Haydi kızlar,önce soğan kürüne sonrada incir kürüne başlayalım...

duyguby

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2007
881
10
Arkadaslar,
Bir süredir bebiş çalışmalarına devam ediyorum ama hala tık yok maalesef:KK43:
Doktorların önerdiği süre kadar beklemedik belki ama bu psikolojiyi bilirsiniz hepiniz.Beklemek yorar,hep bir problemmi var düşüncesi sarar sizi.Bende akıntı ve sancılı adet görme sorunu da fazla biraz.O yuzden İbrahim Saraçoğlunun Soğan kürüne başlamaya karar verdim.Bu kür biliyosunuz PCO hastalarına,kistlere,miyomlara birebir.Aynı zamanda rahime cok iyi geldiği,iltihapları giderdiği,bebek sahibi olmayı kolaylaştırdığı biliniyor.Bununla birlikte incir kürüde yumurtanın olgunlaşması ve çatlaması üzerinde etkili.Ama soğan küründen sonra uygulanması gerekiyor.

Ben bugun soğan kürüne baslıyorum,bebek özlemi ceken,adet duzensizliği,miyom,kist sorunu olan arkadaslar.Baslayacak olan varsa,burada yazalım gelişmeleri....

Son düzenleme:
Canım bende de pko var ve soğan kürünü yapmak istiyorum.Ama adet döneminde başlanıyo diye biliyorum.Ben incir kürünü yapmaya başladıktan sonra adetlerim düzenli olmaya başladı.Ama yumurtalıklarımdaki kistler nedense kaybolmuyor.Bunu için soğan kürünü bu adet dönemimde başlıycam..

merhaba kızlar
bizde bebiş için 8-9 aydır deniyoruz tık yok şimdilik bu kürlerin yanında geçen ay ilk defa pressed kullandım ama olmadı bakalım bu ayda pressed kullanıcam inşallah
ben geçen ay incir kürü yaptım ama 16. gün kasıklarımda şiddetli ağrı oldu bıraktım kistik bünyem var aman dedim kist oluşcak diye korktum benimde son bir yıldır reglim sancılı oluyor iki tane miyomum var doktor bana bunun sorun yaratmıycanı sölemişti hamiş kalmakta ama ben bu reglimin ağrılarından acep miyomlar mı sorun diye içkillendim ve reglimin 3. günü soğan kürüne başladım biraz ters yapmış oldum bakalım miyomlarım benim çok büyük değildi faydasını görcemmi bilmiyorum 4.gün bugün vatana millete hayırlı olsun ve ben bu soğan kürünü 3-4 ay daha devam ettirmeyi düşünüyorum ancak işe yarıyormuş çünkü

cicekcik geçmiş olsun canım umarım faydasını görürsün.

Canım bende de pko var ve soğan kürünü yapmak istiyorum.Ama adet döneminde başlanıyo diye biliyorum.Ben incir kürünü yapmaya başladıktan sonra adetlerim düzenli olmaya başladı.Ama yumurtalıklarımdaki kistler nedense kaybolmuyor.Bunu için soğan kürünü bu adet dönemimde başlıycam..

canım,adet döneminde başlamıyorsun bu küre.Bu kür aslında istediğin zaman başlayabileceğin bir kür ama eğer gercek etkisini görmek istiyorsan ve maxımum fayda sağlamasını istiyorsan,en erken adetin bittikten 7 gun sonra baslayacaksın.mesela haziran 1inde adetin basladı,6sında bitti.ayın 13ünde baslayacaksın bu küre.Gunde 2 kere içilecek ve bu sekilde 15 gun devam edecksin.15 gun sonra bırakacaksın.zaten bıraktığında adetine yakın olmuş oluyosun.sonra adetini gecirip bu sefer diğer adetine 10 gun kala baslayacaksın ve 7 gun içeceksin.

