Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef aralık ayı için altın alamadım Ama kumbarama bozuk para atıyorum . Bugün 2 tl attım
biz birlikte alabilcez arkadaşım
benden 5 lira bugün :97:
Merhabaaa bayanlarrr bende aranıza katılmak istiyorumm
belki çeyrek alamam ama para biriktirmiş olurum akşamları eşimdende alıcm bozuklukları. ben ocak maaşımı aldım bitti bile
8,60 tl attım kalemliğimeee evdede ayrı kumbara yapıcam haydi bismillah
Hoşgeldin cnm Burasının gerçekten faydası oluyor . Önceden önemsemediğin bozuk paraların değerini anlamış oluyorsun . Benim odamda tam 4 tane kumbara var Hepsini doldurmak istiyorum . Çok keyifli oluyor. Bir tanesini doldurdum bile
seninde bereketli olsunnnn cnmhoşgördükk :) kızlar benımde maaş yattı ama ben daha çekmedim... hft sonu çekicem birde küçük yapıcam kumbaramada da 1 ocaktan itibaren 13.80 toplandı bozuk paraların hepsini kumbaramaı atıyorum günlük atamıyorum onun için ama 1 martta kadar saymıcam parayı ne kadar birikcek bakalım
ooo maşaşalahh yazmalım:)lahanam pıtırcıkım aralık ayı için bana da 500 tl yazar mısın
saol canımm darısıda sana hemşomm nasılsınnnselam arkadaşlar bende epeydir uğrayamıyodum.İnş bu ay uğramak nasip olur :)
Bu arada altın düşerse diye bekleyen arkadaşlar, bence beklemeyin düşmemem ihtimali yüksek şu sıalar.
Geçen bi ekonomisti dinleim kimse altına borçlanmasın zararlı çıkar diyordu.Keşke diyorumki altın 100 lirayken düşecek beklentisinde olmayıpta alsaydım bi kaçtane.Şimdi kardaydım eminim.Alan arkadaşlarıda ayrıca tebrik ediyorum.
seninde bereketli olsunnnn cnm
saol canımm darısıda sana hemşomm nasılsınnn