• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Haydi hanımlar ayda 1 çeyrek alıyoruz nasıl mı?

bugün benden 5tl 20 kuruş :16::16: bereket versn allah hepimizee kızlarr :nazar::nazar:

başınız sağolsun canım.
Allah sabır versin.

başın sağolsun arkadaşım.slm kızlar son günlerde ufak bırıkımler ypabılıyorum bende saymadım kumbaramı ama eşim 15de maaş alınca verecek biraz.onunla alcam altınımıda.malum bızde ev aldık onun borcunuda ödemeye basladık.en azından bırıktırdığim altınlarla yazın tatıl ve oğlumun sunnetını yaptırmak ıstıyorum kısmetse.herese bol bırıkımlı günler kızlarrr:16::16:
kızlar saolun arkdaşalrımmm mekanı cenet olsun..inş:5:

[ geldim geldim juliam:)):69:

ben de uzun zamandır bişey <tmadım ama bugün topluca 27 buçuk attım. bu ay artık ilk çeyreğimizi alacağız...
sevgiler.

[ geldim geldim juliam:)):69:[/QUOTE]

sen geldin ben gitmişim ama yaa a:31::97::97:

sevgi pıtırcıgımm hoşgedlin sen neredesin

facede bi süreliğine dondurdum ananem öldü:((yaa......

saol çidom biriktiriyoz işte evdeyim ya bide ondan birikiyorr nasıl karlı buğün hava eşimdede evdeydi dışarıda çıkamdık paracıkalr bana:48:

başınsağolsun canım..

ben de atmaya çalışıyorum kzılar ay sonu gün var 50 tl

25 i birikti bile :66:

bı haftadır gıremedım buraya ama kumbarama atmaay devam edıyorum,,buraya yazmasamda
:)
bugunde 7 lıra

Günaydın herkese... Ama artık burası eskisi gibi hareketli değil . Kimse uğramıyor malesef:26::26::5:

Son düzenleme:
hergun atıyorum
ama hergun yazamıyorum cunku saymakta ıstemıyorum
bakalım ay sonunda nasıl kucuk bır bırıkımım olacak
ceyrek almayı dusunmuyorum ata almak ıcın bırıkıme devam edıcem

merhaba..ben de cok para biriktirmek isteyenlerdenim..benim tam tersim esim pek biriktirmek istemeyince biraz zor oluyor haliyle...ama ben bir yontem gelistirdim..elbise dolabimin uzerinde bir valiz var...bende elime gecetikce,buyuk,kucuk farketmez,hic valizi indirmeden fermuardan iceri atip kapatiyorum..ne kadar oldu bilmiyorum..cunku elime gectikce atiyorum...bakmak icin indimek lazim yaa..her zaman olmuyor..o yuzden iyi boyle...bugune kadar denedigim en iyi yontem diyebilirim...uzun bir sure acmamayi ve bakmamayi dusunuyorum..herkese sevgiler..bereketli birikimler..:)))

kızlar ben bu ay 1300 bırıktırmıstım ama bankaya ay ortası yatırıyorum eee bıldırımlerıde ayın 5 ınde yaptıgımız ıcın degısıyor bıraz ben 200 da bırıktırmıstım dun yatırdım yanı 1500 tl.bu ay ıcınde ılk param 80 tl oldu.

merhaba..ben de cok para biriktirmek isteyenlerdenim..benim tam tersim esim pek biriktirmek istemeyince biraz zor oluyor haliyle...ama ben bir yontem gelistirdim..elbise dolabimin uzerinde bir valiz var...bende elime gecetikce,buyuk,kucuk farketmez,hic valizi indirmeden fermuardan iceri atip kapatiyorum..ne kadar oldu bilmiyorum..cunku elime gectikce atiyorum...bakmak icin indimek lazim yaa..her zaman olmuyor..o yuzden iyi boyle...bugune kadar denedigim en iyi yontem diyebilirim...uzun bir sure acmamayi ve bakmamayi dusunuyorum..herkese sevgiler..bereketli birikimler..:)))

selam hatunlar...
gelemedim bende işler güçler.
umarım herkes iyidir.
royem brova valla süper bir yöntem helal olsun :)

Back