---HAYDİN DOSTLAR MUHABBETE---

bu sıcakta ev düzenlemek taşınmak büyük sıkıntı :KK43: çok yoruldum

Allah yardımcın olsun canım
tayin durumu mu?
amin canım evet eşimin doğu görevi kalmıştı o nedenle çıktı 2 sene şırnaktayız...
tek sıkıntım şu sıcak bir de yakarca diye sivri sinek var az kaşındırmadı bu sıcakta iş de yapılmıyor böyle sıcaklara alışık değiliz ya perişan oluyorum...
siz isimden yola çıkacağım erzurumda mısınız?
orası da soğuğu başka diyorlar ankarada da yaşadık soğugu az çok biliyorum tokatta soğuk oluyor kışın memleket ama erzurum sivas kayseri soğukta başları çeker heralde

amin canım evet eşimin doğu görevi kalmıştı o nedenle çıktı 2 sene şırnaktayız...
tek sıkıntım şu sıcak bir de yakarca diye sivri sinek var az kaşındırmadı bu sıcakta iş de yapılmıyor böyle sıcaklara alışık değiliz ya perişan oluyorum...
siz isimden yola çıkacağım erzurumda mısınız?
orası da soğuğu başka diyorlar ankarada da yaşadık soğugu az çok biliyorum tokatta soğuk oluyor kışın memleket ama erzurum sivas kayseri soğukta başları çeker heralde
oralar kaç derece.? Ben Erzurumluyum aslen. Ankara da doğdum büyüdüm ve Ankara'da yaşıyorum. Son 3 gündür yorganları çıkarttık. Sabaha karşı baya serin oluyor. Sen nerelisin?

oralar kaç derece.? Ben Erzurumluyum aslen. Ankara da doğdum büyüdüm ve Ankara'da yaşıyorum. Son 3 gündür yorganları çıkarttık. Sabaha karşı baya serin oluyor. Sen nerelisin?
ben aslen tokatlıyım...
buralar yine şuan 42 43 derece 50 yi rahat gördük...3 aydır buradayım nefes alamadım yani..anca lojman boşaldı 3 4 gün oldu evi düzenlemeye çalışıyorum sıcaktan iş yapılmıyor..
ankarada 6 sene kaldık aslında yaşanılacak şehir ama işte pahalı soğuk derken samsuna kaçmıştık ::KK70: orada da virüs vurdu virüs bitti şırnak yolcusu olduk...
buralar da essin burada biz yorgan örtmeyiz heralde üstümüz açık yatıyoruz ter içindeyiz klima sürekli çalışıyor

X