herkese ulaşmak için özelden mesaj attım umarım atladığım olmamıştır :) duyanlar duymayanlara anlatsın kızlaaarrrr..
ya özelden mesajın geldi valla çok teşekkürler ya unutmuştum sonra kendimi asla affetmezdim adımı yazdırıpta gidemedim diye sağol hatırlattığın için salı günü 14 te görürşürz kızlarr sabırsızlandım şimdi kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile3
aman diyeyim unutma vallaa bacım azıcık kaldı parmağına ip dola emiiii zemuszemus
kızlar rezervasyon için şube müdürüyle görüştüm şirket kuralı olarak rezervasyon alamadıklarını söyledi ancak oturma alanımız için ellerinden geleceklerini yapacaklarını belirtti işyerlerinin öğle yemeği paydosu sebebiyle o saatte aşırı yoğunluk olduğunu bizim için saat 2den sonra daha ideal olacağı fikrini verdi..bende hakverdim açıkçası...içeride olsak sorun değil hiç mekan acayip büyükte..malum sigara:) dışarıda oturucaz mecbur..şöyle bir plan yaptım 14.00te yapalım buluşmayı...ben bir çeyrek, bir buçuk gibi orada olacağım 1-2 masa ayarlayıp oturacağım sonra sonra sizler geldikçe masa eklenecek....bilginiz olsun ben şimdi bu bilgiyi gene gelme planımıza dahil arkadaşlarada özelden mesaj atacağım...
gerçekten hayatım yaaa bunu hiç düşünmemişim ilk ben gideceğim için benden sonra gelecek kişiyle iletişimi nasıl sağlayacağım o takıldı şimdi kafama ? heheheh hadi sonralardan gelenler için kolay olur farketmeside :) ben akşama ne giyeceğimi falan yazayım bari :) karanfil olayına da mı girsek aceppp :)
ya aklıma şu geldi benim sarı küçük bir ajandam var günlük şeyleri not aldığım gelecek kişileride malum oraya yazmıştım falan onu çıkarır masaya koyarım kaydirigubbakcemile3 hangi masada şöyle el kadar küçük , üzerinde beyaz desenler olan bir sarı ajanda varsa gelin oraya kızlar..ya zaten ilk gelen bir iki kişi için zorluk olur devamı hatunları görüp direk masaya gelir...aayyy ayyy ayyy çok heyecanlııı :) söz verdim kendime şu yer ayırtma muhabbetinden kılım işletmeye , germicem kendimiii oluruna bırakacağım herşeyi valla güzel güzel zamanın tadını çıkaracağııımm maksat gönüller bir olsun dediydik zaten değil mi?
gerçekten hayatım yaaa bunu hiç düşünmemişim ilk ben gideceğim için benden sonra gelecek kişiyle iletişimi nasıl sağlayacağım o takıldı şimdi kafama ? heheheh hadi sonralardan gelenler için kolay olur farketmeside :) ben akşama ne giyeceğimi falan yazayım bari :) karanfil olayına da mı girsek aceppp :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?