canım benim hoşgeldin
Allah senden razı olsun
benim için okursan çok sevnirim
ben az önce senin için cuma suresi okudum Allah kabul etsin
canım 18 cum'a suresi okudum senin için de... hayırlısı olsun...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım benim hoşgeldin
Allah senden razı olsun
benim için okursan çok sevnirim
ben az önce senin için cuma suresi okudum Allah kabul etsin
canım 18 cum'a suresi okudum senin için de... hayırlısı olsun...
Hayırlı cumalar kızlar; Allah kabul etsin tüm dualarınızı ve hakkınızda hayırlısını versin...
Cum'a Suresi daha önce okunmuş ama, ben bizzat uyguladığım ve hayırlısı ile kabul olan bir okuma yöntemini paylaşmak istiyorum...
Geçen yıl kış boyu her cuma günü, cuma saati dediğimiz, sal'a ile öğle ezanı arasındaki vakitte 18 defa okudum... belki 3-4 ay devam etmişimdir...
dileyen arkadaşlara bugün de okuyabilirim...
arcLizzie
sevgilim06
MASLOW
cadoloz_x
melancol
melidia
Kormanova
azrazehra
ftm55
Fountain
Esilayagmur
için okudum... Allah kabul etsin...
selayla basladım ama 18 tane yetısmedı ezana bende devam ettım yınede
Allah kabul etsin tatlı arkadaşım benim
Allah razı olsun canım
senin deliğin de tez zamanda gerçek olsun inşallah
selayla basladım ama 18 tane yetısmedı ezana bende devam ettım yınede
Canımmmm benim bu cevsende geçiyor,Said Nursi hazretleri 19 defa okuyalım demiş toplamı efendimizin doğum tarihinedenk geliyordiye,ben bunu üni sınavı dönemi çok çok okumuştum yani rahat ol=)Ben arapçayı biliyorum bunlar ayet hep hiç ayet kötü olur mu bunlar kişilerin lafı değil allahın lafı ama rahat değilseniz kurandan sure alalım
Canımmmm benim bu cevsende geçiyor,Said Nursi hazretleri 19 defa okuyalım demiş toplamı efendimizin doğum tarihinedenk geliyordiye,ben bunu üni sınavı dönemi çok çok okumuştum yani rahat ol=)Ben arapçayı biliyorum bunlar ayet hep hiç ayet kötü olur mu bunlar kişilerin lafı değil allahın lafı ama rahat değilseniz kurandan sure alalım
Kızlar ya bu dua sizce olumlu etki ediyor mu? Sadece okunan diğer arkadaşlarda bir şey oldu mu merak ettim de var mı bariz bir sorun olan? Çünkü ben 1 haftadır acayip kötü durumdayım belki duayla hiç alakası yok ama bu hafta neden bilmiyorum ağladım durdum :26: Hasta da olabilirim gerçi daha 10 günü var ama.Sizde durumlar nasıl ona göre okumak istiyorum zarar vermek istemem hiçbirinize :26: İlk sayfadaki yazıları da görünce kuruntu mu yaptım acaba hiç bilemedim ama pek iyi değilim onu biliyorum