haydi hanımlar deneyimlerimizi paylaşalım.....

ceylin33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
3.901
0
156
merhaba arkadaşlar bizde diyet grubumuzu oluşturalım

hep beraber deneyimlerimizi paylaşalım ve kilolarımızı görerek motive olalım.....

işte hanımlar listelerimiz...

eflal ..................Başlangıç: 58 kg ............Hedef: 51 kg ........................ diyete başlama tarihi :
ceylin33.............başlangıç :80 kg .............hedef :65 kg ........................ diyete başlama tarihi : 06/08/2010
sbr....................başlangıç :75 kg .............hedef :60 kg ......................... diyete başlama tarihi :04/08/2010
nil16..................başlangıç : kg ............ hedef : kg ..........................diyete başlama tarihi : 04/08/2010 ...... 8 kg fazlası var

Son düzenleme:
canim burda bu tarz acilmis topikler kapatilir eger paylasimda bulunmak istiyorsan zayiflamak isteyenlerin paylasim alanina gel....

canım neden kapatılsın kii

canim zaten belli gruplar olusturulmus ayrica kisisel grup kurmak yada topik acmak yasak o yuzden
daha oncede cok acan oldu hepsi kilitlendi...
istersen gel aramiza biz hergun paylasimda bulunuyoruz istersen listeyede ordan devam et bizede liste yapacak gonullu lazimdi onceden ben ilgileniyordum simdi yapamiyorum bebekten dolayi
vaktim olmuyor ilgilenmeye yani
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/194158-zayiflamak-isteyenlerin-paylasim-alani-1354.html

canım arkadaşlarım bu topiği biliyorlar kilitlenirse bakarız bir çaresine canımm çok saol önerin için

işte hanımlar listelerimiz...

eflal ..................Başlangıç: 58 kg ............Hedef: 51 kg ........................ diyete başlama tarihi :
ceylin33.............başlangıç :80 kg .............hedef :65 kg ........................ diyete başlama tarihi : 06/08/2010
sbr....................başlangıç :75 kg .............hedef :60 kg ......................... diyete başlama tarihi :04/08/2010
nil16..................başlangıç : kg ............ hedef : kg ..........................diyete başlama tarihi : 04/08/2010 ...... 8 kg fazlası var

Son düzenleme:
Back
X