aa ben misafirim ya ondan pastayı bana çıkardı ama hepsini yemeyiz yageldim de pastayı bensiz yemişleroldumu şimdi
ayırır dimi:) misafir baş tacı annem de çok sever misafiri evi hiç boş kalmaz kadın çok sosyal çekmedik ona çeke çeke halalara çektikaa ben misafirim ya ondan pastayı bana çıkardı ama hepsini yemeyiz yaannen elbet bir dilim sana da ayırırı
ee ne verirsen elinle o gelir seninle...ayırır dimi:) misafir baş tacı annem de çok sever misafiri evi hiç boş kalmaz kadın çok sosyal çekmedik ona çeke çeke halalara çektik
maşallah size bende arada takilim muhabbet iyi burdaee ne verirsen elinle o gelir seninle...
annenle burada kardeş abla gibi hal hatır soruyoruz sağolsun dualarda da beraberiz
tabii bekleriz her zamanmaşallah size bende arada takilim muhabbet iyi burda
Yok nerde ben enbüyüksen ablamın hemşire olan kızı mısın ?
ben en büyük kızı hemşire olan sanıyordum bir oğlu diş hekimi birişimdi ünv ye tercih yapacak en küçük kız liseye gidecek demi 5 kardeş demiYok nerde ben enbüyük
ALLAH KABUL ETSİN CANIMHadi cnm Allaha emanet ben kaçtım nete takıldım yatsı kılmadım onu kılayım
Yok altı kardeşiz ben enbüyük 4 kız 2 oğlanben en büyük kızı hemşire olan sanıyordum bir oğlu diş hekimi birişimdi ünv ye tercih yapacak en küçük kız liseye gidecek demi 5 kardeş demi
yok hepinizden bahsetmek nasip olmadı benim de kpss ile derdim var da sınavlardan konuşurken küçüklerin sınavlarından konuştuk çocukları büyüttüm ben dedi hep bir yandan da bebek istiyorum o konularımızı konuştukAcep annem hangimizi saymamış
ben geldim dedikodu çok bu pasta içinyok hepinizden bahsetmek nasip olmadı benim de kpss ile derdim var da sınavlardan konuşurken küçüklerin sınavlarından konuştuk çocukları büyüttüm ben dedi hep bir yandan da bebek istiyorum o konularımızı konuştuk
ben iki dilim istiyorum pastadanben geldim dedikodu çok bu pasta için
ya gülmekten yerlere yıgılacam oş geldin aramıza
tamam ona yok yani navleye