- 22 Temmuz 2014
- 30.029
- 28.249
kpss ye hazırlanıyor musunBen yeni mezunum ve işsizim maalesef Amin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kpss ye hazırlanıyor musunBen yeni mezunum ve işsizim maalesef Amin inşallah
Hayir ben akademisyen olmak istiyorum. YOKDIL ve ALES'e hazırlanıyorum :)kpss ye hazırlanıyor musun
hadi hayırlısıHayir ben akademisyen olmak istiyorum. YOKDIL ve ALES'e hazırlanıyorum :)
Amin inşallahhadi hayırlısı
inşallah olur
benim de yaş oldu 38 sene için bir son kez kpss ye gireyim diyorumAmin inşallah
Girin deneyin şansınızı. Benim bölümden atama yok en iyisi akademi. Açık baya var çünkübenim de yaş oldu 38 sene için bir son kez kpss ye gireyim diyorum
deneyeceğim bakalım belki de olur ya...bakalımGirin deneyin şansınızı. Benim bölümden atama yok en iyisi akademi. Açık baya var çünkü
Amin inşallah Allah yolunuzu açık etsinakademisyenlik çok güzel bir meslek inşallah olur
amin hepimizin canım okuyorsun işe giremiyorsun çok zor durumlar ama bakalım belki bizim de olur işimizAmin inşallah Allah yolunuzu açık etsin
Olur canim kimlerin kimlerin oluyor :) Atanmak için en az 4-5 yıl bekleyen tanıdıklarım var. Garanti ise girene kadar çabalamak lazimamin hepimizin canım okuyorsun işe giremiyorsun çok zor durumlar ama bakalım belki bizim de olur işimiz
oturup iyice ders çalışmak lazım...sıkı çalışmak lazımOlur canim kimlerin kimlerin oluyor :) Atanmak için en az 4-5 yıl bekleyen tanıdıklarım var. Garanti ise girene kadar çabalamak lazim
Aynen öyleoturup iyice ders çalışmak lazım...sıkı çalışmak lazım
nereden nereye taşındın ki bacımbu sıcakta ev düzenlemek taşınmak büyük sıkıntı çok yoruldum
samsundan şırnak'a taşındım canım bir de sıcak ter içinde hem temizlik hem düzenleme yapıyorumnereden nereye taşındın ki bacım
Allah yardımcın olsun canımsamsundan şırnak'a taşındım canım bir de sıcak ter içinde hem temizlik hem düzenleme yapıyorum
amin canım evet eşimin doğu görevi kalmıştı o nedenle çıktı 2 sene şırnaktayız...Allah yardımcın olsun canım
tayin durumu mu?
oralar kaç derece.? Ben Erzurumluyum aslen. Ankara da doğdum büyüdüm ve Ankara'da yaşıyorum. Son 3 gündür yorganları çıkarttık. Sabaha karşı baya serin oluyor. Sen nerelisin?amin canım evet eşimin doğu görevi kalmıştı o nedenle çıktı 2 sene şırnaktayız...
tek sıkıntım şu sıcak bir de yakarca diye sivri sinek var az kaşındırmadı bu sıcakta iş de yapılmıyor böyle sıcaklara alışık değiliz ya perişan oluyorum...
siz isimden yola çıkacağım erzurumda mısınız?
orası da soğuğu başka diyorlar ankarada da yaşadık soğugu az çok biliyorum tokatta soğuk oluyor kışın memleket ama erzurum sivas kayseri soğukta başları çeker heralde
ben aslen tokatlıyım...oralar kaç derece.? Ben Erzurumluyum aslen. Ankara da doğdum büyüdüm ve Ankara'da yaşıyorum. Son 3 gündür yorganları çıkarttık. Sabaha karşı baya serin oluyor. Sen nerelisin?