Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

Evet, mesela Cuma takımlar zayıflama yarışması var ne güzel, millet biribirine destek oluyor, biz de zor zamanlar için yarışma yapmalıyız. Öyle bişey yapılacaksa takım kuralım yarışalım Ben dün pazara gidecektim gidemedim, birazdan çarşıya gidip bişeyler almalıyım. Kumbaralar açılacağı zaman bana da bildirin. Kumbaramda fazla yok ama idare eder heralde.

bu ay kumbaramda 1 altın parası birikti 2 tane de maaşımdan aldım yani toplamda 3 altınım oldu bu ay

arkadaşlar sizi takip ediyodum ama artık yazarak katılcam ve bende para biriktircem..
alışverişin sonu yok.. 10 gündür indirime giren kaşe mi alsam çeyrak mı alsam kararsızdım şimdi kararlıyım çeyrek alcam onun parasıyla.. ben bu ay 70 şi maaştan(harçlığım) 43 ü kredi kartından bir çeyrek aldım...
kumbaramada eşimin bozuklarını habersizce atıyom 1 er lira..
benim eşimin eli biraz açık hiç biriktiremiyoz bende ona kızıp alışveriş yapıyodum baktım sonu yok bu işin eşimden habersiz biriktircem artık ve ev alinca süpriz yapacağım(inşallah alırız )..
benide ekleyin aranıza bugün 5 tl koyuyorum kumbarama

bir öğrencim 1 yılda 230 lira biriktirmiş alkışşşş çünkü benim görev yaptığım yerde çocuklar zaten ailelerinden ayrılar ve maddi imkanları gerçekten çok çok kısıtlı büyük şehirlerdeki gibi el bebek gül bebek değiller kaldıki biz çalışan insanlar bile bazı aylar itiraf edelim eksilere düşüyoruz . fakat 12 yaşında ve kısıtlı imkanlarla öğrrencimin bu sorumluluğa sahip olması beni çok çok mutlu etti sonuçta çocuk har vurup harman savurabilirdi kızzzlar öğrencimeee alkışşşşşşşşşş:=)) bu ara ben de kumbiriğe bugün 3.5 tl attım bana da alkıkışşşş:=)

hadi bakalım
yazmalı güle güle harca canım sende:))zenginzi artık
lahana liste nezaman yenileniyor.kumbaramı da açayım ben:)

zenginizde zenginiz

şu an bankada 825 tl var..

şubat ayı itibari ile sil baştan başlıyorum ben de birikime devam ..

bir bilezik aldım 22 ayar 22 gram onun devamını getiricem inş ..

Benimde günüm vardı çarşamba günü..1 tam 2 çeyrek alıcam inş..

kızlar bilezik olayı nasıl oluyo..Onun yerine bilezik alsam yetermi acaba..Degeri düşmeyen bileziklerden istiyorum.Üstüne küçük çeyreklerimdende koyabilirim..Böyle olunca Nişana düğüne benim çeyrekler gidiyo çünkü..

benimde kıyıdan köşeden 50 tl çıktı
15 ne kadar 50 daha koyup çeyrek alayım diyorum
eşimde niye altına vericen fiyatları çok oynuyo diyo :44:

çeyreklerini verip bileziğe çevirebilirsin canım..

ben düğünde takılan parça parça bilezikleri toparladım 22 gr aldım bi tane..

işçiliksiz modelerden dersen onları gösteriyorlar..

çeyreklerini verip bileziğe çevirebilirsin canım..

ben düğünde takılan parça parça bilezikleri toparladım 22 gr aldım bi tane..

işçiliksiz modelerden dersen onları gösteriyorlar..

Bende o bilezikleri verip bi tane almıştım ama gr dan falan hiç anlamıyorum..

Çeyregim çok fazla olmasada şimdiki gün paralarımla birleştirip bi bilezik yaptırabilirm ozaman..

Bu sayfayı açtıkça para biriktiresim geliyo

evet canım birçoğumuz burda gaza gelerek güzel birikimler yaptık..

para harcamaya yeltendikçe aç aç oku

Merhaba kızlar, benı de ekleyın lısteye, borçtan dolayı hıcbırsey bırkıtıremıyordum ama maaş aldıgım bankadan altın hesabı açtım az önce ve kenarda 320tlcik vardı onunla altın aldım 4.5 gram felan etti, ıstersenız 10 lıralık bıle altın alabılırsınız, böylece maastan arta kalan kırıntılarla süreklı altın alıcam, altın düşse bıle üzülmem yükselene kadar bozdurmam zaten, aslında her ay 700 tl düğünden kalan borç ve kredı kartlarına 500 tl yatırmasak ayda 1000 tl'den fazla bırıkır neyse bu da bişeydir ne yapalım

benden bugün 12 tl kızlar

bildirimleri ne zaman yapıyoruz
ohh bu ayy çokk bereketli geçmişş günler münler gelmişş altıcıklar:)) juliiaaa balım şubatın ilk haftası galibaaaaaa

ocak ayı hesabımı kapatıyorum
toplam 248,80 biriktirdim (aralıktan da az bir bakiyem vardı)
110 lira (50&#8364 yeğenime harçlık
120 lira (internette ankara'da 117 lira diyor çeyrek fiyatını) benim çeyreğim (İLK ÇEYREĞİM )
euro ve çeyrek alındıktan sonra artacak bozukluklar + 18,80 lira şubata devir

Son düzenleme:
ben de şubatı kapatıyorum kızlar

317 tl var birikim..1 tanede çeyrek aldık ama o eşimle olduğu için yazdırmayacağım tabloya

benim toplamda 817 tl m oldu yani

birikim modundan hiç çıkmayıp devam etmeliyim :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…