incir kürü ise istediğin zaman baslanan bir kur 21 gun uygulanıyor.ara verip tekrar yapılıyor.Fakat hem soğan kürü hem incir aynı anda yapılamıyor.Önce soğan kürüyle temizleniyor,sonrada incir yumurtayı geliştiriyor.
benim bugun 2.gunum soğan kurunde.Henuz bi akıntı vs olmadı.

merhaba kızlar
bizde bebiş için 8-9 aydır deniyoruz tık yok şimdilik bu kürlerin yanında geçen ay ilk defa pressed kullandım ama olmadı bakalım bu ayda pressed kullanıcam inşallah
ben geçen ay incir kürü yaptım ama 16. gün kasıklarımda şiddetli ağrı oldu bıraktım kistik bünyem var aman dedim kist oluşcak diye korktum benimde son bir yıldır reglim sancılı oluyor iki tane miyomum var doktor bana bunun sorun yaratmıycanı sölemişti hamiş kalmakta ama ben bu reglimin ağrılarından acep miyomlar mı sorun diye içkillendim ve reglimin 3. günü soğan kürüne başladım biraz ters yapmış oldum bakalım miyomlarım benim çok büyük değildi faydasını görcemmi bilmiyorum 4.gün bugün vatana millete hayırlı olsun ve ben bu soğan kürünü 3-4 ay daha devam ettirmeyi düşünüyorum ancak işe yarıyormuş çünkü

canım sende mi adet tarihinde baslamıştın soğan kürüne.Bir zararı yok ama belki tam etkiyi göstermemiştir.yukarıda asıl zamanını yazdım.Unutmayın bir yapışta 15 gunden fazla uygulanmıyor bu kür.ben miyomlarına iyi geleceğine eminim.İnsallah en kısa zamanda alırız bebişlerimizi kucağımıza..

bu arada soğan suyu içerken benim gibi midesi bulanan varmı?? En buyuk sorun bu maalesef :a015:

bu arada soğan suyu içerken benim gibi midesi bulanan varmı?? En buyuk sorun bu maalesef :a015:

walla gecenin bu saati içicem ve midem bulanmıyor bundan da içmeye başladığımdan beri mide ağrıları çekiyorum hemde kötü iştahım falan gitti kilo vercem galiba:KK43:(( bir yeri düzeltirken bir yer gidiyor yaa oof :uhm:

canım midene mi dokunuyor acaba,2 hafta dayanamazmıısn cok mu ağrıyor :sinifsinif: Eğer ağrı yapıyorsa,ağrı başladığında famodin al istersen.ağrıya çok etkili.
bende şimdi içicem.
şerefine o zaman kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar bizde bir problem olmamasına rağmen ben her ihtimale karşı geçen ay soğan bu ay incir kürü uyguladım.ondan mı bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim.Allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.

canım midene mi dokunuyor acaba,2 hafta dayanamazmıısn cok mu ağrıyor :sinifsinif: Eğer ağrı yapıyorsa,ağrı başladığında famodin al istersen.ağrıya çok etkili.
bende şimdi içicem.
şerefine o zaman kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 aay sen çok yaşa emii yeni gördüm mesajıı
valla inşallah işe yararda midem boşuna ağrımasa barii
benim midem normalde zaten hassa işte bugün daha iyiydi ağrı var ama daha çekilir bakalım hayırlsı ilaçta içmek istemiyorum ben hamişliğe karar verdiğimden beri advil dışında ilaç kullanmıyorum onuda kadın doğumcum vermişti joker gibi ilaç kaydirigubbakcemile3 baş ağrısı nezle grip kas ağrısına herşeye iyi geliyor bitkiselmiş hamişte kalsam zarar vermezmiş doktor dediydi ki benim migrenim varr oof yanii amaan nede çok şeyim varrr kaydirigubbakcemile3

Merhaba arkadaşlar bizde bir problem olmamasına rağmen ben her ihtimale karşı geçen ay soğan bu ay incir kürü uyguladım.ondan mı bilmiyorum bugün hamile olduğumu öğrendim.Allah inşallah en kısa zamanda isteyen herkese nasip eder.

