inşallah bırakırım kızlar ama işte zor bırakmakta eşimde içiyor çünkü
Kızlar merhaba sık giremiyorum pek bı bırıkım yapamayınca daneyse bu ay cumhurıyet altını alıcaktım ama vazgectım hem bayram bayram ertseı tatıle cıkıcaz bırde zekat olayı var altında cok artmıstı o yuzden cts günü eşime yarım altın aldırdım kumbaradada 80 tlyı gecmıs benım busekılde sımdılık
pazara gittim geldim 11.25 tl arttı.
kalan borcumu da ödedim Allah'ım şükürler olsun.
darısı tüm borçluların başına inşallah
27 haziran-16 ağustos arasında 2700 tl lik bir nevi birikim yapmış oldum hamd olsun.
gelllllllllllllllllll eylül gellllllllllllllllll
kızlar slm..
Dün bankada işlerim vardı kredi ve kart ödemelerini vs. yapmam gerekiyordu..
Herzaman işlem yaptığım bankadan telefonum bozulduğu için işlem yapamadım mecburen şubeye gittim onlarda 35 tl işlem ücreti isteyince tüm parayı çekmek istediğimi söyledim hesapta kalmış 4 tl küsüratı da almış oldum..
Sonra dğer bankaya gittim ordanda para üstü kaldı kredinin küsüratı olarak 3 tl kadar.. birde pazara uğradım ordanda 55 krş. artırabildim.. yani 7,5 tl kumbaraya gitti..
Kumbara dolmuyor kızlar yaa nolcak böyle bilmiyorum. Zaten bu arada maddi açıdan çok sıkışmış durumdayız.. Eşim iyiki bilmiyor paraları yoksa aynen harcanır gider.. Dün maddi sıkıntı konusunda konuştuk azcık içti sigarayı gözü görmüyo kırk yılda bir yaptığımız tatile keske gitmeseydik diyor.. Haftada en az 2-3 paket sigara içiyor paketi 7,5 tl ayda hiç yapmazsa 100 tl gidiyor rahatlıkla sigaraya.. Bunu söyleyince ne dese beğenirsiniz Doğru söylüyorsun bak şimdi canım sıkıldı bi sigaraya yakayım deyip kalktı..
Yani b kez daha anladım bu adam iflah olmaz en iyisi 10 krş bile olsa gizliden biriktirmek..
Amin canım ağzın bal yesin.İnşallah tez zamanda benimde borcum biterde rahat ederim.Tüm borçluların borçlarının bitmesi dileğiyle.Bu birkaç alıntıyı nasıl yapıyorsunuz bir ben beceremiyorum herhalde
bereketli olsunnnnnnnnnnnnnnn bitanemmmmmmmmmmmm
kızlar slm..
Dün bankada işlerim vardı kredi ve kart ödemelerini vs. yapmam gerekiyordu..
Herzaman işlem yaptığım bankadan telefonum bozulduğu için işlem yapamadım mecburen şubeye gittim onlarda 35 tl işlem ücreti isteyince tüm parayı çekmek istediğimi söyledim hesapta kalmış 4 tl küsüratı da almış oldum..
Sonra dğer bankaya gittim ordanda para üstü kaldı kredinin küsüratı olarak 3 tl kadar.. birde pazara uğradım ordanda 55 krş. artırabildim.. yani 7,5 tl kumbaraya gitti..
Kumbara dolmuyor kızlar yaa nolcak böyle bilmiyorum. Zaten bu arada maddi açıdan çok sıkışmış durumdayız.. Eşim iyiki bilmiyor paraları yoksa aynen harcanır gider.. Dün maddi sıkıntı konusunda konuştuk azcık içti sigarayı gözü görmüyo kırk yılda bir yaptığımız tatile keske gitmeseydik diyor.. Haftada en az 2-3 paket sigara içiyor paketi 7,5 tl ayda hiç yapmazsa 100 tl gidiyor rahatlıkla sigaraya.. Bunu söyleyince ne dese beğenirsiniz Doğru söylüyorsun bak şimdi canım sıkıldı bi sigaraya yakayım deyip kalktı..
Yani b kez daha anladım bu adam iflah olmaz en iyisi 10 krş bile olsa gizliden biriktirmek..
alıntıyı alıntı ile cevapla yazan yer varya onun sağındaki artı işaretli yeri tıklıyoruz cevap vereceğimiz mesajlar için sonra konuya cevap ver yazan yerden normal mesajımızı yazacağız umarım anlatabilmişimdir
saol canım ınsallah oyle olur.senınde borcun bitmiş gözünaydın canım
sigaraya günlük eşinle ne kadar para veriyorsunuz?
10.5 tl canım
ki şua aralar maddi açıdan sıkışığız durumlar biraz karışık...ama içtiği sigarayı gözü görmüyor...
bebekle ilgili tespitlerine katılıyorum bitanem çok doğru demişsin.
400 tl de inşallah o kadar bereketlenir ki 4000 tl kadar gelir canım
bebişin çeyreği hayırlı olsun
inşallah canım yaa bebeişimin ilk çeğreğini sevdim dün sonrada güldüm kendime :)) küçük şeylerle mutlu olmak güzel bişey inşallah devamı gelir önümüzdeki ay rahatlıcaz eşim öğretmen oldugu için eylülte eğitim yardımı alcak sonra ek dersleri falan olcak bu ay kartların biride bitti önümüzdeki ay iki çeyrek yaparım inşallah allah hepimizin evine halil ibrahim bereketi versn kocalarımıza akıl fikir bize sabır evrsin inşallahh
cebimde 2.75 lira bozuk para var sakladım eve gidince kumbarama atıcam :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?