Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

kızlar benımde altın hesabında param var o yuzden sık sık takıp edıyorum pıyasasını..bugun altın düştü dün çeyrek 172 dı suan 168 lıra..ons da düşmeye devam edıyor..ama heran yukselebılır hemen gıdıp alın altınlarınızı..su donemde altından daha ıyı bır yatırım yok cıdden ..

Ekim ayında sıkışırız altın az alırız diyordum, bakıcı parası olacak ve ekders çok az olur diye ama Allah yüzümüze baktı =)) Sınavlarda görev yazmışlar, bakıcı parasını karşılar bu

Şimdi aradım kuyumcuğu 173 tl dedi 165 tl olduğunda almamıştım

bide bank asyanın altın hesabıyla ilgili bilgi verecek var mı acaba ...

altın düşmüş 3 gr aldım bende

berektli olur inşallah hepimizin birikimlerii.... :90:

Yazmalı bigi verebilir misin cnm altın hesabıyla ilgili :92:

bankadan vadesiz hesap açtırıp altın hesabı olmasını istediğinizide belirtin hesab açıldıktan sonra parayı yatırıyorsunuz sonra ister şubeden bankadan ister telefonla ister internet üzerinden hesabınızı yönetiyor alım satım yapabiliyorsunuz

Canlarım benimde kumbiriğim babam tarafından sayıldı ve tamı tamına 1 tl liklerde 192.5 tl çıktı yarın ilk iş kuyumcudan altın almayaaa topluca alınca gene size bildiririm çok öptüm hepiinizii

bereketli olsun canım

haklısın canım.
ben topiğin demirbaşı sayıyorum kendimi ocak 2010 dan beri burdayım
ve hayatıma çok şey kattı burdaki arkadaşlarla yaptığımız paylaşımlar..

altında sürekli düşüyor bütün paramla altın almıştım pahalı olduğu gün hemde

üzülme canım sanırım aynı gün alım yaptık

ileriye dönük düşün mutlaka kazanan biz olucaz

Yazmalı bigi verebilir misin cnm altın hesabıyla ilgili :92:

tabiki
kimliğimizle bankaya gidiyoruz altın hesabı açmak istediğimizi söylüyoruz hemen işlemler başlıyor
hesabın yanında birde cari hesap açıyorlar alım satım yapabilelim diye
elimizdeki miktar kadar alım yapıyoruz
zaten sonra internet bankacılığı şifresi alıp evden kendimiz hallediyoruz işlemleri
ben de zor birşey sanıyordum eskiden ama çok güzel bu sistem
hem altınları evde saklamak zorunda kalmıyoruz

yaa sorma artış görünce şevkleniyor insan hevesimi kırıyor bu düşüşler çok değil belki ama moralimi bozdu bu topik de olmasa gaz maz kalmıyor valla buradaki herkes birbirini süper heveslendiriyor

çok saol cnmmm
hemen yarın halledeyim bari ....

herkese hayırlı iftarlar canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

bugün alamamıştım bir hayır varmış demek.akşam hmen eft yapıp hesaba halletmem gerek.umarım hayırlı olur...

bugün alamamıştım bir hayır varmış demek.akşam hmen eft yapıp hesaba halletmem gerek.umarım hayırlı olur...

kızlaaarrrrr ben geldım gecmışı okudum altın düşmüşşş hemen haberlerı actım bı tv prog var orda söluo altının gr mını suan ıtıbarıyle 102.00 tl ımış bı ohhhh cektım valla yetısemıcem hızına dıordum ama sanırım alıcammmm amaaaa ben bankaya gıdıp altın hesabı actırmayı düşünüyorum daha güzzelll benceee yarın ılk işim altın hesabı actırmak ıns yarına kadar da altın düşer

bu arada bende altınla kafayı yedımmm herkes öle dıooodelırdım mı ne rüyamda bıle çil çil altınlar görmeye basladım

ayyyy kızlar saatte altı olmuşşş ben daha yemek yapmadım gercı bı tavuk kızartıcam pılavım var artı bı de corba yapsam ıyı olur ayyy kadınların derdı bıtmıoo valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…