canım yaa çok çok tebrik ederimm seni ateş topiğinden biliyorummm aay darısı bizlerin başınaa inşallahhhhhh aay allahım tamamına erdirsin hayırlısıyla canımm :Saruboceq:

kızlar slm benim buğün reglimin 1. günü bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama şimdi regli bitimini beklemek mi mantıklı ben buğün başlamayı planlıyordum EZGıM29 sen nasıl başlamıştın her 2 kürede?

canım,adet döneminde başlamıyorsun bu küre.Bu kür aslında istediğin zaman başlayabileceğin bir kür ama eğer gercek etkisini görmek istiyorsan ve maxımum fayda sağlamasını istiyorsan,en erken adetin bittikten 7 gun sonra baslayacaksın.mesela haziran 1inde adetin basladı,6sında bitti.ayın 13ünde baslayacaksın bu küre.Gunde 2 kere içilecek ve bu sekilde 15 gun devam edecksin.15 gun sonra bırakacaksın.zaten bıraktığında adetine yakın olmuş oluyosun.sonra adetini gecirip bu sefer diğer adetine 10 gun kala baslayacaksın ve 7 gun içeceksin.

incir kürü ise istediğin zaman baslanan bir kur 21 gun uygulanıyor.ara verip tekrar yapılıyor.Fakat hem soğan kürü hem incir aynı anda yapılamıyor.Önce soğan kürüyle temizleniyor,sonrada incir yumurtayı geliştiriyor.
benim bugun 2.gunum soğan kurunde.Henuz bi akıntı vs olmadı.

Anladım canım bilgi için teşekkürler.Ama nedense ben bu soğan küründen korkuyorum sanki farklı bişey olucakmış gibi geliyo.Yani bende çok kist var yumurtalarımda ağrı sancı yaparsa diye korkuyorum ve bunu doktoruma söyleyip söylememkte kararsızım.Çünkü birçok doktor böyle bitkisel karışımlara karşı.Kistlerimde birden yok olursa anlar gibime geliyo ne yapsam yahuuuCADIARZU

kızlar slm benim buğün reglimin 1. günü bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama şimdi regli bitimini beklemek mi mantıklı ben buğün başlamayı planlıyordum EZGİM29 sen nasıl başlamıştın her 2 kürede?

canım ben adet bittikten sonra (sanırım 7.günde) başlamıştım soğan kürüne ve 15 gün devam ettim bitti.hemen soğan kürü bitince ertesi gün incir kürüne başladım 21 gün de onu uyguladım.Bende bir problem olmamasına rağmen yaptım belki de onun sayesinde hamile kaldım.siz de uygulayın.

incir kürü nasıl hazırlanıyor anlata bilirmisiniz bana mümkünse?

kızlar slm benim buğün reglimin 1. günü bende soğan kürüne başlamak istiyorum ama şimdi regli bitimini beklemek mi mantıklı ben buğün başlamayı planlıyordum EZGİM29 sen nasıl başlamıştın her 2 kürede?

merhaba canım normalde regli bittikten sonra 7 gün sonra başlanıyor ama ben 3. günü başladım regliyken yani saraçoğlu her zaman başlanabilceğini söylemişti ama en etkilisi regliden 7 gün sonra diye belirtmişti canım

incir kürüde 15 tane kuru inciri 2 bardak klorsuz suyu kaynatıp içine atıyorsun ağzı kapalı 20 dakika kaynatıyorsun sonra ılımaya bırakıp bi güzel öğle ve akşam yemeğinden on beş dakika önce ikiye bölerek içiyosun istersen sabah akşam yap istersen üçe böle sabah öğle akşam ya ama her gün yeniden hazırlıyorsun saraçoğlunun sitesinde ayrıntıları bulabilirsin canım

merhaba kızlar soğan küründen sanırım acayip beyaz akıntım var iyi bişey değil mi??

arkadaşlar teşekkürler birde ben adaçayı içmeye başladım buğün 15 gün içmeyi planlıyordum acaba ikisini bir mi içsem yoksa sadece birine mi yönelsem?

X