Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

hayırlısı ınsa allah bol bereketlı bırıkımın cıkar
ben maas alana kadar devam edıcem
maasımı da alınca gıdıp bır cumhurıyet alıcam ınsa allah

Merhabalar ; umarım herkes iyidir . Ama hareketli değil burası . Dün 1,50 tl attım kumbarama Ama bu ay altın alamadım malesef:26:

bu ay 4 altın aldım kızlar 112 den aldım altını da :97::97:

Merhabalar ; umarım herkes iyidir . Ama hareketli değil burası . Dün 1,50 tl attım kumbarama Ama bu ay altın alamadım malesef:26:

merhaba
bugün 5 lira attım aralık ayı altın yerine borç kapama ayı oldu üç beş kuruş param var gram altın bile alacağını sanmıyorum ama saymayacağım kısmetse ocak sonu bir altın alırım bakalım hiç yoktan iyidir

selam kızlar bu ay evde durmadım annemın yanına geldım ve parada bırıktırmedım bıde doğcak bebışıme alışverış yaptım epeyce ay başında bı tane çeyrek almıştım allahtan almışım onuda
çunku daha para bırıktırmedım maalesef evde durmadığım ıçın ama bakalım kocişten ıstıcem bıraz
çunku ben her ay 3 çeyrek almayı planlıyodum en az umarım bu ayda alabılırım altında uçmuş
ama yılbaşından sonra almayı planlıyorum bakalım hepnıze hayırı bırıkımler kızlarrr

Merhabalar :) kaç günden beri kumbarama birşey atamamıştım,16.60 tl attım bugün atamadığım günlerin acısını çıkardım :) yarında 20 tl atarsam 200 olcak inş. atabilirim,1 ocakta sıfırdan başlıcam altın alıp almamakta kararsızım köşede para duruncada uçup gitcek ne yapsam karar veremedim :/ yarım altın ne kadar haberiniz var mı yoksa 2 çeyrek mi alsam :26:

Herkesin yeni yılını kutluyorum arkadaşlar . Umarım yeni yıl , mutluluk , umut ve bol kazançlar getirir.

MUTLU YILLAR!!!

Son düzenleme:
bugün 20 tl attım,aralık ayını kapattım böylelikle 200 tl oldu altın alıp almamakla kararsızım:S ocak ayında sıfırdan başlıcam listede bende olmak istiyorum :) sorumada cevap verilmemiş kimse bilmiyor sanırım yarım altını:/ neyse umarım 2011 de güzel birikimler yaparız :) sağlıklı,mutlu,huzurlu,aşklı bir yıl diliyorum mutlu yıllar

Cnm yarım altın fiyatı ; 225 - 230 tl arasında bir fiyatta

bugün bende de 11 tl kızlar bu ay tam 3 çeyrek alsaydım kumbaramda da 67 tl var 4.yü yapamadım yaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…