- 3 Şubat 2011
- 8.051
- 24.548
:)) Allah daim etsin mutluluklarını sen mutsuz musun:)BENİMKİDE İYİ TATLIM OKULUN SON GÜNÜ MUTLUDUR KESİN
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:)) Allah daim etsin mutluluklarını sen mutsuz musun:)BENİMKİDE İYİ TATLIM OKULUN SON GÜNÜ MUTLUDUR KESİN
AMİN. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM CANIM SAĞLIĞIM YERİNDE SEVİYOR SEVİLİYORUM VE EVLADIM VAR:)) Allah daim etsin mutluluklarını sen mutsuz musun:)
AMİN CANIM MAŞALLAH ÇOK POZİTİFSİN SENDEN BİRAZ BANA BULAŞSIN:):)AMİN. ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM CANIM SAĞLIĞIM YERİNDE SEVİYOR SEVİLİYORUM VE EVLADIM VAR
SEVDİKLERİMİN GÜZEL HABERLERİNİ ALIYORUM ALLAH BUGÜNÜMÜ ARATMASIN
RABBİM HERKESE SAĞLIK MUTLULUK NASİP ETSİN
slmm canım iyi haftalarTATLIM NERELERDESİN SEN OĞLUŞ NASIL
selam kızlar hayırlı haftalar
evime yakın daha güzel şartlarda iş buldum daha doğrusu beklenmedik bir anda haber geldi ki çooktan unutmuştum
bunda da bir hayır diyerek görüşmeye gittim kabul edildim.. buraya istifamı verdim 15 gün sonra başlıycam inş hayırlısı olur
büyük bi firmanın yeni açılacak olan bölümünün muhasebesine başlıycam inş.dua edin pişman olmayım :)
sizler nasılsınız bakalım
evime yakın daha güzel şartlarda iş buldum daha doğrusu beklenmedik bir anda haber geldi ki çooktan unutmuştum
bunda da bir hayır diyerek görüşmeye gittim kabul edildim.. buraya istifamı verdim 15 gün sonra başlıycam inş hayırlısı olur
büyük bi firmanın yeni açılacak olan bölümünün muhasebesine başlıycam inş.dua edin pişman olmayım :)
selam canm iyi haftaların olsun
işin hasyırlara vesile olur inş.
hayırlı olsun canım inşallah huzurla çalışırsın yeni işinde
Merhaba hanımlar nasılsınız
bende iyiyim şükür canım işler yoğunmerhaba canım iyiyim sen nasılsınnnnnn
bende iyiyim şükür canım işler yoğun
hayırdır bir tanemaman işler hep aynııı cnm
bende sağlık iyi şükür ruhum daralıyor bugun sadeceee
hayırdır bir tanem
benimde gözlerim yaşarıyor alerjimi oldum bilmem normalde olmaz amabahar çarptı herhalıı diyorummm
benimde gözlerim yaşarıyor alerjimi oldum bilmem normalde olmaz ama
hoşgeldin güzelim ben iyiyim şükür sen nasılsıngünaydın mutlu haftalar kızlar nasılsınız ?