S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 34 İstanbul 3 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #1 ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI:50 ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK:45 DİŞ POLİTİKA ANALİZİ:40 ORTA DOĞUDA SİYASET:35 ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ:25 ULUSLARARASI ÖRGÜTLER:20 benimki bunlar
ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI:50 ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK:45 DİŞ POLİTİKA ANALİZİ:40 ORTA DOĞUDA SİYASET:35 ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ:25 ULUSLARARASI ÖRGÜTLER:20 benimki bunlar
prenses58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2014 159 90 98 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #2 sebbo .!.: ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI:50 ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK:45 DİŞ POLİTİKA ANALİZİ:40 ORTA DOĞUDA SİYASET:35 ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ:25 ULUSLARARASI ÖRGÜTLER:20 benimki bunlar Genişletmek için tıkla... valla benimkide hemen hemen senin ki gibi notlarım bakalım vizeler nasıl olacak
sebbo .!.: ULUSLARARASI İKTİSAT POLİTİKASI:50 ULUSLARARASI EKONOMİ POLİTİK:45 DİŞ POLİTİKA ANALİZİ:40 ORTA DOĞUDA SİYASET:35 ULUSLARARASI İLİŞKİLERDE ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ:25 ULUSLARARASI ÖRGÜTLER:20 benimki bunlar Genişletmek için tıkla... valla benimkide hemen hemen senin ki gibi notlarım bakalım vizeler nasıl olacak
S sebbo Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 2 Şubat 2014 3.192 6.328 158 34 İstanbul 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #3 prenses58 .!.: valla benimkide hemen hemen senin ki gibi notlarım bakalım vizeler nasıl olacak Genişletmek için tıkla... geçmek için kaç almak lazım acaba
prenses58 .!.: valla benimkide hemen hemen senin ki gibi notlarım bakalım vizeler nasıl olacak Genişletmek için tıkla... geçmek için kaç almak lazım acaba
prenses58 Aktif Üye Kayıtlı Üye 25 Mayıs 2014 159 90 98 29 Mayıs 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #4 sebbo .!.: geçmek için kaç almak lazım acaba Genişletmek için tıkla... 50 ve üzeri almak lazımm
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 448 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #5 1. dönemden bir tane ff var. 2 dönem iyi çalışmalıyım alttan kalmasın dedim ama olmadı vizeler çok fena. finallerde geldi çattı pof ruhum daraldı
1. dönemden bir tane ff var. 2 dönem iyi çalışmalıyım alttan kalmasın dedim ama olmadı vizeler çok fena. finallerde geldi çattı pof ruhum daraldı
cilek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 226 8 96 İstanbul 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #6 mimoz_a .!.: 1. dönemden bir tane ff var. 2 dönem iyi çalışmalıyım alttan kalmasın dedim ama olmadı vizeler çok fena. finallerde geldi çattı pof ruhum daraldı Genişletmek için tıkla... 1. Dönem FF varsa bir sonraki yıl o dersi zaten almak zorundasın arkadasım Mat:50 Makro iktisat: 50 Istatistik: 20 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mimoz_a .!.: 1. dönemden bir tane ff var. 2 dönem iyi çalışmalıyım alttan kalmasın dedim ama olmadı vizeler çok fena. finallerde geldi çattı pof ruhum daraldı Genişletmek için tıkla... 1. Dönem FF varsa bir sonraki yıl o dersi zaten almak zorundasın arkadasım Mat:50 Makro iktisat: 50 Istatistik: 20 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 448 5 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #7 cilek88 .!.: 1. Dönem FF varsa bir sonraki yıl o dersi zaten almak zorundasın arkadasım Mat:50 Makro iktisat: 50 Istatistik: 20 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... yıl ortalaması 2 nin üzerinde olursa 1 tane ff den geçiliyor
cilek88 .!.: 1. Dönem FF varsa bir sonraki yıl o dersi zaten almak zorundasın arkadasım Mat:50 Makro iktisat: 50 Istatistik: 20 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... yıl ortalaması 2 nin üzerinde olursa 1 tane ff den geçiliyor
Marjinaly GünBiterGülüşünKalırBende Kayıtlı Üye 8 Şubat 2012 1.222 696 173 İstanbul 8 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #8 mimoz_a .!.: yıl ortalaması 2 nin üzerinde olursa 1 tane ff den geçiliyor Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama ff olan not.. ortalama kaç olursa olsun tekrar alınıyor
mimoz_a .!.: yıl ortalaması 2 nin üzerinde olursa 1 tane ff den geçiliyor Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama ff olan not.. ortalama kaç olursa olsun tekrar alınıyor
cilek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 226 8 96 İstanbul 16 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #9 mimoz_a .!.: yıl ortalaması 2 nin üzerinde olursa 1 tane ff den geçiliyor Genişletmek için tıkla... Benim gecen sana FF vardı bu yok yeniden aldım ortalama ne olursa olsun FF ört tekrar alınıyor üzgünüm 😞 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mimoz_a .!.: yıl ortalaması 2 nin üzerinde olursa 1 tane ff den geçiliyor Genişletmek için tıkla... Benim gecen sana FF vardı bu yok yeniden aldım ortalama ne olursa olsun FF ört tekrar alınıyor üzgünüm 😞 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mimoz_a Unutursam Fısılda ! Kayıtlı Üye 18 Nisan 2011 5.184 1.756 448 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #10 Marjinaly .!.: Üzgünüm ama ff olan not.. ortalama kaç olursa olsun tekrar alınıyor Genişletmek için tıkla... cilek88 .!.: Benim gecen sana FF vardı bu yok yeniden aldım ortalama ne olursa olsun FF ört tekrar alınıyor üzgünüm 😞 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... FF diye yanlış yazmışım cd ve dd için yazmıştım. bu aralıkta koşullu geçme var ya onu yazmaya çalışmıştım
Marjinaly .!.: Üzgünüm ama ff olan not.. ortalama kaç olursa olsun tekrar alınıyor Genişletmek için tıkla... cilek88 .!.: Benim gecen sana FF vardı bu yok yeniden aldım ortalama ne olursa olsun FF ört tekrar alınıyor üzgünüm 😞 iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi Genişletmek için tıkla... FF diye yanlış yazmışım cd ve dd için yazmıştım. bu aralıkta koşullu geçme var ya onu yazmaya çalışmıştım
cilek88 Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Ocak 2013 226 8 96 İstanbul 17 Haziran 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi sebbo #11 mimoz_a .!.: FF diye yanlış yazmışım cd ve dd için yazmıştım. bu aralıkta koşullu geçme var ya onu yazmaya çalışmıştım Genişletmek için tıkla... Evet cd ve DD de var doğru canım FF hariç hepsinden 2.00 olsun geçersin iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
mimoz_a .!.: FF diye yanlış yazmışım cd ve dd için yazmıştım. bu aralıkta koşullu geçme var ya onu yazmaya çalışmıştım Genişletmek için tıkla... Evet cd ve DD de var doğru canım FF hariç hepsinden 2.00 olsun geçersin iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi