akşam kimliğimi ararken kaç aydır kullanmadığım çantamda 5 lira buldum gıcır gıcırsevinirken bozuk 3 lira daha çıktı ama kimlik yok,diğer çantaya bakarken bu kezde 1.25 tl buldum altın bulmuş kadar sevindim hemen 9.25 tlyi atıverdim kumbarama
evet canım süper oluyorBen de geçenlerde tüm çantalara ve evin muhtelif yerlerine bakmıştım (dolap altları filan gibi) bayağı bir para bulmuştum bozukluk şeklinde ben de çok sevinmiştim seni çok iyi anlıyorum yani.
Arkadaşlar ne dersiniz.??? Bugün herkes evde para avına çıksın.Çekmeceler, dolaplar , cepler, çocuğun oyuncak sepeti, çantalar bir kolaçan edilsin. Bakalım sonuç ne olacak ???
Ben de geçenlerde tüm çantalara ve evin muhtelif yerlerine bakmıştım (dolap altları filan gibi) bayağı bir para bulmuştum bozukluk şeklinde ben de çok sevinmiştim seni çok iyi anlıyorum yani.
pazara gidiyorum bakalım kaç lira artacak:130::104:
Çok arttır çokkaslında akşam pazara gidince ürünlerin hem en güzeli hemde en ucuzu kalıyor diye biliyorum ben ama tabi şehir şehir böle bölge değişiklik gösterebilir
şimdi geldim canım,20 tl götürdüm 6.5 tl harcadımpek bişey almadım :97:13.50 tl atıverdim kumbarama:81:
akşam kimliğimi ararken kaç aydır kullanmadığım çantamda 5 lira buldum gıcır gıcırsevinirken bozuk 3 lira daha çıktı ama kimlik yok,diğer çantaya bakarken bu kezde 1.25 tl buldum altın bulmuş kadar sevindim hemen 9.25 tlyi atıverdim kumbarama
ohh ne güzel
demekki napıyormuşuz arada kumbaraya değil çantalara atıyormuşuz paracıkları ki arada unutuup karşılaşalım
şimdi geldim canım,20 tl götürdüm 6.5 tl harcadımpek bişey almadım :97:13.50 tl atıverdim kumbarama:81:
dün çeyrek aldım 127 idi söylemiyi unutmuşum sizlere ..
bugün altın ne kadar oldu hiç fikirm yok :78:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?