M Mayonez Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2019 441 467 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Mayonez #21 Natsume .!.: Birkaç güne ben de denemek istiyorum bu diyeti. Devam eden arkadaşlar nasıl gidiyor? Kaç gün yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ben 3 gun yaptim sadece Isvec diyeti elma diyeti hollywood diyeti derken yoruldum galiba Ilk iki gunde 1kg gitti ama
Natsume .!.: Birkaç güne ben de denemek istiyorum bu diyeti. Devam eden arkadaşlar nasıl gidiyor? Kaç gün yaptınız? Genişletmek için tıkla... Ben 3 gun yaptim sadece Isvec diyeti elma diyeti hollywood diyeti derken yoruldum galiba Ilk iki gunde 1kg gitti ama
Natsume Nirvana Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Mayıs 2017 6.315 28.058 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Mayonez #22 Antalya07 .!.: Ben 3 gun yaptim sadece Isvec diyeti elma diyeti hollywood diyeti derken yoruldum galiba Ilk iki gunde 1kg gitti ama Genişletmek için tıkla... Yemeye başlayınca geri aldınız mı giden kiloları?
Antalya07 .!.: Ben 3 gun yaptim sadece Isvec diyeti elma diyeti hollywood diyeti derken yoruldum galiba Ilk iki gunde 1kg gitti ama Genişletmek için tıkla... Yemeye başlayınca geri aldınız mı giden kiloları?
M Mayonez Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2019 441 467 4 Ağustos 2019 Konu Sahibi Mayonez #23 Natsume .!.: Yemeye başlayınca geri aldınız mı giden kiloları? Genişletmek için tıkla... Sali basladim persembe bitirdim Ama hala diyet yapiyorum birakmadim yani sadece bellibi listeye bagli kalmiyorum ve cooook az yiyorum
Natsume .!.: Yemeye başlayınca geri aldınız mı giden kiloları? Genişletmek için tıkla... Sali basladim persembe bitirdim Ama hala diyet yapiyorum birakmadim yani sadece bellibi listeye bagli kalmiyorum ve cooook az yiyorum
M Mayonez Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2019 441 467 5 Ağustos 2019 Konu Sahibi Mayonez #24 Dun biraz ipin ucunu kacirinca 71.600 oldumm 2 gun sıvı detoksu yaparak arayi kapatmayi dusunuyorum Insallah gelecek hafta pazartesi gunu 70 oldum diyebilirim
Dun biraz ipin ucunu kacirinca 71.600 oldumm 2 gun sıvı detoksu yaparak arayi kapatmayi dusunuyorum Insallah gelecek hafta pazartesi gunu 70 oldum diyebilirim
M Mayonez Popüler Üye Kayıtlı Üye 9 Temmuz 2019 441 467 6 Ağustos 2019 Konu Sahibi Mayonez #25 71.300 geldim bugun Belki yarin 70.900 olur ve 71den kurtulurum inş