Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende 2 tl attım kumbarama Daha fazlasını yapamıyorum bu aralar :26:
başınız sağolsun canım.
Allah sabır versin.
kızlar saolun arkdaşalrımmm mekanı cenet olsun..inşbaşın sağolsun arkadaşım.slm kızlar son günlerde ufak bırıkımler ypabılıyorum bende saymadım kumbaramı ama eşim 15de maaş alınca verecek biraz.onunla alcam altınımıda.malum bızde ev aldık onun borcunuda ödemeye basladık.en azından bırıktırdığim altınlarla yazın tatıl ve oğlumun sunnetını yaptırmak ıstıyorum kısmetse.herese bol bırıkımlı günler kızlarrr
melisss yokk
sevgi pıtırcıgımm hoşgedlin sen neredesin
facede bi süreliğine dondurdum ananem öldü(yaa......
saol çidom biriktiriyoz işte evdeyim ya bide ondan birikiyorr nasıl karlı buğün hava eşimdede evdeydi dışarıda çıkamdık paracıkalr bana
[ geldim geldim juliam:))
yazmalım saolcanımbaşınsağolsun canım..
ben de atmaya çalışıyorum kzılar ay sonu gün var 50 tl
25 i birikti bile
owwwwwwwwww süpersin esmerimmbenden bugün 100tl
Günaydın herkese... Ama artık burası eskisi gibi hareketli değil . Kimse uğramıyor malesef:26::26:
bir ben hergün uğruyorum şimdi ben de pazartesiye kadar yokum
bugün 3,35 çıktı
merhaba..ben de cok para biriktirmek isteyenlerdenim..benim tam tersim esim pek biriktirmek istemeyince biraz zor oluyor haliyle...ama ben bir yontem gelistirdim..elbise dolabimin uzerinde bir valiz var...bende elime gecetikce,buyuk,kucuk farketmez,hic valizi indirmeden fermuardan iceri atip kapatiyorum..ne kadar oldu bilmiyorum..cunku elime gectikce atiyorum...bakmak icin indimek lazim yaa..her zaman olmuyor..o yuzden iyi boyle...bugune kadar denedigim en iyi yontem diyebilirim...uzun bir sure acmamayi ve bakmamayi dusunuyorum..herkese sevgiler..bereketli birikimler..:)))