- 29 Nisan 2008
- 11.403
- 12.732
- 498
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #4.521
Canlar ben 122 okudum, vazgeçilmez de 100ü bitirmiştir, beni bitti sayabilirsiniz yani.
Kizlar Derya okuyup bitirip sadece benim haber vermemi istedi.ben henuz bitirmemisim
Kızlar siz kaldınız tamamsa yenı arkadaşa gecelım
Genel olarak Arkadaslardan rica etsek 3 gun kuralina uymaya gayret etseler..zira duanin geregi bu.3 gunde bitirmek lazim..okuyamayacak yada yetistiremeyecek olanlar soylesin biz tamamlariz..bu sekilde hem duasi yapilan hem sirada bekleyen kisiye cook buyuk ayip ve haksizlik oluyor.
Yrn sabah başlıycaz işallah cnm site duzenlemelerınden sanırım uzadı bırazkızlar berirem den sonra yeni arkadaşa geçmedik mi
Ben de okudum bitirdim deryanin duasini Rabbim gönlüne göre versin inşallah beni de okundu olarak yazabilirsin
Hamdolsun kuzum idare ediyorum, yuvarlanıyorum işte. :) Eskisi kadar girmiyorum artık foruma. Bu arada son gün bugün müydü? Benim okumam henüz bitmedi ama birazdan bitiririm kısmetse.
7 numarada ben vardım
cameliee;36451120 .!.:Gerçek ismini bilsek daha ii olmaz mı :)
bugün mü başlıyor :)
rapisa;36446757 .!.:anladım canım sağol
cesmi_naz;36446765 .!.:tamamdır canım anlaştık
Nara87;36448698 .!.:Arkadaslar gorduyum kadar Deryanin okumasi bitdi. Okuyan her eksden Allah azi olsun.Rapisa ve Cesmi nazi da okundu saydim. İnsallah ki onalra okuyup bitirip. Deryacaim Allah kabul etsin.QUOTE]
DeryaDeniz28;36448891 .!.:Her kesden Allah razı olsun. Saylari söylerseniz okumaya başlarım. InsaLlah.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kelebekcim;36450619 .!.:Canım günaydın. Ben şehir dışındayım. Telden giriyorum nete. Benim için sayıları takip edebilir misiniz. Duamı da gün içinde yazayım. Size zahmet olmazsa rica edebilir miyim.
denizxxx;36445346 .!.:cnm teşekkürler ben okudum deryadenizin duası nasıl onu bulamadım
_tiramisu_;36445876 .!.:Yeni arkadasa ne zaman okuyacagiz??
Lilruba;36444689 .!.:sırada kelebekcim var okumak isterim.....ayrılmayacağım........
perican55;36433081 .!.:Canım Tolin banlandığı için kulübe giremiyor kendisine faceden ulaştım ve 222 okumuş haberiniz olsun
vazgecilmez;36443544 .!.:Geçmiş olsun canım benim. İnşallah önemli bir amelyat değildir..
berirem;36428195 .!.:222 tane okudum allah kabul etsın...
Nehirsu85;36428611 .!.:Canlar ben 122 okudum, vazgeçilmez de 100ü bitirmiştir, beni bitti sayabilirsiniz yani.
Kızlar hakkınızı helal edin, biliyorsunuz düzenli okurum ve düzenli bildirim yaparım ama bu aralar öyle şeyler oldu ki ne topiğe girebildim ne okumamı yapabildim. Bi on beş gün daha böyle gidecek sanırım. Sizden ricam beni listeden çıkarır mısınız?Genel olarak Arkadaslardan rica etsek 3 gun kuralina uymaya gayret etseler..zira duanin geregi bu.3 gunde bitirmek lazim..okuyamayacak yada yetistiremeyecek olanlar soylesin biz tamamlariz..bu sekilde hem duasi yapilan hem sirada bekleyen kisiye cook buyuk ayip ve haksizlik oluyor.
evet canım bazen aksaklıklar olabiliyor hayatın düzene girince tekrar bekleriz aramızaKızlar hakkınızı helal edin, biliyorsunuz düzenli okurum ve düzenli bildirim yaparım ama bu aralar öyle şeyler oldu ki ne topiğe girebildim ne okumamı yapabildim. Bi on beş gün daha böyle gidecek sanırım. Sizden ricam beni listeden çıkarır mısınız?
Bu tamamen çıkma değil on beş gün ara ve bu on beş günde de sizlerin sayısından alarak duaya devam etmeye çalışayım.
Böyle bir şey yapmak istemezdim ama yetiştiremiyorum. Sessizce okuma yapabilecek bir zamanım olmuyor. Gece yatarken bile yeğenimle yattığım için o zaman bile rahat değilim yani siz düşünün
Teşekkür ederim canim, dönüşüm muhteşem olacak :)))evet canım bazen aksaklıklar olabiliyor hayatın düzene girince tekrar bekleriz aramıza
bekleriz efenimTeşekkür ederim canim, dönüşüm muhteşem olacak :)))
Canısı yeni liste için 146 okudum , 100 kaldı zikirmatiği sıfırlamam gerek o yüzden yazayım dedim şimdidenYrn sabah başlıycaz işallah cnm site duzenlemelerınden sanırım uzadı bıraz
Kızlar hakkınızı helal edin, biliyorsunuz düzenli okurum ve düzenli bildirim yaparım ama bu aralar öyle şeyler oldu ki ne topiğe girebildim ne okumamı yapabildim. Bi on beş gün daha böyle gidecek sanırım. Sizden ricam beni listeden çıkarır mısınız?
Bu tamamen çıkma değil on beş gün ara ve bu on beş günde de sizlerin sayısından alarak duaya devam etmeye çalışayım.
Böyle bir şey yapmak istemezdim ama yetiştiremiyorum. Sessizce okuma yapabilecek bir zamanım olmuyor. Gece yatarken bile yeğenimle yattığım için o zaman bile rahat değilim yani siz düşünün
kızlar ben okumaya başladım kaçtane okuyoruz 100 okudum devam ediyorum ne zaman biticek birde
Arkadaşlar bılgısayarda değilim lıste alıntılayamıyorum yenı duaya basladık ama berıremın duasında 234 bosta sayımız kaldı nehırsu dan kımler alabılır 50 ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?