Haydi Kızlar! harmoni_'ye Giyinmeyi Öğretiyoruz.

harmoni_

:) احلي حسوني بلدنيا
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2010
870
86
Merhabalar,

Şuradaki başlıkta gösterilen en güzel yollardan biriydi. Bize sorun dediniz size soruyorum. Bundan sonra her gün giydiğimi sizle paylaşıp yorum yapmanızı yönlendirmenizi isteyeceğim. Gerekirse acımayın ama bana öğretin şu güzel giyinme olayını.

İlk olarak yarın giymeyi düşündüklerimden başlayalım mı?

Evet yorumları alayım

ayakkabı olrk dha topuklu brşey seçeblrsn mesela cnm brde küpe olrk onları değilde halka olanlardn terch edblrsn

küpe olrkta brz dha büyükleri mesela xxxxxxxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ayakkabı olrk dha topuklu brşey seçeblrsn mesela cnm brde küpe olrk onları değilde halka olanlardn terch edblrsn

hmmm. benim topuklu çizmem yok o zaman topuklu çizme ve halka küpeyi alınacaklar listesine ekleyelim. Siyah topuklu olur mu onların altına peki? bir ruganım bir de suetim var.
xxxxxx [/QUOTE]

aa ikincisi güzelmiş ya. bu ay maaşı komple mağazalara bırakırım ben bu gazla bence

Son düzenleyen: Moderatör:

siyah olmaz cnm ya çantan kahve çnkü ama siyah çantan varsa olblr
deichmanı önerrm cnm hem çk gsl ayakkblr vr hem kaliteli hmde ucuz en azından zarar etmezsn :)

Son düzenleme:
heyecan yaptım şu an gidesi geldi valla hemen alışverişe ama ayın 15 ine kadar sıkmak lazım dişimizi

sallaş küpeler ve sallaş kolyeler cnm bunlar çok şık duruyor hemde uygun fiyatlarla var hangi ildensin

ankaradayım. çok da bilmiyorum buraları daha istanbulda olsaydım yıkardım heryeri
Kızılay karanfil sokakta birr suru takici var.(ordaki pasajlarda) Klips consept benim en sevdigimdir. persembeleri sihiyyede sosyete pazari var ordada biir suru guzel ucuz takilar oluyor:)

Bir de su an mobil oldugum için fotograf ekleyemiyorum ama koyu renkli dize kadar dar dizden asagisi bollaşan kot modelleri(kotonda buyuk bedenide var ben buyuk beden almistim) altinda topukluyla( kotun paçasiylada topugumuzu gizliyoruz ve uzun olan bacaklarimizi daha uzun ve zayif gosteriyoruz:) ustunede düz renk bir kazak,bluz veya gomlekle bebek yakali kolyelerden kombine ediyoruz saclarida topladim mi tamamdir:) bence boyle bir kombinde size yakışacaktır:)

bence mangoya at kendını
ama en alt katta durma , orada ındırıme girmemiş şeyler var

üst katlara çık ve alış verişin tadını çıkar.
öylesıne ındırım var ki şaşırırsın

netten olmaz bu iş.
ayrıca yaptığın alış veriş; hem hesaplı , hem kalıtelı, hem de çok olmalı.

indirimli yerleri sürekli takıp et.ben mangoya bır atıyorum kendımı
kendımı kaybedıyorum, o derece ındırım var.

Kızılay karanfil sokakta birr suru takici var.(ordaki pasajlarda) Klips consept benim en sevdigimdir. persembeleri sihiyyede sosyete pazari var ordada biir suru guzel ucuz takilar oluyor:)

o pazara hiç girmemiştim daha önce oraya da gideyim madem bir gün. peki kıyafetler filan nasıl orada ucuz mu kaliteli mi?

mango ve koton ilk uğranacak yerler olacak o zaman. mangoda önceden kendime göre birşeyler bulamıyordum ama sanırım şu an bulabilirim. fazlalıklar kayboldu çünkü tarzını çok seviyorum oranın

siyah topuklu ve siyah çanta kullan eğer ki topuklu giyeceksen . siyaha kahve yapma canım

şu çanta ayakkabı uyumu olayına ekstra dikkat etmem lazım sanırım o konuda çok eksiğim. bir de özel mesaj atamıyorum ben sana kutun doluymuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…