kerata küçük mü canım rahatsız mı neden uyumuyor kuzu?ben yapmıyorum aksam görümceme ertesi günde kaynım a gidecegiz sorma çok mutluyum :/ oglan sabah saatten 9 dan beri aralıklarla aglıyor ve uyku başıma vurdu
oootarkan dinliyorumne aglamıştım zamanında bu şarkıda
ay gülüm benim o da sana yük oldu kuzum tamam bekliyorum yollamanı canım bu ay kullanayım bakalım soğan kürüne de başlayacağımBir köyden çıkıp diğer köye geldimköy davası bitmiyor
Hayit suyu ile keciboynuzu yanımda,ilk iş kargoya vereceğim abla
Başla valla abla,adetten 7gun sonra hemen başlarsınay gülüm benim o da sana yük oldu kuzum tamam bekliyorum yollamanı canım bu ay kullanayım bakalım soğan kürüne de başlayacağım
3 yaşına girdi dr a falan gittik kaç defa turp gibi sıpa herseye aglıyorkerata küçük mü canım rahatsız mı neden uyumuyor kuzu?
ay maşallah ALLAH nazardan hastalıktan korusun keratayı annesine naz yapıyordur benim de evladım olursa nasip olursa ağlarsa ısıracam poposunu3 yaşına girdi dr a falan gittik kaç defa turp gibi sıpa herseye aglıyor
öyle valla bu kocama aşık oldum olalı aglıyorumoooağlatan şarkılar çokkkkkkkkkkkkkkkkk
yok gülüm yok başlayacağım 4 ay devam ettireceğim ilk 2 ay 15 gün son 2 ay bir hafta içeceğim demiBaşla valla abla,adetten 7gun sonra hemen başlarsınbaslamazsan bozusuruZ
hayırdır canım eşiniz üzmüyor değil mi sizi?öyle valla bu kocama aşık oldum olalı aglıyorumaşk neydi aşk zırlaya zırlaya aglamaktı
ben ısırıyorum vallaha Allahım kucagını doldursun evet çok nazlı ve duygusal sordum neden aglıyon diye bugün duyusalım diyor :)ay maşallah ALLAH nazardan hastalıktan korusun keratayı annesine naz yapıyordur benim de evladım olursa nasip olursa ağlarsa ısıracam poposunu
ay şuna bak duygusallığı da biliyorben ısırıyorum vallaha Allahım kucagını doldursun evet çok nazlı ve duygusal sordum neden aglıyon diye bugün duyusalım diyor :)
çok üzdü ailesi de oda boşver keyfimizi kaçırmayalımhayırdır canım eşiniz üzmüyor değil mi sizi?
ikizler ooo bildiği çokay şuna bak duygusallığı da biliyorburcu ne
çok üzdü ailesi de oda boşver keyfimizi kaçırmayalım
oo ikizler zeki olurikizler ooo bildiği çok
amannn Allah bilsin boşver kuzum ben zaten aglamaklıyım bugünlerde amannn ölek mi yaniaynen anlat anlat bitiremeyiz
evet şimd de soytarılık yapıyor gercekten çok değişken bir çocuk aman hiç bi kızın canını yakmasın oglum bi kere aşık olup çok sevilsin ve evlensin istiyorum sevdiğiyleoo ikizler zeki olurkızlar yandı desene iki dk sonra da kikirder belli olmaz anı anını tutmaz