• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayırlı eş için 4444 Salatı Tefriciye

Kusura bakmayın yazamadım buraya ama son 50 tane kaldı inşallah bugün bitirip hemen diğerine başlayacağım. İlk kez yaptığım için biraz yavaş oldu :(

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Canım bitirebildin mi, bitiremediysen söyle ben yardım edebilirim kalanlar için.
Sadece sendeki 5o kaldı...
Diğerlerini tamamladım.

capoeiraaaa :3::3:
170 adet tefriyiceni ve duanı okudum balım Allah kabul etsin :16:

Capoeira için 170 tane okudum. duasını da okudum. Allah kabul etsin.

capoeira nın duası

Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…Ey Merhametlilerin En Merhametlisi Yüce Allahım…Biliriz ki benim Emel isimli arkadaşımın ve sana bu forumda hayırlı evlilik için dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını isteklerini bilen sadece Sensin…Senin kapından başka gidecek kapı ve gönlümüzün isteklerine cevap verecek başka bir sığınağımız yok ALLAHIM…Emel rumuzlu arkadaşımın ve bu forumda birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımın günahlarını affeyle, sıkıntılarını gider,maddi ve manevi ferahlık ihsan et…
Ya Mücib isminle dualarımızı kabul eyle…Emel için okunan tefriciyeler hürmetine dini,dünyası ve ahireti için hakkında eş olarak kim hayırlı ise karşısına tez zamanda onu çıkar Allahım…Vesile olmaya çalışan insanların gönüllerine ve akıllarına en doğru en hayırlı,maddi ve manevi olarak en güzel insanı akıllarına getirmelerini ve Emel ile görüştürmelerini ve hayırlısıyla evlenmesini nasip eyle Allahım…Emelin seveceği ve sevileceği,Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış,merhametli,anlayışlı,iletişimi kuvvetli,cömert,kültürlü bir aileye sahip,maddi ve manevi zenginliklerle donanmış bir eş nasip et Allahım… Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Allahım…Emel in hakkında hayırlı bir işe sahip olmasını öncekinden daha iyi bir işe sahip olmasını helal rızık kazanmasını nasip eyle Allahım….Emel arkadaşımızın dualarını kabul eyle…Ve Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım…Amin…Amin…Amin…Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım… Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…

Son durum bu mavişim.. Bende bitirdim

Capoeira nin payima dusen 170 tane tefriciyesini okudum. Allah kabul etsinnn :))

Son düzenleme:
Cnm çok tşkkr ederim.. Lilrubanın duası çok güzel.. Onun iznide olursa copyala yapıştır yapabilirmisin, lilruba yerine emel yazarak.. Hakkını helal et çok yardımcı oldun

canım benim ne demek.....izne gerek yok kuzum....yeniden msjlarını grmek çok güzel canım umarum iyisindir.....herşey yolundadır.....:16:

Son durum bu mavişim.. Bende bitirdim

capoeira nın duası

Bismillahirrahmannirrahim… Estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…Ey Merhametlilerin En Merhametlisi Yüce Allahım…Biliriz ki benim Emel isimli arkadaşımın ve sana bu forumda hayırlı evlilik için dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını isteklerini bilen sadece Sensin…Senin kapından başka gidecek kapı ve gönlümüzün isteklerine cevap verecek başka bir sığınağımız yok ALLAHIM…Emel rumuzlu arkadaşımın ve bu forumda birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımın günahlarını affeyle, sıkıntılarını gider,maddi ve manevi ferahlık ihsan et…
Ya Mücib isminle dualarımızı kabul eyle…Emel için okunan tefriciyeler hürmetine dini,dünyası ve ahireti için hakkında eş olarak kim hayırlı ise karşısına tez zamanda onu çıkar Allahım…Vesile olmaya çalışan insanların gönüllerine ve akıllarına en doğru en hayırlı,maddi ve manevi olarak en güzel insanı akıllarına getirmelerini ve Emel ile görüştürmelerini ve hayırlısıyla evlenmesini nasip eyle Allahım…Emelin seveceği ve sevileceği,Gönlünün güzelliği yüzüne yansımış,merhametli,anlayışlı,iletişimi kuvvetli,cömert,kültürlü bir aileye sahip,maddi ve manevi zenginliklerle donanmış bir eş nasip et Allahım… Ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle Allahım…Emel in hakkında hayırlı bir işe sahip olmasını öncekinden daha iyi bir işe sahip olmasını helal rızık kazanmasını nasip eyle Allahım….Emel arkadaşımızın dualarını kabul eyle…Ve Onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle Allahım…Amin…Amin…Amin…Dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle Allahım… Allahümme sali ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed…

