ayakkabı olrk dha topuklu brşey seçeblrsn mesela cnm brde küpe olrk onları değilde halka olanlardn terch edblrsn
hmmm. benim topuklu çizmem yok o zaman topuklu çizme ve halka küpeyi alınacaklar listesine ekleyelim. Siyah topuklu olur mu onların altına peki? bir ruganım bir de suetim var.
aa ikincisi güzelmiş ya. bu ay maaşı komple mağazalara bırakırım ben bu gazla bence
sallaş küpeler ve sallaş kolyeler cnm bunlar çok şık duruyor hemde uygun fiyatlarla var hangi ildensin
Kızılay karanfil sokakta birr suru takici var.(ordaki pasajlarda) Klips consept benim en sevdigimdir. persembeleri sihiyyede sosyete pazari var ordada biir suru guzel ucuz takilar oluyor:)ankaradayım. çok da bilmiyorum buraları dahaistanbulda olsaydım yıkardım heryeri
Kızılay karanfil sokakta birr suru takici var.(ordaki pasajlarda) Klips consept benim en sevdigimdir. persembeleri sihiyyede sosyete pazari var ordada biir suru guzel ucuz takilar oluyor:)
Bir de su an mobil oldugum için fotograf ekleyemiyorum ama koyu renkli dize kadar dar dizden asagisi bollaşan kot modelleri(kotonda buyuk bedenide var ben buyuk beden almistim) altinda topukluyla( kotun paçasiylada topugumuzu gizliyoruz ve uzun olan bacaklarimizi daha uzun ve zayif gosteriyoruz:) ustunede düz renk bir kazak,bluz veya gomlekle bebek yakali kolyelerden kombine ediyoruz saclarida topladim mi tamamdir:) bence boyle bir kombinde size yakışacaktır:)
bence mangoya at kendını
ama en alt katta durma , orada ındırıme girmemiş şeyler var
üst katlara çık ve alış verişin tadını çıkar.
öylesıne ındırım var ki şaşırırsın
netten olmaz bu iş.
ayrıca yaptığın alış veriş; hem hesaplı , hem kalıtelı, hem de çok olmalı.
indirimli yerleri sürekli takıp et.ben mangoya bır atıyorum kendımı
kendımı kaybedıyorum, o derece ındırım var.
hmmm. benim topuklu çizmem yok o zaman topuklu çizme ve halka küpeyi alınacaklar listesine ekleyelim. Siyah topuklu olur mu onların altına peki? bir ruganım bir de suetim var.
siyah topuklu ve siyah çanta kullan eğer ki topuklu giyeceksen . siyaha kahve yapma canım
siyah topuklu ve siyah çanta kullan eğer ki topuklu giyeceksen . siyaha kahve yapma canım