Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

canım ayın ilk haftası bildirim yapanları ekliyorum listeye.
daha eskileri takip edemiyorum.
sende bana ocak ayı biriyle beşi arası mesaj yaz hemen ekleyeyim.

selam bu arada kızlar...

slm kızlar cok fazla gıremıyorum bu aralar ama fırsat buldukca ugruyorum topığeee.sımdılık 500 tl bırıktırdım ıyı gıdıyooo bu ara ısler inşallah hepimizin kumbirişleri dolar taşar İNŞALLLAH... (amin)rabbim bol bereketler versin ...

hergün yazmıyorum ama bende atıyorum sürekli,ay sonunu bekliyorum:))bugunde 4 lira attım.

ocak ayı sonu zam alacağım inş daha güzel birikimler yapmayı nasip eder Rabbim.
çok zamn harcadım artık bişiyler yapmak istiyorum.

sayenızde ben de heveslendım
bu ay ıstedıgım kadar bırıkım yapamasam da bır ceyrek garantıde
sureklı ekstralar cıktı ama yenı yıl ıtıbarıyle daha duzenlı bırıkım yapmak ıstıyorum ben de

335,50 birikimimi hiç hesapta olmayan bir harcama nedeniyle patlatmak zorunda kaldım yeni yıl yeni ay yeni umutlar bakalım

Merhaba kknın tutumlu hanımları.Burayı sürekli takip ediyorum ama yazmak kısmet olmadı sayenizde benimde kumbaram oldu,nutella kavanozu :) yaklaşık 2 ay gibi zamanda birikimde yaptım bu ayı biriktirdiklerimle kapatıp yeniden başlayacağım, dün 22.15 tl attım bugünde 2 lira attım ,ocak ayındaki listeye bende katılmak istiyorum:) şimdilik hoşçakalın:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…