Arkadaşım yoktun epeydir öncelikle hoşgeldin kardeşin için okuyup duasınıtamamladım rabbim gönlüne göre bu mübarek günlerde nasip eylesin ama ben hızımı alamayıp 170 yerine 175 okumusum :26: okumayan bir arkadaştan 5 eksiltelim :6::6:

tamamdır canım o zaman, yarın okumaya başlarım en kısa zamanda da bitiririm inşallah :16:
Tmm cnm kolay gelsin :)
Arkadaşım yoktun epeydir öncelikle hoşgeldin kardeşin için okuyup duasınıtamamladım rabbim gönlüne göre bu mübarek günlerde nasip eylesin ama ben hızımı alamayıp 170 yerine 175 okumusum :26: okumayan bir arkadaştan 5 eksiltelim :6::6:
Allah razı oldun.. İnşallah maviş ayarlar o 5 fazlayı
Capoeria(emel) duanı okudum 170 tanede tefriciyeni okudum allahim kabul etsin

Allah razı olsunnn :)

copeira cım 170 adet tefrciye tamamdır, duayı da okudum Allah kabul etsin inşallah :16:

[sıze=3]capoeira nın duası[/sıze]

[sıze=3]bismillahirrahmannirrahim… estağfirullah, estağfirullah, estağfirullah, elhamdülillah elhamdülillah elhamdülillah, allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed…ey merhametlilerin en merhametlisi yüce allahım…biliriz ki benim emel isimli arkadaşımın ve sana bu forumda hayırlı evlilik için dua eden tüm arkadaşlarımın dualarını isteklerini bilen sadece sensin…senin kapından başka gidecek kapı ve gönlümüzün isteklerine cevap verecek başka bir sığınağımız yok allahım…emel rumuzlu arkadaşımın ve bu forumda birlikte dua ettiğimiz tüm arkadaşlarımın günahlarını affeyle, sıkıntılarını gider,maddi ve manevi ferahlık ihsan et…
ya mücib isminle dualarımızı kabul eyle…emel için okunan tefriciyeler hürmetine dini,dünyası ve ahireti için hakkında eş olarak kim hayırlı ise karşısına tez zamanda onu çıkar allahım…vesile olmaya çalışan insanların gönüllerine ve akıllarına en doğru en hayırlı,maddi ve manevi olarak en güzel insanı akıllarına getirmelerini ve emel ile görüştürmelerini ve hayırlısıyla evlenmesini nasip eyle allahım…emelin seveceği ve sevileceği,gönlünün güzelliği yüzüne yansımış,merhametli,anlayışlı,iletişimi kuvvetli,cömert,kültürlü bir aileye sahip,maddi ve manevi zenginliklerle donanmış bir eş nasip et allahım… ailelerin de birbiriyle anlaşacağı hayırlı bir evlilik nasip eyle allahım…emel in hakkında hayırlı bir işe sahip olmasını öncekinden daha iyi bir işe sahip olmasını helal rızık kazanmasını nasip eyle allahım….emel arkadaşımızın dualarını kabul eyle…ve onun için dua eden herkesin de gönlünün isteklerini ve dualarını kabul eyle allahım…amin…amin…amin…dualarımızı günahsız gönüllerin duası gibi kabul eyle allahım… allahümme sali ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina muhammed…[/sıze]
benim de tamam canım allah kabul etsin

Capoeira için 125 tane tefriciye okudum, kalanını öğlen 14.oo oturumunda tamamlayacağım..

1)mavigece07 -----170 tane okunacak
2)Enfl-----------170 tane okunacak
3)Lilruba ----------170 tane okunacak
4)MissCherryBloosom------------170 tane okunacak
5)Ceylinimdeceylinim------------170 tane okunacak
6)fndkfndk--------170 tane okunacak
7)rapisa-----------------170 tane okunacak
8)tolin-----------170 tane okunacak
9)Sottile-----170 tane okundu :nazar:
10)capoeira------170 tane okunacak
11)özgem81---------170 tane okundu :nazar: +5 tane okundu
12)Nehirsu85-------100 tane okunacak / 70 okundu