Hayırı Nasıl Öğreteceğiz??

Sonuna katılıyorum sabrın sonu selamet ve bu konuda bir başlığım var canım orda da dile getirmiştim
http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklarimiza-tesekkur-edelimmi-t98420/index.html

slm canim,evet bu basligi daha oncede okudum,hatta sanirsam msjda yazmistimm,yazdigin yazilari okuyorum,kacirmiyorumm,yerimsenibenkendine cok iyi bak,ilgin icin cok sagoll,rabbim bana 2yildir oyle bir sabir vermiski rabbime bnlerce kez sukurrrrrrrrrrr,herseyin basi saglikkkk.,gerisi gelir insssssss:1hug:

kızlar merhaba bu yaşlar inatlaşma ve hırçınlık yaşı ne yaparsanız sizin tam tersinizi yaparlar o nedenle daha olumlu yaklaşmak gerekiyor çocuk bu yaşlarda dünyanın onun etrafında döndüğünü ne derse olabileceğini biliçaltında taşıyor hayır kelimesini onunla ters düşmeyecek şekilde ifade etmek doğru olur

kızlar merhaba bu yaşlar inatlaşma ve hırçınlık yaşı ne yaparsanız sizin tam tersinizi yaparlar o nedenle daha olumlu yaklaşmak gerekiyor çocuk bu yaşlarda dünyanın onun etrafında döndüğünü ne derse olabileceğini biliçaltında taşıyor hayır kelimesini onunla ters düşmeyecek şekilde ifade etmek doğru olur

:teselli:HAYIR I GEÇTİK evet olumlu şekilde anlatmaya konuşmaya çalışıyorum ama yok yine kendi bildiklerini yapıyorlaribirde hepsi ayrı bir karakter,ayrı yapılar kafamçokkarıştıne inat ne inat birde bende iki tane birde ikiside erkekk bazan hangisine nerde ne zaman nasıl davranıp mücadele edeceğimi şaşırıyorıum,bizde kesinlikle paylaşım yok ikiside hep bana diyor daha sonrasınd kıyamet kopuyor tabibazan kendi hallerine bırakıyorum çok hırçınlaşınca ortamın rengi değişince ben devreye giriyorum :teselli:

slm canim,evet bu basligi daha oncede okudum,hatta sanirsam msjda yazmistimm,yazdigin yazilari okuyorum,kacirmiyorumm,yerimsenibenkendine cok iyi bak,ilgin icin cok sagoll,rabbim bana 2yildir oyle bir sabir vermiski rabbime bnlerce kez sukurrrrrrrrrrr,herseyin basi saglikkkk.,gerisi gelir insssssss:1hug:

:1hug:takip etmen beni çok sevindirdia.s.Evet heşeyin başı sağlık canım aman sende dikkat et:teselli: bak bize halen toparlıyamadı oğluşş zaten var ya herşey yemekte bitiyor herşeyi yiyen her vitamini alan çocuk bence bu kadar çok hastalanmaz sence?

X