Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var .ben yaklaşık 1 yıldır evliyim .kendi annem beni hep çağırıyor yanına.yakin oturuyoruz .bende gidiyorum her gün.evet gitmek istiyorum bazen ama hergun değil.benim evli olduğumu kabullenemedi.ayri bir evim ve hayatım var.ama hergunbeni yanında istiyor.bende kiramiyorum.hayir diyemiyorum.benfe evimde kalmak evimde kahvaltı yapmak istiyorum.evimde durmak istiyorum.gelmem dediğimde trip atıyor küsüyor.galiba ben hayır diyemiyorum.yardimci olur musunuz?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Hayır diyememe aileye bağlılık
- Konu Sahibi Denizim81
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ailesorunlari bağlılık hayır diyememek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Aralık 2016
- 761
- 2.560
- 113
Denedim. olsun çıkışta gel akşam gel diye zorluyorBugün kahvaltıya dışardayım, misafirim var gibi birkaç yalanla idare edin. Ayağınızı yavaş yavaş kesin. Ya da direk “Hayır” deyin
- 7 Ağustos 2016
- 1.686
- 1.054
- 133
Çok ettim gelmiyor sen gel diyor toplasan 3 kere gelmiştirsiz davet edin böylelikle bi evinizin oldunu benimser.
- 18 Mart 2021
- 11.852
- 64.013
- 548
Normalde gelinler kvden bu konuda şikayetçi olur.
Onlara nasıl araya mesafe köy diyorsak sizin içinde öyle ne yazikki
Eşimi öne sürerim,yorgunum,hastayım,halsizim,misafirim var yada kv ye gideceğim derim.
Gerçekten de bir kaç hafta kv ye gidersen anlar belki durumu.
Anne gelemem eşime sulunu hazirlicam,eşimin istediği su var istersen sen gel yanıma derim.
Trip atsın en fazla 3-5 aya alışır.
Onlara nasıl araya mesafe köy diyorsak sizin içinde öyle ne yazikki
Eşimi öne sürerim,yorgunum,hastayım,halsizim,misafirim var yada kv ye gideceğim derim.
Gerçekten de bir kaç hafta kv ye gidersen anlar belki durumu.
Anne gelemem eşime sulunu hazirlicam,eşimin istediği su var istersen sen gel yanıma derim.
Trip atsın en fazla 3-5 aya alışır.
- 19 Aralık 2014
- 5.862
- 1
- 47.983
- 748
Eşiniz aynısını yapsa, anneme hayır diyemiyorum dese ve kv niz habire oğlunu çağırmaya devam etse, o zaman da “ ay kocam hayır diyemiyor napsın” der miydiniz?Merhaba arkadaşlar.Benim bir sorunum var .ben yaklaşık 1 yıldır evliyim .kendi annem beni hep çağırıyor yanına.yakin oturuyoruz .bende gidiyorum her gün.evet gitmek istiyorum bazen ama hergun değil.benim evli olduğumu kabullenemedi.ayri bir evim ve hayatım var.ama hergunbeni yanında istiyor.bende kiramiyorum.hayir diyemiyorum.benfe evimde kalmak evimde kahvaltı yapmak istiyorum.evimde durmak istiyorum.gelmem dediğimde trip atıyor küsüyor.galiba ben hayır diyemiyorum.yardimci olur musunuz?
Hiç zannetmiyorum. Bence bir an evvel bu işe bir dur demelisiniz. Zira eşiniz size trip atmaya başlarsa bu sefer, hakkıdır.
Eşik işteyken gidiyorum o gelmeden de geliyorum.esim gitmiyor kiEşiniz aynısını yapsa, anneme hayır diyemiyorum dese ve kv niz habire oğlunu çağırmaya devam etse, o zaman da “ ay kocam hayır diyemiyor napsın” der miydiniz?
