Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

KASIM AYI BİRİKİM LİSTESİ

KK NİCK biriken altın biriken para
1 melisdeniz 1 ad bilezik
2 tatlianne
3 peppermint 3 ad
4 lachesis 7 ad
5 yasemn76
6 hera 5 ad 1000
7 angel_86 2600
8 vanilla 7 ad
9 zehra1025 14 ad
10 leylaela 70
11 başıyazmalı
12 deren1907 4 ad 20
13 angelgozde 18 ad 77
14 cozmopoli
15 fznb 264
16 boncuklar 2 ad 250
17 b-i-o 70
18 karalahana 8 gr

[/QUOTE]

En son olan liste bu cnm

En son olan liste bu cnm [/QUOTE]

sağol canım

En son olan liste bu cnm [/QUOTE]hety maşalaahhhh

bugün kumbişime baktım 2 altın param birikmiş kızlar darısı 3.nün başına inşallah

selam hatunlar...
gelemedim bende işler güçler.
umarım herkes iyidir.
royem brova valla süper bir yöntem helal olsun :)

merhaba..sagol canim...iste bu yontemi buldum simdilik...ama burdaki hanimlar cok basarili bu biriktirme konusunda,aslinda herkesi tek tek tebrik etmek lazim...herkese sevgiler..

slm kızlar,
eskisi kadar uğrayamıyorum bnde,
ev hala bakmaktayız hayırlısıyla evime bir yrlşsem tkrar dönücem aranıza,
benim kumbaramda şuan 1800 var 7 tanede çeyrek var:))
eşimle berabr biriktiriyoruz ondan bu kadar yüksk ama ykındır hepsini harcarız sonra sil baştan yaparım artık..
herkese bol birikimli günlr diliyorum...

nasıl başarıyorsunuz ..tebrik ederim.ben 1 aydır uğraşıyorum.1-2 liraları bile koyuyorum yinede gerekiyor harcıyorum.bu zamanda gercekten zor para briktirmek.bide ben eşimden saklayamıyorum.canım o okadar calışırken ben 1 lira bile saklayamam...haberi olsun diyceksiniz zaten o şekilde kendisi mutlaka ayırır ama oda ay sonuna bitiyor....

hayırlısı olsunn çidomm ev bakmak zamn alırrr temiz ferah rahat tabi bütçeye uyugun olmasıda lazım...inş bir ana önce alır taşınırsın cnm:)

hoşbuldum sağol iyidir sen nasılsın?
öyle tabii yarım her zaman 0'dan büyüktür diye kendimi avutuyorum ben de

Bende iyiyim cnm . Bak ne güzel diyorsun . Bundan sonra ümitsizliğe düştüğümde bende böyle avutayım kendimi:26: Bugün kumbarama 2 tl atacağım.

bozuk para lazım olunca kumbaramdan butunletmek ıcın actım
zaten kumbara degıl kapaklı kucuk bır kutuda bırıktırıyorum
para butunletmek ıcın mecbur saydık hıc ıstemesem de :))
veee tam 112,00 tl olmus
sanırım bır ceyrek parası evdekı ayrı bırıktırdıklerımı de ekler ve bıraz daha azımle ugrasırsam yılbasına yarım altın alırım ınsa allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…