Haydi Kızlar! harmoni_'ye Giyinmeyi Öğretiyoruz.

886829933619 | Mavi Website Turkish bu tarz bir kot al bencee

http://www.markafoni.com/product/3389695/ topukluyu uzun zamanlı kullanmak istiyorsan bu uygun bir topuk rahat kullanımlı

http://www.markafoni.com/product/3387630/ bu tarz bir topuklu ayakkabının kullanımıda çok rahattır canım

Eki Görüntüle 623529

Eki Görüntüle 623534

Eki Görüntüle 623541

canım benim aklıma gelen ilk kıyafet örnekleri bunlar :KK54::KK54::KK54::119::119::119:

aaa o kotun aynısından var bende. siz örnekler verdikçe bakıyorum aslında parçaların benzerleri filan var dolabımda ama sanırım ben kombin beceremiyorum anladığım kadarıyla modayla ilgili şeyleri takibe ihtiyacım var. bir de şu kemerli elbiseyi çok sevdim.

$165869_272877442835752_944258173_n.jpg

Mesela bu BENim:) Bu kıyafet de bugüne kadar yapmayı becerebildiğim en düzgün kombinlerden biri. Bundaki eksilikler neler mesela? Siz olsanız neyi değiştirirdiniz.

not: fotoğrafta tam görünmüyor ceketin önleri üçgen smokin gibi arkası da belimin hizasında.

bebeğim o elbiseye keneri ben kombinledim . özel msj da attığımı diyorsan eğer.

Mesela bu BENim:) Bu kıyafet de bugüne kadar yapmayı becerebildiğim en düzgün kombinlerden biri. Bundaki eksilikler neler mesela? Siz olsanız neyi değiştirirdiniz.

not: fotoğrafta tam görünmüyor ceketin önleri üçgen smokin gibi arkası da belimin hizasında.

bunda da bence ceket o kıyafete olmamış ve pantolon dar koyu renk bir kot ve üzerine hafif topuklu bir çizme :KK34: bence çok hoş olurdu :KK6:

Ceketi çıkarıp, saçları toplayıp güzel yüzünüzü ortaya çıkartabilirsiniz:). Bu arada sıhıyye sosyete pazarında bluz ve kazak olarak uygun fiyatlı güzel şeyler var. Bir de bence nude topuklu ayakkabı (kizilay metronun altinda bile bulursunuz) her kiyafeti kurtaran bir parça olabilir. :)

bence çok da eleştirilecek bir yanı yok.elbette daha iyi kombinler yapılabilir ama sonuçta moda haftasında defileye gitmiyorsun:KK1:.ama sen öneri istiyorsun sanırım canım o açıdan bence o bluz olmamış.sanki kumaşı uygun değil gibi geldi bana.rengi de hoşuma gitmedi.ayakkabı olarak da başka bir ayakkabı tercih edebilirdin ve en azından bir küpe taksaydın daha havalı olurdu.bence saçların gayet hoş duruyor.genel olarak kötü değil bence birkaç şeye dikkat etsen gayet şık olursun canım:KK16:

sen dolabındakilerin resmini çek buraya koy biz kombinleyelim :)

hırka bluz pantolon mangodan. ayakkabıyı dolgun topuklu seçersen hem çalışırken kolaylık olur hemde uzun ince görünürsün. çantayı bu renkte bu tarzda seçersen güzel olur.
dikkat et çantanın tokası ne renkteyse o renk takı kullan. altın renkli toka olduğnda metal kullanrsan çok fazla gözü yorabilir keza ayakkabı tokası da öyle. bu
tarz sade kıyafetlre uzun kolyeler çok yakışıyor.
yüzük olmasa daha iyi olur çok fazla detay olmasın.
pantolon hem yüksek bel hem maxi boy bol kesim fazlalıkları gizler uzun ince gösterir içine giyeceğinz bluz da aynı renklerde olursa bütünlük sağlanır yine ince görünmenzi sağlar. üzerinze giyeceğinz hırkayı tam kalçanzn altında bitecek şekilde ayarlayın. o tarz hırkalar ceketler seçin yine zayıf gösterir.
böyle bir kombine saç uçları hafif dalgalı at kuyruğu çok güzel olur. makyajınzda çok fazla renk kullanmayın. şeftali tonlarında allık, siyah göz kalemi eyeliner de olabilr gözlerinzin yalnızca üst kısmına ince bir hat şeklinde sürün. bol rimel ve somon rengi ruj kullanın.
$73110455_CV_B.jpg $71208509_CZ_B.jpg $u-grek-desenli-altin-kaplama-kolye-ktp110--hot-rod-9824.jpg $TASLI-OZEL-TASARIM-ABIYE-ALTIN-KAPLAMA-KUPE__62194009_0.jpg
$81312365_75_B.jpg $miu.jpg

$26_calcagni_36_6.jpg
Eki Görüntüle 624361
$....jpg

$nnnn.jpg

ceket hırka gibi kıyafetlerin altına dökümlü bluzlar giyme bence. body'ler daha hoş durur.
ceket gibi birşeyin altından bluzun çıkmasın, arkadan görünmesin yani. arkadan sadece hırka ve pantolon görünsün, belde ekstra şerit oluşturma.

saçlarının rengi ve uzunluğu çok güzel. ama bu açlar makyaj ister, sadece göz veya dudak belli olsun. hangisi daha güzelse oranın makyajını öğren ve yap. dudakların ince ise kırmızı gibi çok canlı renklerde ruj sürme, daha ince gösterir(ya da kalem ile makyaj hilesi yapacaksın)
saçın soft tonları güzel taşır. ayrıca lacivert, zümrüt yeşili, siyahlar da yakışır. canlı renkleri kullandığında, giyimde büyük parçalar olmasın. boyun uzun ve ince değilsin. minyon birinde dikkat çekmeyen bir giyim, sende çok iddialı durur. giydiklerin çok daha göze batar. o yüzden sade ve şık giymeye çalış.

