• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

saol :66: ama gerçekten çok yüksek fiyat çeyrek alan arkdaşlar kaça alıyorsunuz dahamı karlıa caba ceyrek almak :50:

Cnm sen sanki birazcık pahalı almışsın gibime geldi. Yani 5 tl kadar . O da her yerde değişiyor tabi. Şimdi sordum kuyumcuya .

Tam altın :465 tl
Çeyrek altın :113 tl dedi.

Bana çeyrek altın daha mantıklı geliyor . Ama altın altındır be cnm :1:

evet arkadaslar ben de dun 100 lıra attım.aralık ayı ıcın su ankı bırıkımım 350 tl.bugunku hasılat henuz belli değil.onuda aksam yazarım kızlar.hepınızı opuyorum.boooool bırıkımlı gunler .....:nazar::nazar::nazar:

rekor rekor rekor :52: 1,05 lira atıyorum atıyorum attııımmmmmm :53: cami avlusuna el açmaya gidicem yakında :59:

merhabalar kızlar uzun suredır okuyorum ama yazamıyorum bu altına ne oldu boyle ya 465 yazmışınız cumhurıyet altınına ben geçen ay 432 den aldım geçen haftada eşımın bı arkadaşı almış o da 450 demıştı nası artmış boyle daha aartarmı acaba bende paramı bırıktırdım ay sonuna bakalım ınşallah bı cumhurıyet bı yarım almak ıstıyorum ama almasammı bılemıyorum acaba yılbaşı dıemı boyle artırıyolar daha oncede boyle kararsız kalıp alıyımmı almıyımmı derken almıştım aldıktan sonrada hep ıyıkı almışım dedım çunku hep arttı altın çok kararsızım sızce napmalıyım????????????????

slm kızlar:3:
ben kumbaramı 15inden 15ine açıyorum biliyosunuz...
bu ayda 85 liram birikmiş,üzerini tamamlayıp çeyreğimi aldım...ayyy 112lira olmuş gerçekten de yaa...ne kadar farketmiş 1 ayda...
herkese maşallah allah bereket versin kızlar...ben marketten ,pazardan artanları atıyorum öyle böyle birikiyo valla...kumbara almayı herkese öneririm,anlamadan doluyo...hem daha bilinçli para harcıyorum kumbaraya atarım boşa harcamayayım diye:1:

slm kızlar:3:
ben kumbaramı 15inden 15ine açıyorum biliyosunuz...
bu ayda 85 liram birikmiş,üzerini tamamlayıp çeyreğimi aldım...ayyy 112lira olmuş gerçekten de yaa...ne kadar farketmiş 1 ayda...
herkese maşallah allah bereket versin kızlar...ben marketten ,pazardan artanları atıyorum öyle böyle birikiyo valla...kumbara almayı herkese öneririm,anlamadan doluyo...hem daha bilinçli para harcıyorum kumbaraya atarım boşa harcamayayım diye:1:

Cnm altının hayırlı olsun :nazar: Daha bol kazançların olsun. Kumbara tutmayı alışkanlık haline getirmek gerek . Sana hak veriyorum. Bozuk paraya verilen değer artıyor .Ben de hergün az da olsa para atıyorum mutlaka :46:

selam kızlar bende buğün 40tll:52:

herkzenikide berektli olsun yanlız çeyrekler uçmuşş:27:

mliscim kumbaran brktli olsun balım...
balbeteğim canım arkadaşım snindee altının hayırlı olsun,
bn şu an altın alamıyorum elimdkilrde bozulacak:(
ama siz alınca kndim almış gibi seviniyorum:))

Son düzenleme:
mliscim kumbaran brktli olsun balım...
balbeteğim canım arkadaşım snindee altının hayırlı olsun,
bn şu an altın alamıyorum elimdkilrde bozulacak:(
ama siz alınca kndim almış gibi seviniyorum:))

çidom nerdesinn çok özlwdimm:(((sende benim canım arkidişimsinn:52:

biliyorum almasanda gel işte ardaa gözlerim arıyor senii ev alcan elindekiler bozulsada üzüzlme hayırlı bi iş için kirdan kurtulcan cnaım işte:)):nazar::69:

çidom nerdesinn çok özlwdimm:(((sende benim canım arkidişimsinn:52:

biliyorum almasanda gel işte ardaa gözlerim arıyor senii ev alcan elindekiler bozulsada üzüzlme hayırlı bi iş için kirdan kurtulcan cnaım işte:)):nazar::69:

saol bitanem, daha güzellri snin veetüm isteynlrin olsun inşallah..:16:

Back