Saç Şekillendiriciler Haydi kızlar bi el atıverin:)

2973485

her şeyim....
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2009
468
0
116
Eskişehir
arkadaşlar remington ve babyliss maşa denedim boyutları aynıydı ama hangisini alsam bilemedim remington mu babyliss mi kızlar hangisi daha güzel kafamçokkarıştı yarın almak istiyorum acil yardım

Son düzenleme:
yaa ben kime sorduysam remington daha ii dediler. bende bikaç gündr bakıorm almak için ama karar veremedim. remingtonun yeni çıkardığı ıslak kuru kullanılan bi modeli var. 8203. ondan almak istiorm ama kullanıcıların yorumlarınıda merak ediom . varmı kalın plaka 8203 kullananlar

bana da öyle remington daha iyi dediler ama ben evkurdan alcam benim alcağım remington tek satılmıyomuş bi düzleştiriciyle birlikte ee düzleştiriciye de gerek yok

bende almayı dusunuyorum ve marka kesınlıkle remington derım... ovgusunu cok duydum arkadaslarımdan

yaa bende kime sorduysam satıcılarda dahil remington dediler. bende remington alıcam karar verdm. ama hangi modeli ona karar veremedim.daha doğrusu ince plaka mı kalın tabaka mı karar veremedim. remingtonun ıslak kuru modeli çok revaçtaymış. hatta geçen gün evkurda baktım kalmamıştı. örnek numune olanı bile satın almışlar kadının sölediğine göre.uzun saçlar için kalın olanları tavsiye ediolar. ama satıcı kadında kalın ve ince arasında daha çabuk bitirmek açısından bi fark olmadığını çünkü her ikisininde plaka boyunun aynı olduğunu fakat eninin farklı olduğunu söledi. ama sonuçta kalın olanda saç daha fazla kalıo. bende anlamadımkafamçokkarıştı

sen remingtonun maşasını mı aldın cnm mümkünse yapılı saçlarının resmini koyar mısın?

eve cnm onu aldım ah bi de yapmasını becerebilsemkaydirigubbakcemile3 yarın saçımıyıkayıp yaparım cnm çekip koyarım :)

ben resimdeki remingtonu aldım cnm ama babyliss de denedim almadan o da güzeldi ama arkdaşım da remington almıştı ben de onu aldım sen nasıl yapıyosun cnm ben az öce denedim pek beceremedim :kedi: gerçi ilk ama :)

maşayı önce saçının ensenden biraz saç bırakarak ayır saçını d a ortadan ayır tokalarla tuttur. yani 3 eşit parçaya bölmüş ol. altları eğer kıvırcık istiosan ince maşayla ince tutamlar alarak, kalın bukle istiosan kalın maşayla ince saç tutamlar alarak ,eğer su dalgası istiosan ince maşayla kalın tutamlar alarak yapıcaksın. 4-5 cm genişliğinde saçı al maşaya sıra sıra dola ama saçının dolaşık filan olmasın çok kabarır. ben sarıorum 15 e kadar filan sayıyıorum sonra açıyorum
böyle yap onları. yaptıklarını çıtçıtlı tokalarla filan tuttur da çok sallanıp bozulmasınlar sen diğerlerini yaparken. en sonundada bittiğinde eğer saçların iyi tutuyosa öyle çıkabilirsin dışarı ama tutmuyosa spreyle sabitleyede bilirsin.

bende arkadaşın anlattığı gibi yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…