- 19 Nisan 2009
- 23.601
- 17.909
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
- #4.721
canim seni anliyorum ama herkes bunu yapiyor iste. size okuduk hepimiz. bizimde isimiz var bizimde musait oldugumuz zamanlar cok az ama okuduk iste. okunan herkes teker teker cikti o yuzden sayi artti zorlaniyoruz hepimiz evet ama sonucta neredeyse listeyi bitirmek uzereyiz. az biraz sabredersek sorun olmaz diye dusunuyorum. en azindan okuyabildigin kadarini oku.. gerisini tamamlariz biz. hic okuyamam diyosan diyece
sen yanlış anladın canım beni ben listeden çıkacam, bana okundu hadi eyvallah anlamında demedim onu. ama ofiste bilgisayar başında çalışıyorum patronum sorunlu bir adam ve pür dikkat çalışmam gerekiyor. 1 hafta oldu işe başlayalı ama pazar günü dahil çalıştım, ki mesai saati kavramı yok adamda, akşam 9 oldugunda bile ben çıkayım dedigimde biraz daha çalışsak iyi olur diyen bir patronum var. ve misafirhanede 3 kişiyle beraber kalıyorum o sebeple orda da tüm dikkatimi verip okuyamıyorum. yoksa listeden çıkmak gibi bir niyetim yok, ama bana okudular ben de görevimi yapayım mantıgıyla degil bu söyledigim, bu duayı okumak huzur verdigi için, duadan uzaklaşmamak için çıkmak istemiyorum.
ama şu da bir gerçek ki 3 günde 260 tane okuyamıyorum ki sayıda git gide çoğalıyor. o yuzden dedim erken okuyan arkadaşlardan yardımcı olacak olursa ben de ne kadar kalıyorsa okurum, hem gönlüm rahat olur hem duadan uzaklaşmış olmam.
ben listeden çıkmak istemedim yani, sadece musait olan arkadaşlardan yardım istedim canım. :)