Yok yazarım da bugün hiç halim yok canım, 4 senede adım adım çoğaldı sorunlar, çocuktan sonra, tartışmalarımız çocuklar yüzünden oluyor genelde. Bir gün inşaallah ayrıntılı yazarım, elim zor kalkıyor bugün.ne zamandır var canım monotonluk mu oldu evliliğinde yoksa sevgi mi azaldı kavga dövüş oluyor mu özel oluyor bu sorularım ama yazmak istemezsen de anlarım seni canım
tamam canım olurYok yazarım da bugün hiç halim yok canım, 4 senede adım adım çoğaldı sorunlar, çocuktan sonra, tartışmalarımız çocuklar yüzünden oluyor genelde. Bir gün inşaallah ayrıntılı yazarım, elim zor kalkıyor bugün.
yokya hemen geldim komşum köye gidecektiyorgun anneanne ablaaaaa hala komşuda mısın?
afiyet olsun ablam acıkınca da makarna ne tatlı oluyoryokya hemen geldim komşum köye gidecekti
cay içtim kaltım ikindi namazını kıldım
kilimanın önünde öyle bir uyumuşumki
kızım anne kalk dedi bir kaltım saat tam 6
buçuk yemek yok iş çok domatez salçam
kalmamiştı aldırdım onu kariştırdım etrafı topladım
kızım makarna yaptı yedik
evet ya ben yokken sohbet koyu olmuşafiyet olsun ablam acıkınca da makarna ne tatlı oluyor
ya üzüldüm canım kimsenin yuvası bozulmasınYok yazarım da bugün hiç halim yok canım, 4 senede adım adım çoğaldı sorunlar, çocuktan sonra, tartışmalarımız çocuklar yüzünden oluyor genelde. Bir gün inşaallah ayrıntılı yazarım, elim zor kalkıyor bugün.
Ooo güle güle abla NAVLEE ye selam benim yerimede muhabbet edin :)şimdide kızlarla görümceye gidilecek
evli kızımda alacaz eflalim tanıyor navle
ile ama torun uyuyormuş babası bakacak
Abla görümce kaynana sorunu sonradan çıktı bizim mevzu ilk oğlum doğduktan sonra başladı.ya üzüldüm canım kimsenin yuvası bozulmasın
sorun tek çocuklarmı bence çocuk sorun olmamalı
kaynana görümce varmı
ahh benim kaynana ben, hiç beğenmiyor memur olamadım diye bedava ekmek yediğimi düşünenlerden görümcelerin de dedikleri burdan memlekete yol olurya üzüldüm canım kimsenin yuvası bozulmasın
sorun tek çocuklarmı bence çocuk sorun olmamalı
kaynana görümce varmı
kimseler kalmamışahh benim kaynana ben, hiç beğenmiyor memur olamadım diye bedava ekmek yediğimi düşünenlerden görümcelerin de dedikleri burdan memlekete yol olur
ben buradayımkimseler kalmamış
demin geldik meyve yiyoruz gelben buradayımgözüm gönlüm açılsın diye nette çantalara eşarplara bakıyordum alamasam da bakması da g
zel
tamam ben çaya yetişirimdemin geldik meyve yiyoruz gel
orda kahve içtik birazdan çay katacam
mutfak aldı başını gidiyor topluyacam
kösdebek pasta vartamam ben çaya yetişirimçayın yanında ne var
oooo pastayı da yapmışsınızkösdebek pasta var
anne pastamı? üvey evlat muamelesi hakösdebek pasta var
aha abla kızın geldi :)anne pastamı? üvey evlat muamelesi ha
geldim de pastayı bensiz yemişleraha abla kızın geldi :)