- Konu Sahibi mavigece07
-
- #1.721
Bence arayip sorma bir daha sekerim, nedir bu 18lik kizlar gibi nazlaniyor.....birak, aramazsa da aramasin bu gerzegin nazini mi cekeceksin?
Hmm eniştenin günahını aldık, anne babanında kulağı çekilmez.. Enişteye söyle benden haber beklesin, seni kaçıralım.. Aaa olmazki cnm böyle
Hmm eniştenin günahını aldık, anne babanında kulağı çekilmez.. Enişteye söyle benden haber beklesin, seni kaçıralım.. Aaa olmazki cnm böyle
Kızlar ceylin'i kaçıracaksanız benim bekar evi var yardım ve yataklık benden
Yasasiinn kaciyorum ha
Ahaha
Niye yanaşmıyolar şekerim...Şu aileler de bazennnn
Hem de kimsenin kolay kolay aklına gelmeyecek bir şehirde
Bizimkine soylesem ciddi ciddi olur verir valla
Valla bacı bu gece bahsettiğim şehire gidiyom ben , 10 gün kadar kalcam orda fikrinizi değiştirirseniz bekliyom ona göre
Ahaha
Kacarsam direk aklima geleceksin emin ol
Bekar evi diye şey etme yani gayet cici bir evim vardır tam takımÇeyizlerimi de getirmiştim o eve belki sana nasip olur kız
Beleş çeyiz diyorsun ahaha
Belesse dayanamam
Kızlar ceylin'i kaçıracaksanız benim bekar evi var yardım ve yataklık benden
Ahahaha
Bekliyorum bu gece
Yasasiinn kaciyorum ha
Ahaha
Hem de kimsenin kolay kolay aklına gelmeyecek bir şehirde
Tmm dır.. Kızında gönlü var zaten, yaşıda reşit.. Kızlarr ben kendimizden korkmaya başladım.. Valla aklımıza koyunca yapmayacağımız şey yok. Hahahaa süpersiniz
Tmm dır.. Kızında gönlü var zaten, yaşıda reşit.. Kızlarr ben kendimizden korkmaya başladım.. Valla aklımıza koyunca yapmayacağımız şey yok. Hahahaa süpersiniz
Beleş çeyiz diyorsun ahaha
Belesse dayanamam
Aynen aynen düğün hediyem olsun sana
Ayy canim benim
Vallahi bu işi çok sevdim benBalayını da benim şehrimin meşhur ilçesinde yaparlar ohhh misss Bak o da beleşe geldi ceylin
Kaçırma işi burda ev işi burda çeyiz işi burda, ben anlamam kınayıda burda yapcaz.. Enişte saysın bakalım kaç baldız var.. Cebinden akrep i çıkarsın.. Onca iş birlikçilik yapıyoruz, kızımızı önce kaçırıp sonra verioruz.. Saçsın paraları huhuuuuuu
Kaçırma işi burda ev işi burda çeyiz işi burda, ben anlamam kınayıda burda yapcaz.. Enişte saysın bakalım kaç baldız var.. Cebinden akrep i çıkarsın.. Onca iş birlikçilik yapıyoruz, kızımızı önce kaçırıp sonra verioruz.. Saçsın paraları huhuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?