Hiç zannetmiyorum. Bence bir an evvel bu işe bir dur demelisiniz. Zira eşiniz size trip atmaya başlarsa bu sefer, hakkıdır.
- 3 Eylül 2018
- 8.795
- 46.990
- 548
Her zaman söylerim böyle durumlarda çözüm kesin ve net tavırdır. Yoksa daha yıllarca hiç evlenmemiş gibi takılırsınız bu evliliğinizde de sorunlara yol açar. Ayrıca burada bi kadın eşimin annesi evlendiğini kabul edemedi eşim de hayır diyemiyor diye konu açsaydı o eşi de ailesini de linç ederdik.
İşte eşim için sorun yok ki o evde yokken annemdeyim o varken evdeyim.Her zaman söylerim böyle durumlarda çözüm kesin ve net tavırdır. Yoksa daha yıllarca hiç evlenmemiş gibi takılırsınız bu evliliğinizde de sorunlara yol açar. Ayrıca burada bi kadın eşimin annesi evlendiğini kabul edemedi eşim de hayır diyemiyor diye konu açsaydı o eşi de ailesini de linç ederdik.
- 7 Ağustos 2016
- 1.686
- 1.054
- 133
eşim istemiyor desen nasil olur acaba desen ki anne işte kocam dedi ki evlendin artik evinde dur filen yemeklerimi özensiz yapiyorum orda oturunca laf ediyor filen desen ben bunlari desem annem daha gelme der temizligi bahane ede bilirsin bide ütu vb :)Çok ettim gelmiyor sen gel diyor toplasan 3 kere gelmiştir
- 3 Eylül 2018
- 8.795
- 46.990
- 548
İyi de nereye kadar böyle. Her gün mü gidiyorsunuz nasıl kendi evinize alışacaksınız böyle devam ederse anneniz nasıl kabullenecek evlendiğiniziİşte eşim için sorun yok ki o evde yokken annemdeyim o varken evdeyim.
Eşimle annemin arası çok iyi.oyle annem daha çok üzülür eşime trip atareşim istemiyor desen nasil olur acaba desen ki anne işte kocam dedi ki evlendin artik evinde dur filen yemeklerimi özensiz yapiyorum orda oturunca laf ediyor filen desen ben bunlari desem annem daha gelme der temizligi bahane ede bilirsin bide ütu vb :)
İste her gün olmasa sıkıntı yok hergun zorlanıyorumİyi de nereye kadar böyle. Her gün mü gidiyorsunuz nasıl kendi evinize alışacaksınız böyle devam ederse anneniz nasıl kabullenecek evlendiğinizi
- 7 Ağustos 2016
- 1.686
- 1.054
- 133
Bilemedim şimdi bende yakin oturuyorum çok anneme bazen bikiyor benden :) işim var gelme bu gun der meselaEşimle annemin arası çok iyi.oyle annem daha çok üzülür eşime trip atar
- 8 Mart 2015
- 25.105
- 1
- 81.229
- 598
Ne güzel.ben gitmesem ne yapacak çalsın evde her gün temizlik mi yapılır.sikilirsin gel falan diyorBilemedim şimdi bende yakin oturuyorum çok anneme bazen bikiyor benden :) işim var gelme bu gun der mesela
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Öyle yapmayın bence de aralarına girmiş olursunuz bir kaç defa yapın trip atsın bilmemezlik yapın alışırEşimle annemin arası çok iyi.oyle annem daha çok üzülür eşime trip atar
- 3 Eylül 2018
- 8.795
- 46.990
- 548
Ben de hiç anlam veremiyorum.Her gün ailenize gideceksiniz niye evlendiniz yahu?
Gerçekten hiçbir anlam veremiyorum böyle insanlara.
Her gün görüşmeler sağlıklı bir bağlılık değil sadece bağımlılıktır.
Birey olamamış kişilerin eylemleridir.
Ne gereksiz şeyler aynı şeyi erkek yapsa neler deriz ki normal de değil yani.