kilo örtmek için büyük parçalı şeyler giyme, çok kısa üst kıyafetler de giyme. dengeli olsun. vücuduna oturan kıyafetler giyin.

ne alırsan al, deneyerek al, üstünde duruşunu gör. her vücut tipi için ayrı kıyafetler güzel durur, netteki görüntü yanıltır.

dizinde veya diz altı etek(çok bol ve dar olmayacak), üstüne güzel bir bluz, kazak gider sana.
belin düz inmiyorsa, bel kıvrımın varsa, onu belli edecek üstler seç, daha güzel durur. göbek veya kalın bel sorunun varsa, fotondaki gibi daha bol şeyler seçebilirsin ama hafif bolluğu abartma. yapışmasın, ona dikkat et.

çantalarını da biraz büyükçe al, küçük boy çantalar sana yakışmaz.
ayakkabıların da boyasına dikkat et. ilk fotoda biraz uçların boyası gitmiş gibi, ya da fotodan öyle görünüyor. o rengi evde tutturamazsın belki, bir ayakkabıcıya götür, boyar, yeni gibi olur.

Son düzenleme:
kıyafetlerinde çok dikişli, cepli, nakışlı modeller seçme bence. daha düz modeller ve renklerinde oynamalar yap daha çok. desenlilerde de aşırı dikkat çekenlerden uzak dur.

fotoda çok hanım hanım, biraz da çekimser biri gibi görünüyorsun, giydiklerin kadar onları nasıl taşıdığın da önemli. kendini içinde şık hissedeceğin kıyafetler seç, evde bol bol giy, kendi kombinlerini yap...

dolabında mutlaka;
kaliteli güzel lacivert bir kot pantolon
kaliteli, düz bir modelde kumaş pantolon
dizinde güzel ve sade bir etek
beyaz kaliteli bir gömlek
şık bir hırka(koyu renk)
dizinde veya diz üstü/altı sade, şık ve günlük bir elbisen olsun mutlaka.

kaliteli dediklerim, çok para vereceğin anlamına gelmiyor. indirimleri takip et. birkaç yıkamada hemen yamulacak kıyafetler alma.

vücudun gayet güzel, bacak boyun oldukça ideal. çoğu kişiye dizde ve diz altında etekler yakışmaz(bacak boyu ve oranından dolayı) ama sana çok yakışır bence. deneyip sonucu kendin gör, beğenirsen o kıyafetlere yönelebilirsin.

daha fazla zayıflamadıkça, fazla kısa etekler giyme, koton çoraplarla giysen bile, hoş durmayabiliyor...

bunlar benim önerilerim, umarım işine yarar şeyler bulursun içinde.

bol bir bluz, altında bol kesimli bir pantolonu beraber giyersen, olduğundan çok fazla iri durursun.
üstten bol giyince, pantolon dar kesim olsun,
pantolon bol kesim ise, üstteki daha vucuda oturan bir model olsun...
fotodaki görüntün, benimle paralel. o yüzden sana ne gider ne gitmez anladım gibi :))
en doğru sonucu, deneyip kendin gördüğünde alacaksın.
bir de kıyafetinle o gün iltifatlar alıyorsan, o kombinleri aklına kazı. sana yakışanı buluyorsun, doğru yoldasın demektir. :KK34:

Kızlarrrr merhabalar. Fikirleriniz lazım yineee

Bugün alışveriş yapayım dedim. Pek birşey bulamadım ama bu iki parçayı aldım.

Bunlar ilk cicilerim:

$DSCN0498.JPG

Bu ayakkabıyı nasıl bir pantolonla giyebilirim sizce? Onun hakkında bir fikir istiyorum.

Bu da ikinci cicim. Çok severek aldım bunu. Fotoğrafta birşeye benzemedi pek ama üstümde çok güzel durdu.

$DSCN0499.JPG

Bunun içine atlet alayım diyorum ama ne renklerde alacağıma karar veremedim. Yine bunu da ne tip bir pantolonla kombinlerim? Kolye ile kullanmak istiyorum bunu ama ne tip birşey alsam??

Ayakkabına bayıldım bebeğim çok hoş pek yüksek olmayan bir topukta hoş bir ayakkabı bulmuşsun :KK16: fakat gömleğin altına nasıl bir pantolon giyeceksin atletten önce benim aklıma o geldi:44::44:

Gömleği giydiğimde ayağımda siyah kot pantolonum vardı. renk olarak uyuyor gibi de modeli sanki olmadı mı ne böyle birşey eksik gibi geldi.

canım gömleğin eksik tarafı sanırım şu. sen şuan ki tarzına göre almışsın gömleği yine. çünkü konundan hatırlarsan herkese spor giyinmeyi sevdiğini söylemiştin. ve bu gömlekte çok spor kalmış bunun yerine daha klasik ama spor sayılabilecek rengi birazcık daha cıvıl cıvıl bir gömlek olabilir. diyorsun ya çok beğenerek aldım diye kendi tarzın bu tarzını yansıttığı için beğenmişsindir . ama biz senin tarzını değiştirecektik unutma :KK76::KK76:

bu gömlek yerine daha belden oturacak bir gömlek olabilir . yada biraz daha kilo verene kadar oturtma bir gömlek giymem diyorsan aynı gömleğin biraz daha renkli olanı rengi de çok soluk gibi geldi bana.

X