bilmeyenler için yer tarifi arkadaşlar..birkaç çeşit yerden tarif ettim herkes kendine göre bildiği yerden daha kolay anlar diye
1-eski efes otelinin altı
2-yeni swiss otel oluyor orası yani
3-fuar montrö meydanında mcdonalds var ya..onun sokağından girin denize doğru yürüyün sona doğru solda..
4-cumhuriyet meydanından baktığında swis oteli göreceksiniz zaten otelin solundaki caddeye girin biraz ileride sağda...
5-eski sevgi yolu varya hani bir ucu hiltonun oraya çıkan..onun başında dur sağa bak..görüş mesafesinde
ben oranın resmin çeker koyarım birkaç güne kadar isterseniz fikirde olur şurasından burasından çıkartırsınız...çok merkezi biryer..sorun çıkacağını sanmam hiç
çoğunlukla yaptımız bişi bu kadişim kaydirigubbakcemile5Yer ayırtmakmı ?
evet canım neden sordun ?bize özel bir masa düzeni hazırlasınlar gittiğimzde rahat edelim ben hallederim onu kafanı takma amaç kaç kşiysek ona göre masayı birleştrip hazırda beklesin gidip kahvelerimizi içip hoş sohbetimizi edeceğiz..ben plan programı severim herşey hazır olsun diye düşündüğümden yani başka bir sebep yok
neyse siz buluşun bizede güzel anılarınızı dinlemek kalıyor...dilerim herşey gönlünüzce olur o gün...:Saruboceq:
evet canım neden sordun ?bize özel bir masa düzeni hazırlasınlar gittiğimzde rahat edelim ben hallederim onu kafanı takma amaç kaç kşiysek ona göre masayı birleştrip hazırda beklesin gidip kahvelerimizi içip hoş sohbetimizi edeceğiz..ben plan programı severim herşey hazır olsun diye düşündüğümden yani başka bir sebep yok
CANIM BENIM KUSURA BAKAM ELEŞTIRMK İÇİN SORMADIM YEMEKLI BI PROGRAM AYARLANDIDA BENMI KACIRDIM DIYE SORDUM BEN HERTURLU PROGRAAM UYARIM BURCUCUMA SOR SNE BENI BURCU SENI REFERANS GÖSTERIDM AMA :) YUZUMU KARA ÇIKARMA EMİ :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?