---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

ben yapmıyorum aksam görümceme ertesi günde kaynım a gidecegiz sorma çok mutluyum :/ oglan sabah saatten 9 dan beri aralıklarla aglıyor ve uyku başıma vurdu
kerata küçük mü canım rahatsız mı neden uyumuyor kuzu?

Bir köyden çıkıp diğer köye geldim köy davası bitmiyor
Hayit suyu ile keciboynuzu yanımda,ilk iş kargoya vereceğim abla
ay gülüm benim o da sana yük oldu kuzum tamam bekliyorum yollamanı canım bu ay kullanayım bakalım soğan kürüne de başlayacağım

3 yaşına girdi dr a falan gittik kaç defa turp gibi sıpa herseye aglıyor
ay maşallah ALLAH nazardan hastalıktan korusun keratayı annesine naz yapıyordur benim de evladım olursa nasip olursa ağlarsa ısıracam poposunu

ay maşallah ALLAH nazardan hastalıktan korusun keratayı annesine naz yapıyordur benim de evladım olursa nasip olursa ağlarsa ısıracam poposunu
ben ısırıyorum vallaha Allahım kucagını doldursun evet çok nazlı ve duygusal sordum neden aglıyon diye bugün duyusalım diyor :)

ben eşimin ailesin yüzünden çok ağladım ara ara da ağlıyorum

oo ikizler zeki olur kızlar yandı desene iki dk sonra da kikirder belli olmaz anı anını tutmaz
evet şimd de soytarılık yapıyor gercekten çok değişken bir çocuk aman hiç bi kızın canını yakmasın oglum bi kere aşık olup çok sevilsin ve evlensin istiyorum sevdiğiyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…