Merhaba arkadaşlar. Üniversiteye başladığımdan beri 3 yıldır ağır bir depresyondayım. Hiç kimseyi kıramıyorum, yüksek sesle konuşamıyorum, kimsenin benim yüzümden üzülmesini istemiyorum ve en kötüsüde kimseye ''hayır'' diyemiyorum. İnanın bu çok zor geliyor bana artık. Biri gelse benimle pencereden atla dese atlayacak durumdayım. Kimse üzülmesin, küsmesin diye hep içime atıyorum bu en çokta arkadaşlarım için geçerli aileme bir nebzede olsa hayır diyebiliyorum ama arkadaşlarıma asla. Halbuki 3 yıl öncesinde inanılmaz mutlu, 1 gram kimseyi takmayan biriydim ama 3 yıldır resmen psikolojim bozuk. Herkesi herşeyi düşünmekten anı yaşayamıyorum. İnanın saçımı tararken avuç avuç saçlarım dökülüyor. Bu yüzden defalarca psikologa gittim. Ama yok olmuyor beynim sürekli insanları başa sarıyor. Onu kırmayım bunu üzmeyim o bana küsmesin resmen kendime olan güvenim yerlerde. Üniversite hayatı belkide beni bu hale getirdi. Benim tarzım da olmayan kişilerle arkadaşlık etmem beni depresyona kadar sürükledi. İnanın birgün psikologla konuşurken bunun çaresi yok ben en iyisi eve gidip hemen intihar edeyim diye düşündüm. Aklıma saçmasapan şeyler geliyor buz gibi oluyorum, nefes alamıyorum, karnıma ağrılar giriyor. En kötüsüde 1 gram sevmediğim insanları düşünmek! Aranızda böyle durumda olan var mı?