- 15 Ekim 2012
- 3.292
- 6.919
- 358
- 35
- Konu Sahibi mavigece07
-
- #3.341
Ne güzel bir dua, Allah dualarımızı kabul etsin. Bizi iki dünyada da eşsiz bırakmasın. Bizleri yalnızlıkla sınamasın. Tefriciyeleri okudum. Duanı ettim. Allah gönlüne göre versin. İnşallah gelinlikli fotolrını da görürüz.. Amin..
Nehirsunun okuması bitti........
tefriciyelerimi bitirdim duanıda okudum. Rabbim karşına tam istediğin gibi birsini çıkarıp onunla mutlu bir evlilik nasip etsin sana AMİNN..Allah razı olsun canım....
tefriciyelerimi bitirdim duanıda okudum. Rabbim karşına tam istediğin gibi birsini çıkarıp onunla mutlu bir evlilik nasip etsin sana AMİNN..
Kızlarrr ne yaptınız, son durum nedir :)
misafir yogunlugundan dolayı biraz yavaş ilerliyor canım ama kaza bela olmazsa zamanında bitirirm mutlakason gün ne zamandı bu arada, eger yarınsa hızlanayım bi şekilde :26:
Allah yardımcın olsun canım misafirlerinle :) evet yarın son demiştik...
misafir yogunlugundan dolayı biraz yavaş ilerliyor canım ama kaza bela olmazsa zamanında bitirirm mutlakason gün ne zamandı bu arada, eger yarınsa hızlanayım bi şekilde :26:
Benimki bitmek üzere balım.
Okuyamazsan haber et ...
Zikirmatigi sifirlamisim
Aman Allahim
Zikirmatigi sifirlamisim
Aman Allahim
en son hangi sayılardaydın hiç yok mu aklında
Kaçlarda olduğunu hatırlıyor musun? Ben böyle durumlarda fazladan okuyorum, sonra da allahım şu niyetim için bu kadar sayı okudum, fazlası da senin rızan için diyorum. Böyle yapabilirsin, benim için sıkıntı olmaz.
Hic bakmadim ki yaa.
En son 110 gormustum ondan devam edeyim Nehirsunun dedigi gibi.
150 olmuştur rahat ama neyse...
Ay ilk defa oldu bu ..
Hic bakmadim ki yaa.
En son 110 gormustum ondan devam edeyim Nehirsunun dedigi gibi.
150 olmuştur rahat ama neyse...
Ay ilk defa oldu bu ..
olur kuzum oyle arada dert etmeben telefona programı yükledim ordan yapıyorum o zaman alin kayıp da sıfırlama ihtimalin olmuyor pek onu da deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?