Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Artık günaydın demeyeyim bari,saat 12 oldu nerdeyse

Merhaba hanımlar,hepimize hayırlı ramazanlar diliyorum.İnşaallah ramazan ayı evlerimize,kumbaralarımıza,cüzdanlarımızın kuytu köşelerine bereket getirir Oruç tutanlara Allah sabrını verecektir inşaallah.Havalar biraz serinledi aslında ama bende şimdiden susuzluk başladı,umarım çok zorlanmam iftara kadar:26: Bugün tekrar aranızda olabilir miyim bilmiyorum,malum ilk iftar olduğu için yemek hazırlığı biraz daha fazla ve daha özenli oluyor.Hepinize iyi günler diliyorum:79:

Kızlar 1 tane çeyrek alacak kadar param var alsammı acaba ne dersiniz? altın ve dolar şu an düşmüş gibi görünüyor ama dahada düşermi acaba

kızlar benide listeye eklermisiniz

5 çeyrekte bende var:)

ekledim canım ama bildirimlerimizi her ayın son günü en geç saat 17:00 ye kadar yapıyoruz ve diğer ayın ilk gününde listeyi yayınlıyoruz

Kızlar 1 tane çeyrek alacak kadar param var alsammı acaba ne dersiniz? altın ve dolar şu an düşmüş gibi görünüyor ama dahada düşermi acaba

canım düşse de çok sert bir düşüş olacağını sanmıyor kimse anladığım kadarıyla

Hayırlı Ramazanlar bayanlar Bir ay oldu olmadı gramımı 78'e almıştım şimdi netten baktım 90.5 olmuş biz bu altına yetişemiyeceğiz galiba Kumbimde 80 tl para var biraz daha biriktirip bir gram daha yapıcağım :)

Buarada listede yine ben yokum :'(

Son düzenleme:
Kızlar selam herkese hayırlı ramazanlar diliyorum...
ne zamandır kumbaraya bişe girmediği için bende buralara uğrayamıyordum malum ay sonu ve paralar suyunu çekiverdi..
Ama dün ayı kumbaraya 2,25 tl daha atarak tamamladım.. Açıp saymıycam ağustos sonu sayarız inşallah ozaman benide listeye eklersiniz..

Şimdi kızlar size bir sorum daha olcak..
altın hesabı olan arkadaşlar nasıl yapıyorlar yani daha mı karlı? birde gr fiyatlarını nerden takip ediyorsunuz netten bakıyomda her yerde farklı çıkıyo en doğru fiyatı nerden öğreniriz? Benimde ufak bir meblağ var elimde yani bende öyle bir altın hesabı mı açsam acep diye düşünüyorum.. şimdi mübarek günlerde vadeye koyup faiz falan olayına girmeyelim bereket kaçmasın istiyorum..

ben geldimm canlarımmm bugünde zannedersem 4 tl gidecek kumbiriğime tabi kuytu köşe bankıda doyurucam nasipse hepinizi öpüyorum fıstıklarım

Ah bi maaşı alabilsem biliyom ben neyapacağımıda kızlar altın düşmüş of ya millleti zarar uğratmaktan başka bişey değil bu en iyisi çıkmışken altınları bozdurmaktı en sonunda bozdurucam zaten atıcak bankaya ,bankada ne çok faiz veriyoya

haftasu birikmişlerimde aldım:) ama baktımki düşmüş bugun.. yani parası olan varsa beklemeden gidip alsın..
hafta sonu atalar:605 ti
bugunde: 586 (böyle bişeydi)

haftasu birikmişlerimde aldım:) ama baktımki düşmüş bugun.. yani parası olan varsa beklemeden gidip alsın..
hafta sonu atalar:605 ti
bugunde: 586 (böyle bişeydi)

hadi ya düşmüş mü gidip alsam mı bugün daha da düşermi acaba napsam bilmiyorum 250 tl ayırdım hala kararsızım altın alsam mı almasam mı ayın 15 ini bekliyip az daha ekliyim diyorum ona göre bişy alırım sizce düşermi iki hafta içinde bana düşecek gibi geliyor ama bilmiyorum ramazan dolayısıyla düğünler azaldı tabi sizce nolur ?

düğünler azaldı altın düşsün die kural yoktur bnce:S
yurtdışından etkileniyor:S zatn türkiyede çok az altın çıkıyor..
bn şuna bn 30tl falan zarar ettim.. AMA ŞİMDİLİK.. zaten bozmayı düşünmüyorum..uzun bi süre..
bn alaın derim.. düşermi bilmiyorum:S

hepinize merhaba,,

hayırlı ve bereketli ramazanlar diliyorum... allah tüm oruç tutanlara kolaylık versin... şimdilik bir sıkıntım yok şükür. gayet ayık vaziyette bürodayım.. dışarda olsam nasıl olur bilemiyorumm..

listedeki düzeltme için teşekkürler farmasicim...

haftasonu biraz doyurdum kumbişi.. ne kadardı bimiyorum. saymadım bile...

canım özelden mesaj göndermemişsin. galiba birikimini önümüzdeki aya devrettin

canım ben giremedim o yüzden söyleyemedm..

eğer sana zorluk olmayacaksa değiştirebiliriz..

50 tl kumbaramdan çıktı

35 tl de kurdele nakışı seccade yapmıştım ordan gelecek param geldi

yani toplamda 1.311 tl oldu param

Rabbim bereket versin inş..

benim farkettiğim yazın daha cok artar kışın iniyor altın fiyatları siz uzun vadede düşünüyosunuz ben 6 ay sonra bozdurmayı düşündüğüm için kararsızım alırım o zamana düşerse üzülürüm cok ihtiyacım var cnkü zar zor bu hafta atmaya basladım kenara bebeğim doğana kadar ne kadar atabilrsem kardır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…