- Haydi - İndirelim İhbar Edelim

Çok iyi teşekkürler. Bu arada geçenlerde ben otoyolda yavru kedi buldum aldım eve getirdim. Daha gözleri açılmamıştı beslemek çok zordu emme refleksi pek yoktu. Kâğıthane Belediyesini aradım süt anne hizmeti varmış. Kediyi evden gelip aldılar süt anneye götürdüler. Böyle bir hizmetten haberim yoktu. Başınıza gelirse sizin de bilginiz olsun
Başımıza geldi malesef heryer aynı duyarlılıkta olmuyo, doğuda insan olabilmeyi beceremedikleri için hayvana hiç değer verilmiyo, mideye inen hayvanlar dışında vetler bile bakmıyo diğer hayvanlara ve kaç can telef oldu bu yüzden ilgilenilmediğinden.

Hemen indirdim bilgi için teşekkürler

yeni dönemde ,kadınlar için ,polis hızlı yardımı; hayvanlar için , hızlı polis yardımı uygulamaları başladığına göre çok sayıda , eğitilmiş , polis memuru gerekecek sanırsam ??? hayırlı olsun dilerim :KK66:

Indirdim 👍
Cevre ve doga ile ilgili ihbar etme olayi da guzel...
umarim ihbarlari ciddiye alip gerekenleri yapiyorlardir...

Ben de Twitter'da takip ettiğim mücadeleci bir hayvansever sayesinde öğrenmiştim bu uygulamayı, geçenlerde ihbarda bulundu.
Dilerim faydalı olur.
Dilerim çoluk çocuğun ve çoluk çocuk kafasındakilerinin elinde oyuncak olmaz, yalan ihbarlar yapmazlar ve uygulama amacına ulaşır.

X