• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

slm kızlar her ne kadar yazamasamda para biriktirmeye devam ediyorum.bu topik sayesinde tutumlu olmayı öğrendim.eşimde çok para harcardı.şimdi o da hevese geldi:9::9: benden önce atıyor kumbaraya.kumbaralarımız parayla dolar inşallahhhh:74:ocak başına kadar ne kadar para birikmış olacak.merakla bekliyorum.bu arada bugün çeyrek altının fiyatını sordum kuyumcuya 112lıra dedı bılgınızee...

mliscim kumbaran brktli olsun balım...
balbeteğim canım arkadaşım snindee altının hayırlı olsun,
bn şu an altın alamıyorum elimdkilrde bozulacak:(
ama siz alınca kndim almış gibi seviniyorum:))

çidom sen hayırlı bi iş için kullanacaksın birikimini ne mutlu sana:13::71:ev sahibi olacaksın kolay mı?:34::16:allah bereket versin,sıkılmadan halledersiniz inşallah:70:

ben de bugün 10 lira attım kızlar...pazardan gelince elimde kalanları da atarım...kumbara çok iyi oluyor...kumbaraya atıcam diye para kovalıyorum resmen:1:öyle böyle anlamadan doluyo,ayda 1 çeyrek almış oluyorum...öteki türlü çok zor valla...:31:

herkese bol bol para biriktirmeler diliyorum:9:

[aralık ayı için artık son ğünler lahanamm listeyiii hazırlamaya başlar kızlarrrrrr:66:

benim aralık ayı için 1 çeyeregim olduuuuuu:nazar:

Günaydın ve iyi haftalar herkese ; dün 2 tl attım kumbarama . Bu ay malesef çeyrek alamayacağım gibi görünüyor :5:

335,50 birikimimi hiç hesapta olmayan bir harcama nedeniyle patlatmak zorunda kaldım :43: yeni yıl yeni ay yeni umutlar bakalım :14:

20 lira artı bozukluklarımı kurtardım :64: kalan 4 günde 1 gr altın parasına ulaşırsam tebrik edicem kendimi :44:

Günaydın ve iyi haftalar herkese ; dün 2 tl attım kumbarama . Bu ay malesef çeyrek alamayacağım gibi görünüyor :5:

ben de öyle :25: cuma vakti kocatepede buluşalım :27: yeni yıl yüzü suyu hürmetine bol olur kazanç zannımca :36:

slm kızlar hiç hesapta olmayan bir para geçti elime.azonce eşime 16adet çeyrek altın aldırdım:46::46::46: çok mutluyum :74::74:çünkü bir taraftanda ev taksitleri yatırıyoruz.Allah yardım ediyor.kumbaracıklarıız dolar dolar taşar inşallah.yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin:16: bu arada çeyreği eşim 110a almış bugün.geçen 112ydi:8::8:

Slm kızlaaar.bayadır uğrayamadım ama hergün attım kumbarama.Bugün dayanamadım açtım.veeeeeee bugünle beraber tam 200 L. birikmiş.:21::21::66::66:devam amaa.....

kızlar 2 çeyrek kesin olmuştur bnm şimdi 3için biriktiriorum ama artık diğer aya devreder bu :16:

benım de 2 ceyrek olmustur
ama ben maasımı alınca bır yarım parası ayırmayı dusunuyorum
boylece bu ay cumhurıyet alabılırım sanırım

slm kızlar hiç hesapta olmayan bir para geçti elime.azonce eşime 16adet çeyrek altın aldırdım:46::46::46: çok mutluyum :74::74:çünkü bir taraftanda ev taksitleri yatırıyoruz.Allah yardım ediyor.kumbaracıklarıız dolar dolar taşar inşallah.yeni gelen arkadaşımız hoşgeldin:16: bu arada çeyreği eşim 110a almış bugün.geçen 112ydi:8::8:

maşallahhh :nazar: allah bizlere de öyle hesapta olmayan gelirler göndersin niyeyse bana bu ara hep hesapta olmayan harcama çıkarıyor :25:

Bugün son zamanların rekorunu kırdım 7,75 tl :46::46:

bugünü es geçiyorum yarın maaş gelince 30 lira koyar 1 gram altın alırım daha olmadı... napalım gram olsun benim olsun :61:

Back