yok canim hergun bildirmene gerek yok bitince haber ver yeter
Ana erken bitirsende olur
Maalesef canim kimse cikmadikca daha almiyoruz.
Hımm neyse başka sefere artık :))
Ceylinim kusura bakma bir türlü elim varmadı okumaya. :26: Ama bir seferde bitiririm ben. Bir saatlik işi var. Son gün ne zamandı? En son haber beklenen olmak istemiyorum, daha evvel bitireyim. :)
Hatali değilim asla özür dilemem lütfen ciktim zaten kalp kirmayi birakin rica ediyorum
Cuma aksami canim son gün :)
Hımm neyse başka sefere artık :))
Gunaydin hanimlar
canım nasıl gidiyor.....
yarına bitecek inşaallah....:13:
ya Allah ım iyice manyağa döndüm benim çalıştığım yerin kafesi de varda dün bi yakışıklı geldi kuzene çikolata aldu söz için.sonrada kafede oturup bişeyler içmek istedi bende içeceğine okudum ya Vedud diyeartık beğendiklerimin içeceklerine okumaya karar verdim bakarsın birinden biri olur
Harikasın şekerim harika bir bilgi bu...Hemen yapıcam... 71 kevser i yapayım ...dileğim o da benim onu düşündüğüm gibi beni düşünsün ...arasın mesaj atsın aşık olsun kısaca mecnun olsun[/COLOR][/SIZE][/FONT]
Kizlar herkes buradayken bisey sorucam bazu arkadaslarin okumalari bende çok
Hizli ilerlerken bazi arkadaslarinki asiri yavaş gidiyor sizdede oluyomu mesela lilrubanin sayisini nasil okudum anlamadim bile bir cirpida bitmisti
Ben ne zaman buraya bir şey yazsam kimse cevap vermiyor...
Benim 54de bitti. Kızlar gözümd mi kaçtı bilmiyorum ama bunda tarih varilmedi sanırım. Tarih versek aslında iyi olur sanki. Ben böyle olunca çok sallıyorum.
Bu arada mavigece canım hayırlısı olsun inşallah senin için, duamdasın
Vallahi duygularıma tercüman oldun fındıkım.. (;
Çoğu zaman bende de aynı.. :/
sevilanın polemiği sebebiyle konunuza denk geldim.
Öncelikle Allah niyetlerinizi kabul etsin..
Bende listeye girmek isterim ama takip edemeyebilirim o yüzden şimdilik eksiğiniz varsa okumayan arkadaşın yerine ben okuyabilirim.Tabii kabul ederseniz.:26:
dua toplamak hiç hoş bir cümle degil öncelikle lütfen tartışırcasına eleştirmeyin ki benmki bir tavsiyeydi, artı keşke bu yorumu okudugunuz gibi duayı tamamladıgıma dair yorumuda okusaydınız.bana gelince 2 saatte okundugunu belirttim ben zaten ilk gün yarısından fazlasını okumuştum bu hafta ekstra yogunlugumdan önümdede 1 hafta olmanın rahatlıgıyla tamamladım .
bundan sonra ALLAHın izniyle 3 günde tamamlarım fikrimi söyledim hepsi bu.
Bence arayip sorma bir daha sekerim, nedir bu 18lik kizlar gibi nazlaniyor.....birak, aramazsa da aramasin bu gerzegin nazini mi cekeceksin?
Kuzum son durum ne ? :26:tamam o zaman canım, yarınyolda bol bol okur erken bitirmeye çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?