- Haydi - İndirelim İhbar Edelim

İçişleri Bakanlığının hayvan dostlarımızla ilgili hazırladığı çok güzel bir uygulama Şimdi iş bizde, yapanın yanına kâr kalmasın..

Çok güzel bir uygulama gerekli olan bir uygulama ama bence önce yasa değişmeli yoksa insanlar zamanla umursamayacak ne de olsa cezası yok kendimi yok yere deşifre ediyorum olayına dönecek

Valla bayıldım süper bir uygulama böylelikle o vahşilerin yanlarına kar kalmayacak yeri geldiğinde o hayvanlarında canlarını kurtarabileceğiz çok teşekkürler bilgilendirdiğin için bizleri süpersin
Rica ederim ne demek, inşallah gerek kalmaz, Allahtan korksalar yeter

Çok güzel bir uygulama gerekli olan bir uygulama ama bence önce yasa değişmeli yoksa insanlar zamanla umursamayacak ne de olsa cezası yok kendimi yok yere deşifre ediyorum olayına dönecek
Onu da beraberinde getireceğini düşünüyorum ihbarların, umuyorum

çok teşekkürler. harika bir uygulama ve bilgilendirmenize de ayrıca çok memnun oldum

Çok iyi teşekkürler. Bu arada geçenlerde ben otoyolda yavru kedi buldum aldım eve getirdim. Daha gözleri açılmamıştı beslemek çok zordu emme refleksi pek yoktu. Kâğıthane Belediyesini aradım süt anne hizmeti varmış. Kediyi evden gelip aldılar süt anneye götürdüler. Böyle bir hizmetten haberim yoktu. Başınıza gelirse sizin de bilginiz olsun

En son aile ici siddet sikayet ettiğimde saolsun polis adimi sanimi vermisti komsuya. Cok sikinti yasadim sonrasinda.o yuzden bu konulardan agzim cok yandi.

En son aile ici siddet sikayet ettiğimde saolsun polis adimi sanimi vermisti komsuya. Cok sikinti yasadim sonrasinda.o yuzden bu konulardan agzim cok yandi.
Sırf bu sebepten hayvana eziyet ettiğini fotoğrafla belgelediğim bir şahsı şikayet edemeden elim kolum bağlı böyle oturmaktayım. Yardıma çok ihtiyacım var.

Her gün öldürülen, tecavüz edilen can dostlarımız için yasa çıkmamış olsa da bizler birlik olup bir şeyler mutlaka yapabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…